White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.569
- Πόντοι
- 2.036
,Ρε αθεόφοβε και την Ζωή πήρες?Η ζωή με αναγκάζει....
,Ρε αθεόφοβε και την Ζωή πήρες?Η ζωή με αναγκάζει....
Ωραία η ζωή.... Αλλά όπως λένε και οι νέοι... Τα'χει με άλλον...!!!!,Ρε αθεόφοβε και την Ζωή πήρες?
καλημερα φιλος . μπορω να εχω το τηλ της παρακαλω?Καλησπέρα στο team...
Χτεσινο ραντεβού με Carolina at priamos... Πολλοί την ξέρετε από παλιά .. Καλό εργαλείο...
Έχει γίνει πιο μοντελε...
Κολάρα σφιχτή κ στρογγυλή ( κρίμα που δν το δίνει.Προσωπο απ' τα καλά για μελαμψή..Δν κάνει πολλά ραντεβού λόγω των άλλων υποχρεώσεων που έχει...
Κόστος στα 80 λέει για μία πιστόλια αλλά γίνετε κ δύο αν σε ξέρει κ με λίγη ευγένεια..
Υπηρεσίες κομπλέ μπορώ ν πω...
Για τα δικά μου γούστα ..
Να στο δώσω φιλαράκι..καλημερα φιλος . μπορω να εχω το τηλ της παρακαλω?
wellcome elvira
αν πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλιΩραία η ζωή.... Αλλά όπως λένε και οι νέοι... Τα'χει με άλλον...!!!!
Δεν ξέρω αν έχεις θέμα, αλλά δεν νομίζω να γεννήθηκε γυναίκα!Καποιος τα φωτα του εδω περα ; Καποιος που να την εχει παρει;
Μπορείς και εμένα;Δν έχει αγγελία φιλαράκι...
Στο στέλνω π.μ
Ναι και μένα έτσι μου φαίνεταιΔεν ξέρω αν έχεις θέμα, αλλά δεν νομίζω να γεννήθηκε γυναίκα!
δουλεψε στο μαγο πριν 2 χρονια κομοδινο και παλιοχαρακτηρας την εδιωξαν σε 10 μερες. Αδερφη της αρτεμης σιρινα δηλαδη αλβανεζες με την νοοτροπια πως να κλεψουν τον πελατη.Καποιος τα φωτα του εδω περα ; Καποιος που να την εχει παρει;
Ναι και μένα έτσι μου φαίνεται
Φιλαράκι αν μπορείς να το στείλεις και εμένασε παρακαλω και σε μενα εαν εχεις την καλωσυνη
παμε ξανα απο την αρχη...μεχρι να μαθεις να ξεχωριζεις τα τραβελια απο τις κανονικες γυναικες....Δεν ξέρω αν έχεις θέμα, αλλά δεν νομίζω να γεννήθηκε γυναίκα!
ξανασκεψου το φιλε σε συμβουλευωΥπάρχει τηλέφωνο φίλε μου να το στείλεις σε πμ;
Δεν ξέρεις ποια είναι η πιο κοντή???... Εκτός και αν η Κλειώ είναι πιο κοντή...καλησπέρα συναγωνιστές....ποια είναι η πιο κοντή και η πιο αδύνατη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή? είτε ανεξάρτητη είτε γραφείου....
κι αδύνατη να σημειώσω.....όχι δεν ξερωποιες έχουν μείνει ενεργές η όχιΔεν ξέρεις ποια είναι η πιο κοντή???... Εκτός και αν η Κλειώ είναι πιο κοντή...
Hey! New in the business?
νομιζω η μια απο τις 2 κριτικες που εχεις ειναι ........αλλα οταν μας βαζει κατω γινεται 2 μετρα!!!!!!!!!!!!!!κι αδύνατη να σημειώσω.....όχι δεν ξερωποιες έχουν μείνει ενεργές η όχι