MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.595
170 για ανεξάρτητη δεν ειναι πολλά? Λεω εγω τώρα...
και με απαισιο βυζι να προσθεσωΕιναι πολλά οταν τ ο ειχε 150
και με απαισιο βυζι να προσθεσωΕιναι πολλά οταν τ ο ειχε 150
Ασφαλώς και ήταν σε γραφείο...και τώρα ανεξάρτητη...πήρε και αυτή χαμπάρι ότι τα θύματα κυκλοφορούν ελεύθερα και είπε να ζητάει 300....έτσι αδέρφια φτιάξτε τες κι άλλο....μαύρο από εμένα!!!
Τη θυμάμαι σε γραφείο, σωστά;
Nίκο, δεν νομίζω να ηταν σε γραφείο! Τουλάχιστον δεν θυμάμαι...Ασφαλώς και ήταν σε γραφείο...και τώρα ανεξάρτητη...πήρε και αυτή χαμπάρι ότι τα θύματα κυκλοφορούν ελεύθερα και είπε να ζητάει 300....έτσι αδέρφια φτιάξτε τες κι άλλο....μαύρο από εμένα!!!
Τώρα εγώ γιατι έχω την εντύπωση, ότι την είδα όπως έφευγα απο τον Βασιλάκη σήμερα ?Μου έκαναν εντύπωση τα τατουάζ στα χέρια της ,ειδικά το ένα χέρι της ήταν καλυμένο όλο ,όπως και στα πόδια της είχε ( πολύ ωραία πόδια btw).Και μακριά μαύρα ίσια μαλλιά . Είδα στην αγγελία incall όμως ,,,,Nίκο, δεν νομίζω να ηταν σε γραφείο! Τουλάχιστον δεν θυμάμαι...
Επειδή όμως την έχω καιρό στο ίνσταγκραμ (τουλάχιστόν 2 χρόνια πιστευω) και βλέπω και φωτό αφιλτράριστες, πρόκειται για πολύ όμορφη κοπέλα! Τώρα αν ήταν σε γραφείο πριν 3 χρόνια...δεν μπορώ να το ανακαλέσω στη μνήμη μου...
Τώρα τα 300 είναι πολλά...αλλά βάσει εμφάνισης, ισως και να τ'αξίζει!! Βέβαια από σέρβις μπορεί να μην είναι αντάξια των προσδοκιών αλλά μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει μπορεί να μας διαφωτίσει!!
Κινείται μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι τα καλοκαίρια για το κορμί της είναι...κολασμένα όμορφο και καλλίγραμμο!!
Αυτά...![]()
τι να σου πω?! Δεν ξέρω...Τώρα εγώ γιατι έχω την εντύπωση, ότι την είδα όπως έφευγα απο τον Βασιλάκη σήμερα ?Μου έκαναν εντύπωση τα τατουάζ στα χέρια της ,ειδικά το ένα χέρι της ήταν καλυμένο όλο ,όπως και στα πόδια της είχε ( πολύ ωραία πόδια btw).Και μακριά μαύρα ίσια μαλλιά . Είδα στην αγγελία incall όμως ,,,,
Neraida1234 , Αντριαννα & Juicy κλειωΨάχνω κοπέλα που να κάνει γλυφοκόλι. Κάτι δοκιμασμένο όμως.
Τόσο χάλια? Ψυθηκα για μια στιγμή..Πάρα πολλά
Με την Tzwrtzina είχα επικοινωνήσει πριν καιρό, ενδιαφερόμενος για συνάντηση. Δεν δεχόταν συνάντηση μαζί της αν δεν αγόραζες υλικό πρώτα. Είχε διαφορά, πχ βίντεο με παρτούζες, γαμησια σε αμάξια, σε έξω χώρους, πίπες, nudes. Πρακτικά σαν να έχει OF. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει τακτικήΕγώ μίλησα μαζί της στο watch app
και απάντησε (δεν ξέρω αν απάντησε η ίδια ή νταβας) ότι κάνει τα πάντα όλα με κωλο και γλυφοκωλι στα 150 ευρώ το δίωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Έως χθες είχε στη φώτο προφίλ του watchapp μια φώτο από την αγγελία...Σήμερα η φώτο γράφει Athens-Mykonos - Elite ....
Αναφέρομαι στη Tzwrtzina...
Τι να πω.... μπορεί και να κάνω λάθος ...αλλά μόλις την είδα μου φάνηκε τόσο γνωστή που θα έπαιρνα όρκο ότι ήταν σε γραφείο....όπως και να έχει στις ανεξάρτητες απευθυνόμαστε για καλύτερες τιμές καθώς δεν υπάρχει ο μεσάζοντας...εκεί που έχει φτάσει το πράγμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι διπλά πολλές φορές και τριπλά τα χρήματα με πολύ πιο μέτριες εμφανισιακά και σε επιδόσεις και σε άλλες περιπτώσεις κοπέλες πρώην στουντιοκοριτσα η και κοπέλες από μπουρδέλο....τα έχω ξαναπεί αλλά .... Ας μην γίνουμε κουραστικός...εγώ προσωπικά για ανεξάρτητη πάνω από 120 σε πολύ ειδικές περιπτώσεις 150 ευρώ για φουλ πακέτο δεν δίνω....αντί να δώσω 300 στην κυρία που δεν ξέρω το ποσό καλή είναι στην μάχη καλύτερα να δώσω τα ίδια λεφτά να κάνω τρίο από γραφείο που σίγουρα θα περάσω καλύτερα....αυτά !!! Καλή συνέχεια σε όλο τον κόσμο του μπου!!!Nίκο, δεν νομίζω να ηταν σε γραφείο! Τουλάχιστον δεν θυμάμαι...
Επειδή όμως την έχω καιρό στο ίνσταγκραμ (τουλάχιστόν 2 χρόνια πιστευω) και βλέπω και φωτό αφιλτράριστες, πρόκειται για πολύ όμορφη κοπέλα! Τώρα αν ήταν σε γραφείο πριν 3 χρόνια...δεν μπορώ να το ανακαλέσω στη μνήμη μου...
Τώρα τα 300 είναι πολλά...αλλά βάσει εμφάνισης, ισως και να τ'αξίζει!! Βέβαια από σέρβις μπορεί να μην είναι αντάξια των προσδοκιών αλλά μόνο κάποιος που έχει δοκιμάσει μπορεί να μας διαφωτίσει!!
Κινείται μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι τα καλοκαίρια για το κορμί της είναι...κολασμένα όμορφο και καλλίγραμμο!!
Αυτά...![]()
Και Αιμιλία Μπάρακ έχω να προσθέσωNeraida1234 , Αντριαννα & Juicy κλειω
Συμφωνώ.. Πολύ καλές υπηρεσίες λογικά, αλλά έχει μεγαλώσει.. Στα 150 νομίζω είναι απαγορευτικό.. Στα 100 ίσως και να πήγαινα.. Κάποιες μέρες είναι και σε studio, αλλά εγώ σε studio δεν πάωΗ Μπάρακ δεν είναι ρε πολύ σπασμενη κ πεσμένη ; Απορώ αν είναι τόσο καλές οι υπηρεσίες της
εχει σπασει εχει μεγαλωσει κ πιστευω οτι αρχιζει κ κουραζεται πιο ευκολα,την πηρα πριν κανα χρονο περιπου,δε το μετανιωσα η τα εκλαψα κ περασα πολυ καλα δεν ειχα παραπονοΗ Μπάρακ δεν είναι ρε πολύ σπασμενη κ πεσμένη ; Απορώ αν είναι τόσο καλές οι υπηρεσίες της
θες να μας πεις οτι εσυ αγορασες υλικο κ τελικα την ειδες;;Με την Tzwrtzina είχα επικοινωνήσει πριν καιρό, ενδιαφερόμενος για συνάντηση. Δεν δεχόταν συνάντηση μαζί της αν δεν αγόραζες υλικό πρώτα. Είχε διαφορά, πχ βίντεο με παρτούζες, γαμησια σε αμάξια, σε έξω χώρους, πίπες, nudes. Πρακτικά σαν να έχει OF. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει τακτική
Έχει γράψει συναγωνιστής, με όχι καλά λόγια, πιο πίσω. Ποστ 147.289 στις 17/6.Κάποια εικόνα, εμπειρία από την Ελένη εδώ;
Ανεξάρτητη Ελληνίδα
Την είχα πάρει όταν δούλευε για ένα διάστημα στο Dreamgirls. Καλή για συζήτηση και με ευγενική συμπεριφορά, αλλά βαριόταν. Γενικά δεν είχε ενέργεια και κοιτούσε να τη σκαπουλάρει όσο πιο ανώδυνα γινόταν. Αν θυμάμαι καλά είχα γράψει και κριτική τότε. Επίσης 36 χρονών δεν είναι με τίποτα. Βάλτε 10-15 χρόνια σίγουρα. Οι φωτογραφίες είναι παλιές και αρκετά "φτιαγμένες".24ώρες 50ευρώ 6993261182 Ελευθερία Ελληνίδα στο χώρο μου
ξέρει κάποιος κάτι;