clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.003
- Πόντοι
- 5.946
το ξέρεις 'η το φαντάζεσαι?Και για αναπνεύσεις δίπλα της χρεώνει τη μάνα της και τον πατέρα της
το ξέρεις 'η το φαντάζεσαι?Και για αναπνεύσεις δίπλα της χρεώνει τη μάνα της και τον πατέρα της
Η συγκεκριμένη έχει αναφερθεί στο παρελθόν από διάφορα μέλη . Ζητάει 200 αν θυμάμαι απλά για πίπα μασάζ .το ξέρεις 'η το φαντάζεσαι?
Όντως η τυπικά έχει κλεμμένες φωτό .Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής η είναι μουφα???www.instagram.com
η συγκεκριμενη ειναι πρωην μασατζου.Καλησπέρα συναδελφοι,εχω μια απορια για τις ανεξαρτητες οπως σμδηλωνουν κοπελες απο το συγκεκριμενο σαιτ. Επικοινωνησα με την κοπλα που βελεπετε για ραντεβου, στο χωριο της. Ολα καλα μου τα λεγε αλλα αμφιβαλλω πως μπορει μια 21χρ κοπελα να δουλευει ως ανεξαρτηση στην Ελλαδα και φοβαμαι μην φαω καμια φολα,εχετε εμπειρίας πανω σε αυτο?![]()
η συγκεκριμενη δεν ειναι Λατινα,ειναι Ουκρανη.Συμφωνώ απόλυτα με τον @digger .... οι περισσότερες Λατίνες δεν είναι "μόνες εδώ". Η νταβατζής ή αρραβωνιαστικός που πάει για βόλτα όταν γίνονται τα ραντεβού.
Πριν 1 μήνα ήταν στα 200...........από περιέργεια, έχεις κανείς εμπειρία με τη συγκεκριμένη? Της είχα στείλει πέρυσι ένα φεγγάρι αλλά το ακύρωσα τελευταία στιγμή καθώς κάτι μου είχε τύχει. Εν τω μεταξύ τότε το είχε στα 160 την ώρα και τώρα το έχει στα 300! Είναι τόσο δυνατό??
Δεν έχω πάρει υπηρεσίες αλλά ζητάει πολλά.Login • Instagram
Εδώ γνωριζει κάνεις τπτ?
αυτη φαινεται καλο αλογο καλο γαμησι φιλε !!Μόλις έκλεισα την
Για το απόγευμα μόλις τελειώσω θα ενημερώσω !
Ευχαριστώ φίλτατε !αυτη φαινεται καλο αλογο καλο γαμησι φιλε !!
Δυναμίτης είναι.. Αντε με το καλό φιλαράκι μακάρι να είναι όπως φαίνεται.. Δώσε κανένα update αν είναι μήπως τη δούμε κι εμείς!!Ευχαριστώ φίλτατε !
Φαίνεται τρομερό αλλά έχει ένα θέμα στην επικοινωνία !
Ακόμα περιμένω να μου στείλει διεύθυνση και το ραντεβού είναι σε λιγότερο από μια ώρα …
Αυτή ρίχνει τσιμέντο στην οικοδομή εδώ κοντάΜόλις έκλεισα την
Για το απόγευμα μόλις τελειώσω θα ενημερώσω !
Ξέρουμε τι μεροκάματο ζητάει???Αυτή ρίχνει τσιμέντο στην οικοδομή εδώ κοντά
Ξέρουμε τι μεροκάματο ζητάει???
Μόλις κου έριξε μπιφτέκα 30 λεπτών ….Δυναμίτης είναι.. Αντε με το καλό φιλαράκι μακάρι να είναι όπως φαίνεται.. Δώσε κανένα update αν είναι μήπως τη δούμε κι εμείς!!
Δεν σού γλιτώνει πιπινι για πιπινιη συγκεκριμενη ειναι πρωην μασατζου.
δουλεψε ενα διαστημα σε γνωστο μασατζιδικο,με διαφορετικο ονομα και τωρα εχει σταματησει.
εργαζεται ως ανεξαρτητη οντως,παρεα με αλλη συναδελφισσα της απο το ιδιο μασατζιδικο που κι αυτη εχει σταματησει πλεον,στον ιδιο χωρο (πολυκατοικια εννοω) αλλα σε αλλο διαμερισμα.
εχω καλες συστασεις για το σερβις που προσφερει,αλλα δεν εχω ψωνισει ακομα.
ηλικιακα ειναι κοντα σε αυτο που αναγραφεται και οι φωτογραφιες της επισης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η συγκεκριμενη δεν ειναι Λατινα,ειναι Ουκρανη.
υδραυλικος ειμαι μαν οχι πλακας!!!!!!!!30€ και φτιάχνει και κόλα για χτίσιμο
εμπειρος οικοδόμος
Σπάει και σωλήνες και φτιάχνει και μόνωσηυδραυλικος ειμαι μαν οχι πλακας!!!!!!!!
Το ξέρωτο ξέρεις 'η το φαντάζεσαι?