Εσυ (κ ολες οι υπολοιπες εδω μεσα) με βαση ποια αντικειμενικα κριτηρια θεωρειστε συνοδοι πολυτελειας?
Επειδη το λες εσυ, επειδη σε βολευει? Για να καταλαβω
Εχεις υποψη σε χωρες του εξωτερικου τι οριζεται ως συνοδος πολυτελειας κ ποσο σχεση εχεις εσυ με αυτο το στατους?
Επισης δεν σου (σας) περναει απο το μυαλο οτι υπαρχει κ κοσμος που δεν κοστολογει ενα πουτσο ++150ε/ωρα ,ενω πιθανοτατα
μπορει να διαθεσει κ 1500ε/ωρα?
Καποια ερωτηματα προς προβληματισμο
Ακριβώς. Έρχεστε στα λόγια μου αγαπητέ.
Αγνοώντας την υποτιμητική σας διάθεση και τις προκαταλήψεις θα σας πω απλά τα λόγια σας σε παράφραση.
Όταν κάτι δεν το κοστολογείς με το Χ Ψ ποσό, δεν το αγοράζεις.
Κανένας δεν βγαίνει να κλαίγεται και να ωρύεται επειδή το σπίτι ή το αμάξι που θέλει κοστίζει με το αντίστοιχο Χ Ψ ποσό.
Εσύ διαλέγεις πόσα θα ξοδέψεις, που θα τον βάλεις και πως θα αξιοποιήσεις το ο, τιδήποτε.
Όμως το να μειώνετε, βγαίνει μόνο σε μείον δικό σας.
Επειδή λοιπόν ο λόγος σας έχει επιθετικό τόνο, προτιμώ να μην συμμετάσχω για πολύ ακόμα, σεβαστή η κάθε άποψη αρκεί να μη προσβάλλει κανέναν.
Η ζήτηση, η προσφορά και η αξία που αποδίδει ο πελάτης ορίζει την τιμολόγηση. Το ότι εσείς για τους δικούς σας λόγους επιλέγετε την απαξίωση, αυτό δεν συνεπάγεται ότι αυτομάτως αναιρείται η αξία της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
Και πίστεψέ με επιθετικέ μου φίλε, ό, τι είναι τα 200 στην Ελλάδα, είναι τα 500-900 στην Αυστραλία καθώς για πολλές είναι η μέση τιμή στην οποία θα παίξουν.
Το εάν ξέρω για εξωτερικό, αφήστε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα.
Ένας όντως είχατε "προβληματισμούς", δεν θα χρησιμοποιούσατε απαξιωτικές εκφράσεις τάχα μου με σκοπό τον υποβιβασμό μας. Η οποία επιχειρηματολογία αναιρείται με βάση το τελευταίο, πολιτισμένη συζήτηση δεν γίνεται έτσι.
Καλό υπόλοιπο.