άντζελα007
Εχει γίνει σκινυ η Angela007?
άντζελα007
Απαντάει αμέσως πάντως.αδερφια καποια πληροφορια για την συγκεκριμενη?
Για πείτε ρε παιδιά πληροφορίες......για μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά λες?...ήταν καλό το γκομενάκι που μας είχε δώσει ο γκουρού τότε...
για πε
6αρια...χχχμμμ..κανενα 3αρι θα ειναι και το βαφτισαμε παλι...τεσπα..μπορει και να την ξερω..cg,η μασαζ?
Κορμί θανατηφόροΚαλήσπερα λοιπόν συναντηση εχθες με την Τζενη μασαζοκοριτσο ηλικια περιπου 30 πολυ καλη σε ολα προσφερει τα παντα κ γουσταρει κ μονο με 100 ευρω πολυ καλο μασαζ οπως κ ολα τα υπολοιπα κορμι λατινοαμερικανικο απο αυτα των βιντεο κλιπ με τις κολαρες κ τις βυζαρες που σε καυλωνουν τρελα αφηστε την να σας διαχειριστει κ θα περασετε καλα
Τουλαχιστον εγω περασα κ πολυ μαλιστα....
τηλεφωνο δινει η ιδια μετα απο mail
παιδες ξερει κανεις την κοπελα? την εχω στο facebook φιλη και μου ειπε 100 για μια ωρα ..λογικα σε στουντιο δουλευει αν ξερει κανεις ας μου πει για το ψηνω να την παρω..
μια ωρα μου ειπε χωρις κωλο δεν μου ειπε κατι αλλο και δεν ρωτησα κι ολας απλα με σκαλωσε η φωτο και σκεφτηκα μηπως εχει εδω κριτικη γιατι τοσα χρονια στο bou δεν εχω δει να εχει γινει αναφορα για την κοπελα
Γιατί δεν κάνεις το κασκαντεριλίκι ;
την φωτο που την βρηκες φιλε?στην εστειλε στο fb?
φιλε να μαι ειλικρινης παω παντα στα σιγουρα μην μου σκασει κανας κουβας και ειναι και 100 ..
την πηρα εγω παίδες την προηγουμενη εβδομαδα...δεν λεει...εμφανησιακα πολύ μετρια...υπηρεσιες κανει οτι μπορει αλλα δεν λεει απο κοντα..
μπραβο συναγωνιστη για την πληροφοριατην πηρα εγω παίδες την προηγουμενη εβδομαδα...δεν λεει...εμφανησιακα πολύ μετρια...υπηρεσιες κανει οτι μπορει αλλα δεν λεει απο κοντα..
Κορμί θανατηφόρο
Σε ξενοδοχείο είναι και 150 με anal. Αυτά με πληροφορησε. Επίσης υπάρχουν και πληροφορίες εδώ.παιδες ξερει κανεις την κοπελα? την εχω στο facebook φιλη και μου ειπε 100 για μια ωρα ..λογικα σε στουντιο δουλευει αν ξερει κανεις ας μου πει για το ψηνω να την παρω..