gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 96
η αγγελια γραφει 80 και 80 ..και οι δυο μαζι 80€?![]()
η αγγελια γραφει 80 και 80 ..και οι δυο μαζι 80€?![]()
Αν κρίνουμε από φωτογραφίες....πιο μουφα πεθαίνεις....Καλησπέρα αν έχει κάποιος πληροφορίες για τις παρακάτω, θα το εκτιμούσα. Αν τις συναντήσω θα ενημερώσω σχετικά όπως συνήθος.
![]()
Κλείσε ραντεβού τώρα με δύο πανέμορφες κουκλίτσες
Είμαστε δύο φίλες Έχουμε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες και μας αρέσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου-Μπορείτε να μας καλέσετε μέχρι αργά το βράδυ στο τηλέφωνο Aφροδίτη 6996321709kanesex.com
Δύσκολο να τη βρεις. Οπότε την πετύχαινω πάντως την παίρνω για τρελό mouth fuck. Δεν κωλώνει πουθενά.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Καλημερα συναγωνιστές! Ξερει κανεις γιαυτην;
Όχι η πρώτη είναι αληθινή. Έχει αναφερθεί πολλάκις στο νήμα, κάνε αναζήτηση![]()
Ευα 25χρονη ελληνιδα - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
![]()
μεγάλη τρέλα για σεξ Ελευθέρα γλειψίματα Αν θέλεις να περάσεις και ήρεμα και καλά πάρε με τώρα
Η πιο μεγάλη καύλα παρέμεινε μωρό μου για να τα πάρω όλα τα χισια σou 6998292459 Στο χώρο σου ή σε κάποιο ξενοδοχείοkanesex.com
![]()
6949029225 - ΗΛΙΑΝΑ 24 χρονών Ελληνίδα
Είμαι η Ηλιάνα 24 χρονών Ελληνίδα, μελαχρινή πιτσιρίκα, όμορφη για να νοιώσεις τη διαφορά απο τις άλλες. Είμαι ναζιάρα, καυλιάρα με πολύ φαντασία και θα σβήσω απο το μυαλό σου κάθε τρελή φαντασία σου. Κάλεσε με τώρα στο 6949029225 ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑkanesex.com
Καλησπέρα αγόρια
Να φανταστώ ότι και οι τρεις περιπτώσεις είναι too good to be true εεε?
στο kane sex πως μπορώ να καταλάβω αν κάτι είναι αληθινό ή μούφα , ρωτάω γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο κει αν και έχω ακούσει ότι υπάρχουν και λαβράκια όπως παντού άλλωστε
Thanks
Καλησπερα φιλε ,Καυλωμενη ελληνίδα ξανά στην Αθήνα
Γνωρίζει κανεις? μίλησε ωραία στο viper. ζήτησα φωτο να στειλει πρόσωπο και έστειλε.
Φίλτατε, και χωρίς διάθεση αντιπαραθεσης, πιο εύκολα θα βρούμε ασπρη μύγα πάρα να βρεθεί κάποιος με την Ιωάννα 34. Αντιλαμβάνομαι ότι όποιος δεν την είδε μέχρι τώρα, δεν θα την δει ποτέ. Το κορίτσι αυτο φαίνεται να έχει καταλήξει στις επιλογές της, ασφαλώς απολύτως σεβαστό!Ιωανναρα34 με κλειστά μάτια για φουλ πρωκτικό. Επίσης Νικόλ Τσέχα και Αντριάννα που γουσταρουν. Αν θες φρέσκο αίμα Τζίνα, Μαλβίνα και lady alexia.
μη δινεις σημασια αγαπητε,καλα τα λες εννοειτε,ο τυπος ειναι κλωνοπροφιλ προμοτορας αγαπουλης κτλ οτι σου λεει παιζει να ναι κασετα γτ δε ξερει κ αλλα πραγματα... δεν ειδα τι γραφει γτ τον εχω αγνοηση κ αυτον αλλα κτλβΦίλτατε, και χωρίς διάθεση αντιπαραθεσης, πιο εύκολα θα βρούμε ασπρη μύγα πάρα να βρεθεί κάποιος με την Ιωάννα 34. Αντιλαμβάνομαι ότι όποιος δεν την είδε μέχρι τώρα, δεν θα την δει ποτέ. Το κορίτσι αυτο φαίνεται να έχει καταλήξει στις επιλογές της, ασφαλώς απολύτως σεβαστό!
Καυλωμενη ελληνίδα ξανά στην Αθήνα
Γνωρίζει κανεις? μίλησε ωραία στο viper. ζήτησα φωτο να στειλει πρόσωπο και έστειλε.
Τιμές, υπηρεσίες...?Καλησπερα φιλε ,
Την εχω παρει , ωραιο μουνακι αλλα ψιλομετριο γαμησι , εχει ενα ισογειο στην νεα σμυρνη οντως.
Οχι κατι το ιδιαίτερο θα ελεγα
Η κατερίνα37 είναι. Ψάξε στο νήμα με τις ανεξάρτηρες![]()
24ωρες 6970391062 Ερωτικές υπηρεσίες
Είμαι η Ελευθερία Ελληνίδα, Το πρόγραμμα μου είναι για 1 ωρα με 2 εκτονώσεις Sex σε διάφορες στάσεις 50 ευρώ και με συν 20 ευρω ελεύθερο στοματικο και 69 οχι πρωκτικό. Είμαι 36 χρονων οι φωτογραφίες είναι δικές μου και δουλεύω ανεξάρτητη, απαντάω η ίδια στο τηλέφωνο. Δεν απαντάω σε μηνύματα σε...kanesex.com
Καλησπέρα στην ομάδα έρχομαι μετά από δύο χρόνια Ελλάδα για διακοπές και ψάχνω τις τελευταίες μέρες για κάποια ραντεβού. Για αυτή την κοπέλα ξέρετε κάτι ;
Τι σκυλί που ζητάει 250 είναι αυτό! Δεν παίρνω καλύτερα ένα ντόπερμαν!Καλησπέρα σε όλους…!!!
Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει το πλάσμα…;;;
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο φίλε μου. Δεν έχω άποψη, αλλά είναι απολύτως κατανοητό.μη δινεις σημασια αγαπητε,καλα τα λες εννοειτε,ο τυπος ειναι κλωνοπροφιλ προμοτορας αγαπουλης κτλ οτι σου λεει παιζει να ναι κασετα γτ δε ξερει κ αλλα πραγματα... δεν ειδα τι γραφει γτ τον εχω αγνοηση κ αυτον αλλα κτλβ
Εγώ που την έχω γράψει στο what’s app εδώ και δύο ο εβδομάδες γιατί δεν μου απαντάει την έχω πάρει και τηλέφωνο επίσης τίποτα στο Viber τα ίδια ίδια πάλι και στο what’s app έχει και μια φωτό της στο προφίλ τηςΕγώ μίλησα μαζί της στο watch app
και απάντησε (δεν ξέρω αν απάντησε η ίδια ή νταβας) ότι κάνει τα πάντα όλα με κωλο και γλυφοκωλι στα 150 ευρώ το δίωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Έως χθες είχε στη φώτο προφίλ του watchapp μια φώτο από την αγγελία...Σήμερα η φώτο γράφει Athens-Mykonos - Elite ....
Αναφέρομαι στη Tzwrtzina...
φιλε μην τον ακους τον τυπο ειναι προκατελειμενος με την κοπελα.......σε μεγαλο βαθμο !!!!Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο φίλε μου. Δεν έχω άποψη, αλλά είναι απολύτως κατανοητό.
Αδερφε αληθεια δεν θυμαμαι καθολου , υπηρεσιες δεν ειχα παρει κατι εξτρα.Χωρις να ειμαι σιγουρος ηταν μια εκτονωση στην τιμη .Τιμές, υπηρεσίες...?