alex 50 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
πάντως από συγγραφικό ταλέντο πρώτοςΟνομα Καίτη τιμη 100 γιουργια
πάντως από συγγραφικό ταλέντο πρώτοςΟνομα Καίτη τιμη 100 γιουργια
Ονομα Καίτη τιμη 100 γιουργια
ελα ρε συ....κανεις πως δεν καταλαβαινεις....ετσι το δουλευουν οι επαγγελματιες καραγκιοζηδες....ειναι και ασχετοι....ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ για την γκομενα. Αυτη θα τον γαμησει που δεν θα ειναι αξιος να της βρει ουτε ενα πελατη...ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ!!!!Tι λεs ρε τυπε ...αυτο ειναι πληροφορια ? η την κραταs για την παρτη σου ?? ..... και σε τελικη αναλυση σε ποιουs τα λεs ?? εδω νομιζειs οτι ειμαστε αδαειs ? ξερειs που γραφειs ?.....τι αλλο θα δω εδω μεσα ?? χαιρετε και γεια σαs !!!!
τα αρχιδια μας κουνιουνται φιλαρακο....να πας αλλου να πεις τα υπολοιπα...δεν γαμαμε καμια καιτη με 100 γιουργια εδω μεσα....Ονομα Καίτη τιμη 100 γιουργια
Αξιότιμοι κύριοι παρακολουθώ αρκετό καιρό αυτά που γράφετε , ποτέ δεν σας σχολίασα και περισσότερο δεν σας χλεύασα , και αυτό δείχνει ένα σεβασμό γιατί δεν σας ξέρω ... εσείς με ξέρετε ? μάλλον όχι γιατί αν με ξέρατε δεν θα γράφατε τίποτα από όλα αυτά . Τέλος πάντων το οτι πληρώνω πολλά χρήματα αυτό είναι ενα μέρος από τις δημόσιες σχέσεις μου , και πολλές φορές τα χρήματα γυρίζουν πίσω σε μένα και πολύ περισσότερα. Αν σας γνώριζα πολύ ευχαρίστως να σας έδινα τηλεφωνά , όμως υπάρχουν πολλές κοπέλες στο site που μπορείτε να επισκεφτείτε και να περάσετε καλα , αρκεστείτε σε αυτές !
ελα ρε συ....κανεις πως δεν καταλαβαινεις....ετσι το δουλευουν οι επαγγελματιες καραγκιοζηδες....ειναι και ασχετοι....ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ για την γκομενα. Αυτη θα τον γαμησει που δεν θα ειναι αξιος να της βρει ουτε ενα πελατη...ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ!!!!
Αξιότιμοι κύριοι παρακολουθώ αρκετό καιρό αυτά που γράφετε , ποτέ δεν σας σχολίασα και περισσότερο δεν σας χλεύασα , και αυτό δείχνει ένα σεβασμό γιατί δεν σας ξέρω ... εσείς με ξέρετε ? μάλλον όχι γιατί αν με ξέρατε δεν θα γράφατε τίποτα από όλα αυτά . Τέλος πάντων το οτι πληρώνω πολλά χρήματα αυτό είναι ενα μέρος από τις δημόσιες σχέσεις μου , και πολλές φορές τα χρήματα γυρίζουν πίσω σε μένα και πολύ περισσότερα. Αν σας γνώριζα πολύ ευχαρίστως να σας έδινα τηλεφωνά , όμως υπάρχουν πολλές κοπέλες στο site που μπορείτε να επισκεφτείτε και να περάσετε καλα , αρκεστείτε σε αυτές !
όνομα Bond όπως λέμε James BondΟνομα Καίτη τιμη 100 γιουργια
Τοτε τι βγηκες να μας πεις? Οτι γαμας μια Καίτη που σου παιρνει 100 €? Στ' αρχίδια μας!! Καλά σου κανει αλλα σου παιρνει λιγα γιατί αν η Καίτη είχε μυαλό θα σου επαρνε τα τριπλά γιατί είσαι βλακαςΑξιότιμοι κύριοι παρακολουθώ αρκετό καιρό αυτά που γράφετε , ποτέ δεν σας σχολίασα και περισσότερο δεν σας χλεύασα , και αυτό δείχνει ένα σεβασμό γιατί δεν σας ξέρω ... εσείς με ξέρετε ? μάλλον όχι γιατί αν με ξέρατε δεν θα γράφατε τίποτα από όλα αυτά . Τέλος πάντων το οτι πληρώνω πολλά χρήματα αυτό είναι ενα μέρος από τις δημόσιες σχέσεις μου , και πολλές φορές τα χρήματα γυρίζουν πίσω σε μένα και πολύ περισσότερα. Αν σας γνώριζα πολύ ευχαρίστως να σας έδινα τηλεφωνά , όμως υπάρχουν πολλές κοπέλες στο site που μπορείτε να επισκεφτείτε και να περάσετε καλα , αρκεστείτε σε αυτές !
Φιλε...για να γαμαει την Καιτη και να του ερχονται πισω τα λεφτα οπως λεει ενα συμβαινει...Τοτε τι βγηκες να μας πεις? Οτι γαμας μια Καίτη που σου παιρνει 100 €? Στ' αρχίδια μας!! Καλά σου κανει αλλα σου παιρνει λιγα γιατί αν η Καίτη είχε μυαλό θα σου επαρνε τα τριπλά γιατί είσαι βλακας
ξερουμε κατι για εμμανουελα ανεξαρτητη που εμφανιζεται και διπλα?
είναι όμορφη κοπέλα. πετίτ, ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα, μετριο στήθος, gfe θα έλεγα...
που δίπλα?
αν έχεις συγγραφικές ανησυχίες είσαι σε λάθος νήμααρλεκιν θυμάμαι διαβαζε η μαμά μου η συχωρεμένη ....το site είναι για να γράφουμε αυτό που θέλουμε και μέχρι εκεί που πρέπει ....όσες φορές εχω δώσει πληροφορίες εχω εκτεθεί
Παράθεση από: solratis (22/09/17, 13:01)
ξερουμε κατι για εμμανουελα ανεξαρτητη που εμφανιζεται και διπλα?
είναι όμορφη κοπέλα. πετίτ, ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα, μετριο στήθος, gfe θα έλεγα...
φιλε εισαι μαλακας?Συναγωνιστές μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω το τηλέφωνο της Μαρινας60 ?? Sos δηλαδή!!!