Καλησπέρα σε όλους,
Καινούργιος στο κλαμπ σχετικά, ακόμα ψάχνομαι.
Θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για δυνατά duo με lesbian show.
Και κάποια κοπέλα που να δέχεται light submission.
Ευχαριστώ όπως και να έχει!
Πολλά ζητάς
Καλησπέρα σε όλους,
Καινούργιος στο κλαμπ σχετικά, ακόμα ψάχνομαι.
Θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για δυνατά duo με lesbian show.
Και κάποια κοπέλα που να δέχεται light submission.
Ευχαριστώ όπως και να έχει!
Ε ας σου δείξει την αγγελία.αυτο ειναι το θεμα. ειπε οτι κανει αλλα δεν την εχει παρει απλα οτι ειχε πετυχει αγγελια.
Ο συγκεκριμενος δεν εχει κανενα λογο να μου πουλησει παπα γιατι μου εχει πει για αρκετες που τελικα εχω παρει στο παρελθον.
Οκ, τουλάχιστον το προσπάθησα μπας και υπάρχει.Πολλά ζητάς
Φεικεδώ τι κάνουμε
μύστες;;;
Η αγγελία της στο KS ανανεώνεται πάντως.Συναγωνιστες καλησπερα τελικα η ευα 25 πρωην αλιζε σταματησε ? γνωριζει καποιος ?
Συναγωνιστες καλησπερα τελικα η ευα 25 πρωην αλιζε σταματησε ? γνωριζει καποιος ?
Τα μνμ στο τηλέφωνο της πάντως (viber, What's up) φαινόταν ότι δε διαβάζονται. Την ψάχνω από πέρσυ να την ξανασυνάντησω αλλά εγκατέλειψα πια...Η αγγελία της στο KS ανανεώνεται πάντως.
Θες μήπως με 10 ευρώ?ρε που ζείτε πήγαινε φατα σε ταβέρνα αγόρι μου με 50 ευρώ μόνο καμία θειτσα γαμάς σαν ανεξάρτητη κολΚαλησπέρα αγωνιστές, ποια θα προτείνατε για 50-80€
Καλημέρα.. γιατί οι θείες της έχουμε για πέταμα!!Θες μήπως με 10 ευρώ?ρε που ζείτε πήγαινε φατα σε ταβέρνα αγόρι μου με 50 ευρώ μόνο καμία θειτσα γαμάς σαν ανεξάρτητη κολ
πες τα ρε τυπε!πες τα!Θες μήπως με 10 ευρώ?ρε που ζείτε πήγαινε φατα σε ταβέρνα αγόρι μου με 50 ευρώ μόνο καμία θειτσα γαμάς σαν ανεξάρτητη κολ
,,,να κράζουμε όμως και τους εκδιαμετρου αντίθετους που πάνε και δίνουν τα 150αρια+ στην κάθε τυχασπαρτη και τις κάνουνε θεές του έρωτα με κάτι κοιλουμπες ως το νιμου τους και υπηρεσίες εμετουργειου.πες τα ρε τυπε!πες τα!
τελικα ειναι πολλοι που ζουν ακομα σε αλλη εποχη κ διασταση,καμια επαφη με την αγορα η νομιζουν οτι θα πιαζουν καποιο λαυρακι που θα τα κανει ολα θα ειναι υπερμουναρα κ θα περνει 50ευρω στον χωρο σου...θα ριχνει κ σφουγγαρισμα πριν φυγει!!!
φυσικα κ βεβαιως!δεν ειπαμε να πουλησουμε κ νεφρο!λεμε απλα να συμβαδισουμε με την εποχη λιγο κ τα σημαδια που μας αρεσουν δε μας αρεσουν αυτα ειναι!,,,να κράζουμε όμως και τους εκδιαμετρου αντίθετους που πάνε και δίνουν τα 150αρια+ στην κάθε τυχασπαρτη και τις κάνουνε θεές του έρωτα με κάτι κοιλουμπες ως το νιμου τους και υπηρεσίες εμετουργειου.
οπως ειπες περιπτωση μια στο εκατομμυριο,αλλα να σε ρωτησω,στον χωρο της το ραντεβου η ηρθε σε δικο σου;Κι όμως μάγκες, μπορεί να βρεις αλλά είναι σαν πέφτεις από ουρανοξύστη και να μένεις όρθιος. Πέρυσι την άνοιξη βρήκα μία αγγελία και πήρα. Αφού με διαβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, όταν μου είπε την τιμή έμεινα. Έπαιρνε 50 ευρώ την ώρα. Έκλεισα μαζί της με επιφυλάξεις, αλλά όταν την είδα ηρέμησα λίγο. Αδύνατο μιλφόνι 43 ετών μέσα στην καύλα. Πρόγραμμα τα πάντα εκτός πρωκτικού. Μέχρι γλυφοκώλι. Πρόλαβα και έκανα μαζί της πέντε ραντεβού. Όταν προσπάθησα να την ξαναδώ, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι ήταν στο εξωτερικό και θα γυρνούσε τον Σεπτέμβριο. Έκτοτε άρχισε να χάνεται και κάποια στιγμή δεν απαντούσε στο μηνύματα. Δυστυχώς την έχασα. Αυτή η περίπτωση παίζει να ήταν μία στο εκατομμύριο και συμφωνώ, αν δει κάποιος τις αγγελίες, ότι σε τέτοια τιμή μόνο κάποιες που δεν βλέπονται θα βρεις και το πιθανότερο είναι να μην κάνουν ότι υπόσχονται.
Στην αγγελία έγραφε στο χώρο της, αλλά στο τηλέφωνο το πρώτο που μου ξεκαθάρισε, ήταν ότι δεν έχει δικό της χώρο. Είχε κάποτε με μία φίλη και είχε μείνει η αγγελία. Όλα τα ραντεβού έγιναν στο BILL, που βόλευε και τους δυο μας. Συν 22 δηλαδή. Τότε , γιατί τώρα, για όσους δεν το γνωρίζουν, το πήγαν 25.οπως ειπες περιπτωση μια στο εκατομμυριο,αλλα να σε ρωτησω,στον χωρο της το ραντεβου η ηρθε σε δικο σου;
τυπε εχει νημα και 80 κριτικες. Μπορεις να διαβασεις και να αποφασισεις.Καλησπέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς την Αννα24 να μας πει αν αξίζει;