MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.331
- Πόντοι
- 5.595
μαζικο κατουρημα στη μαπα δεχεσαι?Καλησπερα υπάρχει ενα κενο σημερα το απογευμα στις 9 οποιος θελει να μου στειλει
μαζικο κατουρημα στη μαπα δεχεσαι?Καλησπερα υπάρχει ενα κενο σημερα το απογευμα στις 9 οποιος θελει να μου στειλει
Ευχαριστώ φίλε. Είδα, ελάχιστα πράγματα λέει, αλλά και πάλι ευχαριστώ.φίλε σπαντερ 1979 θα σε πάω σε ποιο πίσω σελίδες (δες σελίδα 6735 του νήματος ) γράφει εκεί ο χρηστης παππούς κάποιες πληροφορίες για την συγκεκριμένη κοπέλα .Πιστεύω να σε βοηθήσουν (εσυ θα αποφασίσεις στο τέλος ).Να είσαι καλά .
Ρε συ φίλε, ειλικρινά τώρα θέλεις και απάντηση? Πραγματικά η Μαλακια πρέπει να σε έχει χτυπήσει κατακουτελα. Δεν πας να κατουρήσεις σε καμία τουαλέτα? Ντροπή μωρέ. Τέτοια χυδαια επίθεση στο κορίτσι. Ουστμαζικο κατουρημα στη μαπα δεχεσαι?
για μενα οχι vfm χωρις να τα κλαψεις κιολας για την εμπειρια(ωραια κοπελα).Αν σε ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο,ρωταΕυχαριστώ φίλε. Είδα, ελάχιστα πράγματα λέει, αλλά και πάλι ευχαριστώ.
Αν κάνεις άλλος έχει εμπειρία, ας πει παρακαλώ!
δε θελω οχι αν και απαντησες εσυ γλυκουλι. Τα ουστ ομως εκει που σε παιρνουν γλυκουλι, ναι?Ρε συ φίλε, ειλικρινά τώρα θέλεις και απάντηση? Πραγματικά η Μαλακια πρέπει να σε έχει χτυπήσει κατακουτελα. Δεν πας να κατουρήσεις σε καμία τουαλέτα? Ντροπή μωρέ. Τέτοια χυδαια επίθεση στο κορίτσι. Ουστ
Τις έστειλα μήνυμα στο viber μου απάντησε με άπταιστη γραφή ελληνικών αγγλίδα 27 χρόνων κ μένει Κόρινθο 50€ η ώρα 200€ ολόκληρο βράδυ, έρχεται τώρα Αθήνα μου λέει αλλά η πληρωμή τώρα,ούτε πρωταπριλιά να ήταν πραγματικά πιστεύουν ή υπάρχουν τύποι που θα τις στείλουν τα λεφτά;;;ακόμα γελάω!!!
παλικαρια ξερουμε τπτ για τη συγκεκριμενη?
εισαι υπερβολικος ειναι juicy ρε σι. Αδυνατη μεση και καλοσχηματισμενη κωλαρα οτι καλυτεροΕίναι απαίσια τεράστιος ο κωλος της!!!
Nα πω κι εγώ ότι της έστειλα στο viber πριν μερικές μέρες, έτσι, αναγνωριστικά. Το διάβασε και δεν απάντησε ποτέ. Μάλλον έχει πρόβλημα διαχείρισης χρόνου. Αυτά είναι σημάδια που δείχνουν έλλειψη επαγγελματισμού.Eιχα κλεισει ραντεβου ,ουτε επιβεβαιωσε το πρωι αν ειναι οκ για να ερθει και ουτε καν απαντησε στα μηνυματα μου ,την πηρα τηλεφωνο ουτε το σηκωσε ,μαυρο ....
Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Σου έδωσε λογαριασμό να της βάλεις λεφτά και σου είπε ότι ξεκινάει από Κόρινθο να έρθει Αθήνα; Καλά κατάλαβα;Τις έστειλα μήνυμα στο viber μου απάντησε με άπταιστη γραφή ελληνικών αγγλίδα 27 χρόνων κ μένει Κόρινθο 50€ η ώρα 200€ ολόκληρο βράδυ, έρχεται τώρα Αθήνα μου λέει αλλά η πληρωμή τώρα,ούτε πρωταπριλιά να ήταν πραγματικά πιστεύουν ή υπάρχουν τύποι που θα τις στείλουν τα λεφτά;;;ακόμα γελάω!!!
Δεν πρόλαβε την έκοψα σου γράφω ακριβώς την απάντηση της μάλλον πάρτε συνομιλία για να είμαστε clear.Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Σου έδωσε λογαριασμό να της βάλεις λεφτά και σου είπε ότι ξεκινάει από Κόρινθο να έρθει Αθήνα; Καλά κατάλαβα;
Η τύπισσα είναι βαρελο και με πεσμένες βυζαρες και σίγουρα με πολύ φωτοσοπ για να φτιάξει τον κώλο, που σίγουρα θα είναι γεμάτος ραγαδες.εισαι υπερβολικος ειναι juicy ρε σι. Αδυνατη μεση και καλοσχηματισμενη κωλαρα οτι καλυτερο
Φοβάμαι να πάω ψάχνω κανέναν κασκαντέρ πρώτα κοίτα για εμφάνιση εγώ πιστεύω θα μου άρεσε δεν με χαλάει καθόλου αλλά δεν έχει πάει κανένας άλλος να δώσει το οκ φοβάμαι μην μείνω χωρίς νεφρό για αυτό ρωτάω μήπως γνωρίζει κανείς μύστης τπτΗ τύπισσα είναι βαρελο και με πεσμένες βυζαρες και σίγουρα με πολύ φωτοσοπ για να φτιάξει τον κώλο, που σίγουρα θα είναι γεμάτος ραγαδες.
Αποκλείεται να βρεις αυτό που βλέπεις στη φωτό με την πλάτη στην κάμερα πάνω στην καρέκλα.
Αλλά πήγαινε να μας πεις από κοντά τι είδες.
Μιλάμε η τύπισσα ψάχνει θύματα για να κάνει σεφτε κοίτα δελεαστική το 200αρι για βράδυ θα βρεθούν αρκετοί αγαπουληδες που θα πέσουν στην παγίδα φοβόταν να ζητήσει χιλιάρικο μήπως έχει ο άλλος θεσει ημερήσιο πόσο μεταφορας στο e-banking χαχαΔεν πρόλαβε την έκοψα σου γράφω ακριβώς την απάντηση της μάλλον πάρτε συνομιλία για να είμαστε clear.
Μην μας περνάνε κ για μαλάκες