thegreeklover
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
λαρυγγι all the way!!πρωκτικο η καταποση??
λαρυγγι all the way!!πρωκτικο η καταποση??
Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει κάποια πληροφορία για την συγκεκριμένη? Έψαξα το τηλέφωνο και δεν παραπέμπει σε άλλη κοπέλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
Μελίνα Κορίτσι Ερωτικό. Σε περιμένω στο τηλέφωνό μου .
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Ευχαριστώ!!!
Ευρω??Υπαρχει κατι τιμιο και ανεξαρτητο στα 80;
ΕυρωΕυρω??
γιατι ειχε ποτε με 80 δραχμες??Ευρω
Οι δραχμες μας εχουν χαιρετησει πολλα χρονια πισω
Όταν όλοι ζητάνε πληροφορίες και εκθειάζουν μπάζα στα 200 και 300 ευρώ++++++ τα έξτρα ψάχνεις κατι καλό στα 80??????Ευρω??
Φιλε μου τα ξερω ολα τα παραπανω οπως και την ΑνναΌταν όλοι ζητάνε πληροφορίες και εκθειάζουν μπάζα στα 200 και 300 ευρώ++++++ τα έξτρα ψάχνεις κατι καλό στα 80??????
Νομίζω ότι σαν Γενικό σύνολο σε αυτά τα χρήματα είναι η Άννα πιπινακι.... Έχει και νήμα εδώ με περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνο
200 και 300 πολλά....Όταν όλοι ζητάνε πληροφορίες και εκθειάζουν μπάζα στα 200 και 300 ευρώ++++++ τα έξτρα ψάχνεις κατι καλό στα 80??????
Νομίζω ότι σαν Γενικό σύνολο σε αυτά τα χρήματα είναι η Άννα πιπινακι.... Έχει και νήμα εδώ με περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνο
....αρχοντα, οτι σου ειπαν οι παραπανω συν η Jo ( @Sexyjoanna )Υπαρχει κατι τιμιο και ανεξαρτητο στα 80;
τα καταπινει???athens sexstudios.gr/256-evelina-ind
Nα πω και εγώ πως πέρασα πολύ ωραία με την Εβελίνα που έχει αναφερθεί εδώ αρκετές φορές.
Ματάρες, βυζάρες και ωραία στησίματα. Άψογα Ελληνικά (είναι χρόνια εδώ), χείμαρρος στο social, πολύ πλάκα. Μου βγάζει πολύ GFE προσωπικά. Προστυχιές στα Ελληνικά δεν μου'χουν ξαναπεί, ψιλοκοκκίνησα.
Δεν ανέφερε extra, δεν ξέρω αν κάνει cim/cif. Σε βάζει να στοχεύσεις τις βυζάρες.τα καταπινει???
Δίνει κωλο;Δεν ανέφερε extra, δεν ξέρω αν κάνει cim/cif. Σε βάζει να στοχεύσεις τις βυζάρες.
Στο πακέτο είναι σεξ, στοματικό/69, φιλιά. Έξτρα δεν μου ανέφερε, οπότε υπέθεσα πως δεν έχει.Δίνει κωλο;
Με την διαφορά ότι η jo πλέον πολύ δύσκολα να δεχτεί νέους πελάτες....
Σ ευχαριστώ πολύ Νίκο μου για τα καλά σου λόγια!Με την διαφορά ότι η jo πλέον πολύ δύσκολα να δεχτεί νέους πελάτες....
Τα ραντεβού της τα επιλέγει σύμφωνα με το πρόγραμμα της....
Όσον αφορά ποιότητα τιμή για εμένα είναι στο top 5....
Και σαν γυναίκα και σαν υπηρεσίες και σαν άνθρωπος...