KINGLUCAS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Πατάω αλλα δεν ανοίγει σε εμενα τίποτα
Πρέπει να αντικαταστήσεις τα αστεράκια αλλιώς ακόμα και μέχρι τη δευτέρα παρουσία του Άγιου Ηγούμενου να πατάς... δεν θα ανοίξειΠατάω αλλα δεν ανοίγει σε εμενα τίποτα
Μόλις φας το μπαν θα καταλάβεις γιατίΠαιδια τα αστεράκια μας τα κόβει το σαιτ δεν μπορω
Να καταλάβω γιατι
Βάλτο έτσι ρε φίλε να μην στο κόβει...Παιδια τα αστεράκια μας τα κόβει το σαιτ δεν μπορω
Να καταλάβω γιατι
Υπάρχει κανένα site που να μπορώ να βρώ ανεξάρτητες κοπέλες?
Παιδες τις καλημερες μου. Παιζει κανα VFM με μαυρουλα? εχω βρει μονο 2 απο γραφεια.
Παιδες τις καλημερες μου. Παιζει κανα VFM με μαυρουλα? εχω βρει μονο 2 απο γραφεια.
γεια σου ρε zad με τα ωραία σου...ειναι για ευρεία κατανάλωση το μωρό..?
Μα είναι ευρέως γνωστό ότι τα γραφεία στέλνουν πάντα ότι βλέπεις στις φωτό και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος σου δίνουν τα λεφτα σου πίσωεγω τις φοβαμαι τις ανεξαρτητες . αν δεν ειναι καλη με ποιον θα επικοινωνησω αντε να βρεις ακρη. ενω σε γραφειο μπορεις να βγαλεις μια ακρη πιστευω. ενας φιλος μου πηρε ανεξαρτητη και δεν περασε καλα και ακριβοπληρωσε κιολας :S![]()
Μην εισαι τοσο σιγουρος. Γιατι υπαρχουν και γραφεια του κολου που στελνουν οτι λαχει. Αρκει να τα λεμε εδω να μαυρισουνΜα είναι ευρέως γνωστό ότι τα γραφεία στέλνουν πάντα ότι βλέπεις στις φωτό και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος σου δίνουν τα λεφτα σου πίσω![]()
Μα συμφωνω μαζί σου, ειρωνικά το έγραψαΜην εισαι τοσο σιγουρος. Γιατι υπαρχουν και γραφεια του κολου που στελνουν οτι λαχει. Αρκει να τα λεμε εδω να μαυρισουν