Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.478
- Πόντοι
- 486
Ζητα καμία με πατουσακια καλυτεραΤι χανεις ;
Ζητα καμία με πατουσακια καλυτεραΤι χανεις ;
lol 400€ ?!?! Μλκ τι πίνουν;! Αλλά είπαμε. Δεν φταίνε αυτές…
Μάγκες ξαναήρθε στην Ελλαδάρα μας η κυρία Julia. Φλογοβολο στο σεξ, κοινώς value for money, αλλά το κακό για εμάς είναι ότι δεν μεγαλώνει. Τα τελευταία χρόνια μένει σταθερή στα 37 χρόνια!!!
Πάντως πέρα από την πλάκα στο σεξ τα σπάει!!!

Ποια είναι η Δανάη; Δεν έχω νήμα της εδώΥπάρχουν πολλές κοπέλες Ελληνίδες που είναι πολύ όμορφες και αν και είναι σχετικά αυτά τα πράγματα, έχουν πλήθος κριτικών που συνηγορούν σε αυτό. Παραδείγματα που μου έρχονται τώρα πολύ γρήγορα στο μυαλό (και συγγνώμη από τις κοπέλες που ξεχνάω) είναι η Τζίνα, η Αμελί, η Μαρία, η Δανάη και άλλες.
Ωραίο κορίτσι. Θα ήθελα και γω ινφο αν υπάρχουν
μήπως κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες?
...link μαγκα μου?!?!!?Μου θύμισε λίγο την Τσαβαλιά, σε κάποια σημεία!
Ερώτηση σε όποιον ξέρει. Μία Ελίνα Πέτρου, είναι στο γραφείο της Ρωμανού? Και γενικά τι παίζει με αυτήν?
παπά μας λένε σαβουρογάμηδες, κάνε κάτι και μη γελάς
από την άλλη διαβάζεις από αγαπουληδες όλες 10 με τόνο !!!!

το dubai αδερφακι ειναι μια κατηγορια μονο του κ ειδικη περιπτωσαρα!...μαγκες μου, σωστες οι αναρτησεις σας για το υψος της αμοιβης σε ευρωστες οικονομιες (συνηθως δυτικων χωρων) αλλα παντα υπαρχουν και αλλοι παραμετροι που μπορουν να επηρεασουν και τελικα να υπαρχουν και χαμηλοτερες τιμες απ'οσο υπολογιζετε! Οπως εαν χρειαζονται συναλλαγμα σε σκληρο νομισμα ή εαν θελουν να πιανουν τους τουριστες και πολλα ακομη.
Για παραδειγμα, στα ΗΑΕ (Ντουμπαϊ) ενα μεσο γραφειο εσκορτς εχει τιμες πανω-κατω οσο τα δικα μας γραφεια, δλδ ο μεσος ορος τους ειναι τα 600 Ντιρχαμ (150 ευρω) την ωρα για outcall!
Μου θύμισε λίγο την Τσαβαλιά, σε κάποια σημεία!
Ερώτηση σε όποιον ξέρει. Μία Ελίνα Πέτρου, είναι στο γραφείο της Ρωμανού? Και γενικά τι παίζει με αυτήν?
...τα ιδια λεμε αρχοντα! Αλλα στο 150ε (600 ντιρχαμ) εχει κ καλα κομματια, οχι μονο φιλιπινα-μαυρες κτλ.το dubai αδερφακι ειναι μια κατηγορια μονο του κ ειδικη περιπτωσαρα!
εκει ομως παιζει τρελος συνδιασμος ανθρωπων κ καταστασεων,απο τουριστικα μεχρι κ τη ναυτηλια στη fujairah που ναι ουτε μια ωρα απο dybai κ περνας απο το αεροδρομιο εκει
εχει κοπελες ευρωπαιες ρωσιδες μοντελαρες με μεγαλα ποσα κ εχει κ κινεζες,φιλιπινεζες κ μαυρες με τα ποσα που λες που κ αναλογα τη ντιλα που θα κανεις κ τον χρονο παιζει να σου ερθει κ φτηνοτερα αλλα οπως ειπα εκει εχουν απο ολες τις αποψεις αλλο θεο κ δεν ειναι καλο παραδειγμα συγκριτικα με αμερικη που οπως ειπε κ ενας φιλες πιο πισω ειναι πλεον πιο αμειληκτοι εκει
ασια με αμερικη ειναι ημερα με νυχτα λιγο σε συγκρισεις γενικα.....τα ιδια λεμε αρχοντα! Αλλα στο 150ε (600 ντιρχαμ) εχει κ καλα κομματια, οχι μονο φιλιπινα-μαυρες κτλ.
Όλα είναι θέμα επιλογής....εδω μας εουν πιασει κοροιδα οι μετριες
Σε θέμα τιμής σίγουραεδω μας εουν πιασει κοροιδα οι μετριες
Αριαδνη............η καλυτερη με διαφορα..οσες φορες την εχω δει με εχει αφησει αγαλμα !!!!!!!!
Αφού είναι εξαφανισμένη ρε μεν!Α Ρ Ι Α Δ Ν Η μόνο..
![]()