donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
καλησπερα την ζετα για αλβανιδα την κοβω εγω σκεφτομαι ναπαρω την αλεξια που κανει αναλ απ το ιδιο πρακτορειο την εχει παρει κανεις??
καλησπερα την ζετα για αλβανιδα την κοβω εγω σκεφτομαι ναπαρω την αλεξια που κανει αναλ απ το ιδιο πρακτορειο την εχει παρει κανεις??
Φιλαρακι σιγουρακι εληνιδα και σπεσιαλκαλησπερα την ζετα για αλβανιδα την κοβω εγω σκεφτομαι ναπαρω την αλεξια που κανει αναλ απ το ιδιο πρακτορειο την εχει παρει κανεις??
Συμφωνω με το σεριφη! Λαθος μαλλον την εκοψες....Επρεπε να τη ρωταγες για διαβατηριο να ειμαστε ολοι εδω σιγουροι...Δεν ειναι καιροι για τετοια...Οχι?καλησπερα την ζετα για αλβανιδα την κοβω εγω σκεφτομαι ναπαρω την αλεξια που κανει αναλ απ το ιδιο πρακτορειο την εχει παρει κανεις??
Όλοι θα θέλαμε να ήταν αυτήπαιδες ξερουμε τπτ για την κυρια, την εχει επισκεφτει κανεις???
έχει ειπωθεί ότι δεν αξίζει
ναι, ξερουμε...τι ακριβως θες να μαθεις?παιδες ξερουμε τπτ για την κυρια, την εχει επισκεφτει κανεις???
Ειναι ο επομενος στοχος αναλ με 5+![]()
ναι, ξερουμε...τι ακριβως θες να μαθεις?
Καμια απο δαυτες δεν παιζει τιμια! Γιατι ο chief της φυλης απλα μαλακιζεται!γραφειο ειναι...τωρα αν παιζει τιμια δεν εχω δοκιμασει
Καμια απο δαυτες δεν παιζει τιμια! Γιατι ο chief της φυλης απλα μαλακιζεται!
φιλε ειμαι αναμεσα σε ζετα και αλεξια για αυτες τις μερες..για δωσε λιγο παραπανω πληροφοριες...οι φωτο ειναι ακριβεις???Πηρα την αλεξια σουπερ μητρομανα με φυσικες βυζαρες κ ρωγα καγκελο!!εχει βεβαια τα κιλακια της αλλα στο γαμησσι ειναι πυραυλος!!
τι εννοεις φιλε??εμενα δεν μ ανεφερε κατι τετοιο τ γραφειο???επισης βλεπω οτι εχει τιμηθει τ μωρο απο καποιους αλλα εδω κριτικη καμια...Κ αυτη την εχω σφίξει!!!!
Καλο pseαξιοπρεπεστατο
με dt κ κατάποση στο τελος...
εχει happy hour μεχρι τις 20:00
στα 100 + τα εξτρα αν θες!!
Για μιλφ...καλη περίπτωση!!!! ;)
![]()