hotelΈχει δικό της χώρο η hotel
μου την πρότεινε και εμένα η αννα αλλά μου είπε ότι είναι μπαμπάτσική
εγώ την βλέπω ότι το τρώει ολο της το φαγητό
hotelΈχει δικό της χώρο η hotel
Στα του αγώνα δεν ξέρω τι γίνεταιΦαίνεται να είναι χοντρή
Ναι κι εμενα η Κλαουντια μου προτεινε την Αννα. Δεν συγκρατησα ποσα ειχε πει οτι θελουν σε ντουο. Η Κλαουντια ειναι οντως μπαμπατσικη αλλα πολυ ζωντανη στον αγωνα. Οι φωτο στην αγγελια που παρεθεσα ειναι εμφανως τωρινες. Α ναι! Δεν κανει αναλ.hotel
μου την πρότεινε και εμένα η αννα αλλά μου είπε ότι είναι μπαμπάτσική
εγώ την βλέπω ότι το τρώει ολο της το φαγητό
άρα όχιΝαι κι εμενα η Κλαουντια μου προτεινε την Αννα. Δεν συγκρατησα ποσα ειχε πει οτι θελουν σε ντουο. Η Κλαουντια ειναι οντως μπαμπατσικη αλλα πολυ ζωντανη στον αγωνα. Οι φωτο στην αγγελια που παρεθεσα ειναι εμφανως τωρινες. Α ναι! Δεν κανει αναλ.
τι μεγεθος στηθος εχει η κλαουντια ?Ναι κι εμενα η Κλαουντια μου προτεινε την Αννα. Δεν συγκρατησα ποσα ειχε πει οτι θελουν σε ντουο. Η Κλαουντια ειναι οντως μπαμπατσικη αλλα πολυ ζωντανη στον αγωνα. Οι φωτο στην αγγελια που παρεθεσα ειναι εμφανως τωρινες. Α ναι! Δεν κανει αναλ.
Τρια πλας, οχι τεσσερα μαλλον.τι μεγεθος στηθος εχει η κλαουντια ?
Και; Αξίζει;Εδω εισαι.
Εχε υποψιν οτι οι τιμες αναβαθμιστηκαν. 80 το 1ο πιστολι και 100 τα 2. Πηρα πριν κανα μηνα.![]()
Klaudia ερωτική γυναικάρα
Είμαι η Klaudia. 38 ετών. Είμαι ανεξάρτητη, κουκλάρα, σέξι, μιλφ, καυλιάρα με απίστευτα όμορφο φυσικό στήθος και σέξι καμπύλες. Κάλεσε με ή στείλε μου μήνυμα στο 6999311361...♥️...kanesex.com
Αμα σου αρεσουν η χοντρες με κοιλια οκΚαι; Αξίζει;
Απο μενα οχιΑμα σου αρεσουν η χοντρες με κοιλια οκ
Τηλέφωνο εννοείς, να υποθέσω. Αν μάθεις, στείλε και σε μένα...ξερει κανενας κατι??
Και τα καταπίνει κιόλας!!Τηλέφωνο εννοείς, να υποθέσω. Αν μάθεις, στείλε και σε μένα...
Ολες αύξηση καλώς..πήρα κ γω τηλ σμρ μου το ανακοίνωσε.. βυζάρες ωραίο κρεβάτι αλλά δε στέκει 100 ευρώ που θέλει όταν την έπαιρνες με 70 πριν χρόνια κ ήταν κ νεότερη κ καλύτερο κορμί..Εδω εισαι.
Εχε υποψιν οτι οι τιμες αναβαθμιστηκαν. 80 το 1ο πιστολι και 100 τα 2. Πηρα πριν κανα μηνα.![]()
Klaudia ερωτική γυναικάρα
Είμαι η Klaudia. 38 ετών. Είμαι ανεξάρτητη, κουκλάρα, σέξι, μιλφ, καυλιάρα με απίστευτα όμορφο φυσικό στήθος και σέξι καμπύλες. Κάλεσε με ή στείλε μου μήνυμα στο 6999311361...♥️...kanesex.com
4αρι άνεταΤρια πλας, οχι τεσσερα μαλλον.
που το ξερεις καλε???ψεμματα ειναι αυτα
100 οχι δεν αξιζει. Και στο λεω εγω που γουσταρω ντρουλες με κωλαρες και βυζαρουδες με χιλια. Πριν 3 χρονια ηταν 70 τα δυο πιστολια, τωρα πηγε 80 το ενα. Ε καπου δεν θα γινουμε σπονσορες στον κατηφορο κιολας. Επισης με χαλασε ο τροπος (μου το πεταξε πανω στη συναντηση μετα το 1ο πιστολι). Δικαιωμα του οποιουδηποτε και της οποιασδηποτε να κοστολογει τις υπηρεσιες του/της οπως θελει, δικαιωμα μου να παω παρακατω. Ξαναλεω, ειναι καλη στο κρεβατι. Η ανατιμηση ομως της αφαιρεσε το VFM.Και; Αξίζει;
Νταξει δεν το μετρησα κιολας. Μπορει. Σουπερ ρωγα και τσαρουχι, οχι τρελη πτωση για την ηλικια αλλα το 4 εξακολουθει να μου φαινεται πολυ.4αρι άνετα
Έχει απίστευτα βυζιά όντως απ' τα καλύτερα..που σε διαολιζει να θες να την πάρεις ξανά..αλλά οκ 100 η ώρα υπερβολή κ γίνεται εκνευρίστικο όλο αυτό με τις αυξήσεις σχεδόν όλες..δλδ λίγες μένουν ίδια τιμή..τώρα αν έχουν πέραση κ μπορούν κ το κάνουν λόγος δε μας πέφτει σίγουρα.. καλύτερα να δώσω 20 παραπάνω να πάρω Αντριάνα πχ που ναι σώμα αλφαδι100 οχι δεν αξιζει. Και στο λεω εγω που γουσταρω ντρουλες με κωλαρες και βυζαρουδες με χιλια. Πριν 3 χρονια ηταν 70 τα δυο πιστολια, τωρα πηγε 80 το ενα. Ε καπου δεν θα γινουμε σπονσορες στον κατηφορο κιολας. Επισης με χαλασε ο τροπος (μου το πεταξε πανω στη συναντηση μετα το 1ο πιστολι). Δικαιωμα του οποιουδηποτε και της οποιασδηποτε να κοστολογει τις υπηρεσιες του/της οπως θελει, δικαιωμα μου να παω παρακατω. Ξαναλεω, ειναι καλη στο κρεβατι. Η ανατιμηση ομως της αφαιρεσε το VFM.
Νταξει δεν το μετρησα κιολας. Μπορει. Σουπερ ρωγα και τσαρουχι, οχι τρελη πτωση για την ηλικια αλλα το 4 εξακολουθει να μου φαινεται πολυ.
100 οχι δεν αξιζει. Και στο λεω εγω που γουσταρω ντρουλες με κωλαρες και βυζαρουδες με χιλια. Πριν 3 χρονια ηταν 70 τα δυο πιστολια, τωρα πηγε 80 το ενα. Ε καπου δεν θα γινουμε σπονσορες στον κατηφορο κιολας. Επισης με χαλασε ο τροπος (μου το πεταξε πανω στη συναντηση μετα το 1ο πιστολι). Δικαιωμα του οποιουδηποτε και της οποιασδηποτε να κοστολογει τις υπηρεσιες του/της οπως θελει, δικαιωμα μου να παω παρακατω. Ξαναλεω, ειναι καλη στο κρεβατι. Η ανατιμηση ομως της αφαιρεσε το VFM.
Νταξει δεν το μετρησα κιολας. Μπορει
Είναι η ίδια με μια παλιά αγγελία Κλαουντια που έκλεινε ραντεβού συνήθως στο bill - με άλλο τηλέφωνο όμως;. Σουπερ ρωγα και τσαρουχι, οχι τρελη πτωση για την ηλικια αλλα το 4 εξακολουθει να μου φαινεται πολυ.
Χαχαχα ναι, παντα μου γκρίνιαζε που της έκλεινα ραντεβού στο Λακόμπα ή στο Πριαμος στο Μοσχάτο και όχι στο Bill. Ναι είχε ένα άλλο τηλεφωνο που μάλλον δεν ισχύει πια.Είναι η ίδια με μια παλιά αγγελία Κλαουντια που έκλεινε ραντεβού συνήθως στο bill - με άλλο τηλέφωνο όμως;
Χαχαχα ναι, παντα μου γκρίνιαζε που της έκλεινα ραντεβού στο Λακόμπα ή στο Πριαμος στο Μοσχάτο και όχι στο Bill. Ναι είχε ένα άλλο τηλεφωνο που μάλλον δεν ισχύει πια.