Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 513
- Πόντοι
- 81
Η αλήθεια είναι πάντα στην μέση. Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και από τις δύο πλευρές. Δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις από την κοπέλα που ζητά 100 με αυτή που ζητά 400. Όσο για κοπέλες… με την λίγη πείρα και την ασχετοσύνη που με χαρακτηρίζει, υπάρχουν όλων των ειδών τα φρούτα.Δεν θα μπορούσαν να λεχθούν τα πράγματα καλύτερα. Ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες και σκέψεις έχω και εγώ. Όταν ξεφύγεις από το σκεπτικό ότι πρέπει να γαμήσεις την "απόλυτη" , επειδή πληρώνεις σου ανήκει και πρέπει να ξεφτιλίσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και φερθείς με σεβασμό και όχι σαν να είναι απλά ένα συν στην πορνοπορεία σου, τότε και ωραιότερο σεξ θα έχεις με την κοπέλα και φίλες της θα δώσει και οι φίλες θα δώσουν φίλες τους και φόλες δεν θα τρως. Πάντως να ξέρετε , οι αγαπούληδες, οι τηλεφωνάκιδες, οι και καλά wanabe προστάτες , οι ιστορίες σας κυκλοφορούν από τις κοπέλες. Και όπως ελέχθη και πιο πάνω όταν τρώτε block δεν είναι γιατί είναι τα κορίτσια παράξενα.
Τα πράγματα είναι απλά, σέβεσαι τα κορίτσια και μπαίνεις σε κύκλους που σέβονται και αυτοί τα χρήματά σου. Αλλιώς ...πηγαίνετε στις 200άρες - 300άρες.
Και πολύ κάνουν και δεν δίνουν τηλέφωνα πια. Να δώσω τηλέφωνο από κοπέλα που ξέρω 6 - 7 χρόνια και να πέσω σε μαλάκα....... Πρέπει πρώτα να τον ξέρω καλά εγώ, αλλιώς δεν..
Οι παλιοί ξέρουν από συζητήσεις ότι υπήρχαν κοπέλες με προβλήματα με άτομα που μέχρι παρενόχληση σε συγγενείς της κοπέλας έκαναν και έστελναν φωτογραφίες.
Αυτά ... και είχα καιρό να γράψω...
Γρήγορα γρήγορα ονόμασες ήδη μια κατηγορία προς αποφυγή : Κοπέλες με μεγάλο στόμα. Εκτός αν σου αρέσει να γίνεται γνωστό στους κύκλους το όνομα σου η δουλειά σου και πως την βρίσκεις στο κρεβάτι. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους τύπους που είναι περίεργοι για άλλους. Το σπορ είναι απλό. Περνάς καλά, κοιτάς την δουλειά σου και αφήνεις τα κουτσομπολιά.