dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.178
- Πόντοι
- 36.036
Εγώ ως Μαρία την γνώρισα .Μαρια?? να το αφησω ετσι?????????
Οπότε ναι , άφησε το έτσι
Εγώ ως Μαρία την γνώρισα .Μαρια?? να το αφησω ετσι?????????
Όχι Dior poison στην αρχή και μετά υο αλλάξε σε MalvinaΜαρια?? να το αφησω ετσι?????????
με μπερδεψατε ρε θηρια!!!!!!!!!!!Όχι Dior poison στην αρχή και μετά υο αλλάξε σε Malvina
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει κάποιος το νούμερο της το έχω σβήσει...σε περίπτωση που ξανά σκάσει μύτη
Dior poison ήταν το nick name τύπε μου και Μαλβίνα το όνομα του νήματος γιατί τότε είχε προλάβει άλλη Μαρία και είχε φτιάξει νήμα .Όχι Dior poison στην αρχή και μετά υο αλλάξε σε Malvina
Κεμένα να δεις!
Υπάρχει περίπτωση να στείλει κάποιος σε dm το τηλέφωνο της ή κάποιες πληροφορίες?
Προσκυνώ το μνημονικό σου!!!Dior poison ήταν το nick name τύπε μου και Μαλβίνα το όνομα του νήματος γιατί τότε είχε προλάβει άλλη Μαρία και είχε φτιάξει νήμα .
Μπέρδεμα![]()
Κ
Προσκυνώ το μνημονικό σου!!!
Τι να το κάνεις τύπε μου .εμένα να δεις!
Υπάρχει περίπτωση να στείλει κάποιος σε dm το τηλέφωνο της ή κάποιες πληροφορίες?
Μπερδεύεσαι τυπε μου
Αυτές δίνουν κώλο ?Μπερδεύεσαι τυπε μου
Ο @professor x έχει της Αλεξίας,όχι της Μάρκελλος.
Τον είχα ρωτήσει και μου το έδωσε.
Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή δίνει η ΜαρκέλλαΑυτές δίνουν κώλο ?
Γιατί δεν θυμάμαι
![]()
![]()
Είστε μεγάλα λαμόγια και όι δύοΜπερδεύεσαι τυπε μου
της Μαρκελλας απο κων/πολεως?????
τα ..78 ,κιλα τα ειδε κανεις?Έχει γραφτεί παλαιότερα. Δεν είναι μιλφ. Είναι πλέον granny πατημένα 60. Αν σε ικανοποιεί η ηλικία τότε προχωρα.
Ας την λένε όπως θέλει. Αρκεί να τα καταπίνει.Πανουλη σε πιάνω αδιάβατο.
Για την συγκεκριμένη Dior μόνο ό μέντορας σού![]()
Η Αλεξία έχει όμορφο τηλέφωνο κάτι που δεν ισχύει με το τηλέφωνο της Μαρκέλλας.Μπερδεύεσαι τυπε μου
Αααα μάλιστα έχουμε κ φετίχ κύριε ΠάνοοοΑς την λένε όπως θέλει. Αρκεί να τα καταπίνει.
@Anna24 .. Ας πέρασω χρόνο μαζί σου και ας μην κάνω και σεξ.. Φτάνει που θα δω μια γυναικάρα να περνα την πόρτα του σπιτιού μου. Τωρα.. αν τα καταπιείς... θα με στείλεις με έμφραγμα στο νοσοκομείο.. Είσαι μια απίστευτη μ...αρα σορρυ.. αλλα δεν βρίσκω αλλη εκφραση..Αααα μάλιστα έχουμε κ φετίχ κύριε Πάνοοο