Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.196
Έχει αναφερθεί πολλάκις. Ψάξε στο φακό με το τηλέφωνο της24ώρες 50ευρώ 6993261182 Ελευθερία Ελληνίδα στο χώρο μου
ξέρει κάποιος κάτι;
Έχει αναφερθεί πολλάκις. Ψάξε στο φακό με το τηλέφωνο της24ώρες 50ευρώ 6993261182 Ελευθερία Ελληνίδα στο χώρο μου
ξέρει κάποιος κάτι;
Ιδού ο 13ος άθλος. Όποιος την πάρει γίνεται ένας σύγχρονος Ηρακλής.Έχει γράψει συναγωνιστής, με όχι καλά λόγια, πιο πίσω. Ποστ 147.289 στις 17/6.
Μια φετιχίστρια σεξεργάτρια να βρω και τι στον κόσμο!
Μου αρέσουν πολλά.Πιο συγκεκριμενος? Υπαρχουν απειρα φετιχ...
Αδελφέ, ακριβώς όπως τα έγραψες. "Ψώνισα" και εγω και διαπίστωσα. Όμορφη γυναίκα στα 34 με τιτανοτεράστιους βύζους. Οσοι γουστάρουνε βύζους θα εξστασιαστούνε. Ευχάριστη, χωρίς να κοιτάει ρολόι και χωρίς να λέει ασυναρτισίες. Όπως έγραψε και συναγωνιστής έχει κιλάκια οπότε αν κάποιος τη βρίσκει μόνο με πετίτ μοντελε να προσπερασει. Καλό μπούκι και στησίματα. Η τιμή με βάση τη κυκλοφορεί είναι έντιμη. Αν το είχε 80 δεν θα προλάβαινε να κλείνει πόδια. Σωστά το έχει στα 100 μάλλον.Εγώ έχω.
Αξιόλογη περίπτωση και για 100 ευρώ μια χαρα για μένα.
Στο πρόσωπο δε, για τα δικά μου γούστα είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ.
Φιλι με γλώσσα και βυζάρες για φάγωμα.
Επίσης φάνηκε να προσέχει την υγιεινή της.
Άριστα Ελληνικά καθότι έχει μεγαλώσει εδώ.
Ελπίζω να βοήθησα
Επειδή την εχω δει απο κοντά 2 φορές πριν 2,3 μήνες, ναι είναι σπασμενη.. Τωρα τι κόλπα κάνει όπως λέει κ η Πρωθυπουργαρα μας δεν γνωρίζω...Η Μπάρακ δεν είναι ρε πολύ σπασμενη κ πεσμένη ; Απορώ αν είναι τόσο καλές οι υπηρεσίες της
Ευχαριστώ πολύΈχει αναφερθεί πολλάκις. Ψάξε στο φακό με το τηλέφωνο της
Ποια είναι η κυρίαΜε τις καλύτερες ευχές από την γιατρινα και το καλύτερο room service που υπάρχει.
Η καλύτερη βίζιτα με διαφορά!!!... Ιωάννα 34....!!Ποια είναι η κυρία
Ιωανναρα34. Ότι καλύτερο υπάρχει.Ποια είναι η κυρία
Απορώ ποιοί τις γαμανε..αυτές με τα ονλυ φανς? μάλλον ευκατάστατοι μονοΜε την Tzwrtzina είχα επικοινωνήσει πριν καιρό, ενδιαφερόμενος για συνάντηση. Δεν δεχόταν συνάντηση μαζί της αν δεν αγόραζες υλικό πρώτα. Είχε διαφορά, πχ βίντεο με παρτούζες, γαμησια σε αμάξια, σε έξω χώρους, πίπες, nudes. Πρακτικά σαν να έχει OF. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει τακτική
Την έχω πάρει κ με 100 σε προσφορά εγώ..αν σε ξέρει κ γουστάρει μπορεί να κόψει τπτΣυμφωνώ.. Πολύ καλές υπηρεσίες λογικά, αλλά έχει μεγαλώσει.. Στα 150 νομίζω είναι απαγορευτικό.. Στα 100 ίσως και να πήγαινα.. Κάποιες μέρες είναι και σε studio, αλλά εγώ σε studio δεν πάω
Δεν είναι απαραίτητο ότι πάνε με ευκατάστατους μόνο. Ανάλογα σε τι κατάσταση θα τις πετύχεις θα σου πουν το ναι η το όχι.Απορώ ποιοί τις γαμανε..αυτές με τα ονλυ φανς? μάλλον ευκατάστατοι μονο
χωρίς να πληρώσεις πιστεύεις θα σου κάτσει γκόμενα του ονλυ? διαφωνώ πλήρως εγωΔεν είναι απαραίτητο ότι πάνε με ευκατάστατους μόνο. Ανάλογα σε τι κατάσταση θα τις πετύχεις θα σου πουν το ναι η το όχι.
Θα δοκιμαστεί οπωσδήποτε αλάνιαΑδελφέ, ακριβώς όπως τα έγραψες. "Ψώνισα" και εγω και διαπίστωσα. Όμορφη γυναίκα στα 34 με τιτανοτεράστιους βύζους. Οσοι γουστάρουνε βύζους θα εξστασιαστούνε. Ευχάριστη, χωρίς να κοιτάει ρολόι και χωρίς να λέει ασυναρτισίες. Όπως έγραψε και συναγωνιστής έχει κιλάκια οπότε αν κάποιος τη βρίσκει μόνο με πετίτ μοντελε να προσπερασει. Καλό μπούκι και στησίματα. Η τιμή με βάση τη κυκλοφορεί είναι έντιμη. Αν το είχε 80 δεν θα προλάβαινε να κλείνει πόδια. Σωστά το έχει στα 100 μάλλον.
Την έχω πάρει κ με 100 σε προσφορά εγώ..αν σε ξέρει κ γουστάρει μπορεί να κόψει τπτ
Σε ποιο στούντιο είναι φίλε και πότε? Αν γνωρίζεις.Συμφωνώ.. Πολύ καλές υπηρεσίες λογικά, αλλά έχει μεγαλώσει.. Στα 150 νομίζω είναι απαγορευτικό.. Στα 100 ίσως και να πήγαινα.. Κάποιες μέρες είναι και σε studio, αλλά εγώ σε studio δεν πάω