Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.597
- Πόντοι
- 746
Απανταω αν ενδιαφεσεσαι για αυτο που εγραψα
Απανταω αν ενδιαφεσεσαι για αυτο που εγραψα
Είμαι 55 και ενδιαφέρομαι για sugar girl.... Παίζει κάτι???Καλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???
με τόσους άμπαλους και αγάμητους παιξοπούληδες γυμνοσάλιαγκες που υπάρχουν εδώ μέσα, καλά κάνει. όχι μόνο αυτή, αλλά και όλες μαζί οι υπόλοιπες.Στο τελος ξερει τι θα παρει και αυτη!![]()
Καλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???
Εχουμε αρκετους υποψηφιουςμε τόσους άμπαλους και αγάμητους παιξοπούληδες γυμνοσάλιαγκες που υπάρχουν εδώ μέσα, καλά κάνει. όχι μόνο αυτή, αλλά και όλες μαζί οι υπόλοιπες.
αηδία έχουν καταντήσει.Εχουμε αρκετους υποψηφιους
Ζητάς εξετάσεις με κάθε κοπέλα του χώρου ;;Καλησπέρα μια ερώτηση προς αυτούς που έχουν συναντηθεί με την Ιωάννα! Ιατρικές εξετάσεις σας έχει δείξει η κοπέλα?
Ποια Ιωάννα ;Καλησπέρα μια ερώτηση προς αυτούς που έχουν συναντηθεί με την Ιωάννα! Ιατρικές εξετάσεις σας έχει δείξει η κοπέλα?
Νομίζω αυτές του γραφείου έχουν! Εγώ. Μιλάω για ανεξάρτητες !δεν ζητάω αλλά δεν περνώ και κουτουρού! Απλά ρωταω για την iwanna την γνωστή που ψάχνουν όλοι!Ζητάς εξετάσεις με κάθε κοπέλα του χώρου ;;
τυπε μου τα καταπινει???αυτο πες μου μονο!!!!!!!!!!
Όσον αφορά τις ανεξάρτητες μπορείς όταν κανονίσεις ραντεβού να της ζητήσεις να σου πιστοποιήσει από κοντά τις τελευταίες εξετάσεις της . Κάθε γυναίκα του χώρου που σέβεται τον εαυτό της πρώτα απ όλα θα πρέπει να κάνει συχνά. Φαντάζομαι πως κ εκείνες έχουν το δικαίωμα να μας ζητούν να προσκομίσουμε τις αντίστοιχες .Νομίζω αυτές του γραφείου έχουν! Εγώ. Μιλάω για ανεξάρτητες !δεν ζητάω αλλά δεν περνώ και κουτουρού! Απλά ρωταω για την iwanna την γνωστή που ψάχνουν όλοι!
μονο που λες ειμαι το μελος ταδε του bou φτανειΌσον αφορά τις ανεξάρτητες μπορείς όταν κανονίσεις ραντεβού να της ζητήσεις να σου πιστοποιήσει από κοντά τις τελευταίες εξετάσεις της . Κάθε γυναίκα του χώρου που σέβεται τον εαυτό της πρώτα απ όλα θα πρέπει να κάνει συχνά. Φαντάζομαι πως κ εκείνες έχουν το δικαίωμα να μας ζητούν να προσκομίσουμε τις αντίστοιχες .
Να ρίχνουμε και κάνα πούτσο πού και πού ή ενδιαφέρεσαι μόνο να τα μασάς ?Καλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???
giati εσυ ακομηΝα ρίχνουμε και κάνα πούτσο πού και πού ή ενδιαφέρεσαι μόνο να τα μασάς ?![]()
ενημερωσου περι του θεματος και ασε τις εξυπναδεςΝα ρίχνουμε και κάνα πούτσο πού και πού ή ενδιαφέρεσαι μόνο να τα μασάς ?![]()
...μαγκα μου ριξε μια ματια εδω, petite - tiny μπορει να σου κανει!καλησπέρα συναγωνιστές....ποια είναι η πιο κοντή και η πιο αδύνατη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή? είτε ανεξάρτητη είτε γραφείου....
Ναι γιατί όχι ?Καλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???