Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 1.029
- Πόντοι
- 81
Άλλα είναι τα τηλέφωνα στις φωτό.. Βλέπω κάτι λάθος ρε μάγκες μου?
Άλλα είναι τα τηλέφωνα στις φωτό.. Βλέπω κάτι λάθος ρε μάγκες μου?
Ο Κωστάκης μάγκες μου που λέτε....έκανε λογαριασμό το 2022... Έγραψε 14 μηνύματα...έδωσε 0 πληροφορίες στο κόσμο του Bou...και ήρθε σήμερα να μας ζητήσει πληροφορίες για μια κοπέλα με την οποία μάλλον έχει καύλες από το σχολείο....Kalhspera paides opoios exei kamianplhroforia gia thn kiose parakalw p.m
Η δημοσίευση κατέβηκε,δίκιο έχεις αλλά να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι αν μου επιτρέπεις κ αν θες μου απαντάς αν όχι δε τρέχει κ τπτ...γενικά κοιτάς όλων τα προφίλ που ρωτάνε γράφουν κάτι η σου έκανε κάποιο κλικ το εν λόγο..;;Ο Κωστάκης μάγκες μου που λέτε....έκανε λογαριασμό το 2022... Έγραψε 14 μηνύματα...έδωσε 0 πληροφορίες στο κόσμο του Bou...και ήρθε σήμερα να μας ζητήσει πληροφορίες για μια κοπέλα με την οποία μάλλον έχει καύλες από το σχολείο....
Τράβα γαμησου Κωστάκη
Sorry το πρωτο μερος πηγαινε αλλου, λαθος παραθεση, στο 2ο μερος ειναι η απαντησηΕγώ απο ig δεν έχω βάλει ποτέ.
Το πρόβλημα όντως είναι στην σελίδα που οι διαχειριστές δεν διαγράφουν τα επαναλαμβανόμενα και δεν μπαναρουν τους προμο και αυτούς που γράφουν με αγένεια.
Είμαστε εδώ να προσφέρουμε τις γνώσεις μας ο ένας στον άλλον για να αποφευχθεί η ξεπετα...η "μαλακια".... Γενικά να δίνουμε την ευκαιρία ο ένας στον άλλον να γνωρίζει και να μαθαίνει καινούργια πράγματα....αν τώρα έχεις κάνει έναν λογαριασμό από το 2017 πχ με 40 μηνύματα τα οποία στα 37 μόνο ρωτάς...Ε είσαι μέγας μλκς...γιατί πολλοί εδώ μέσα ξοδεύουν χρόνο,χρήμα ,κόπο και φαιά ουσία...οπότε είναι άδικο να το κάνεις αυτό τόσο αδίστακτα...Η δημοσίευση κατέβηκε,δίκιο έχεις αλλά να σε ρωτήσω κ εγώ κάτι αν μου επιτρέπεις κ αν θες μου απαντάς αν όχι δε τρέχει κ τπτ...γενικά κοιτάς όλων τα προφίλ που ρωτάνε γράφουν κάτι η σου έκανε κάποιο κλικ το εν λόγο..;;
τηλ ιωαννας34 αν θελει καποιος πριβε
μπας και καταφερω μεσα στο 24![]()
Σύμφωνω απόλυτα φίλε μου κ μακάρι να το έκαναν όλοι όπως λες να προφυλάξουν τον κόσμο από τη φόλα αλλά η ερώτηση μου ήταν διαφορετική,εσύ τσεκαρες το προφίλ για να δεις ότι από τα 40 τα 37 είναι ερωτήσεις..δε νομίζω να το κάνεις γενικά αυτό σε όλα τα μέλη κάτι σου χτύπησε στραβό,ήταν ότι είναι χρόνια στη σελίδα με λίγα μνμ;;Είμαστε εδώ να προσφέρουμε τις γνώσεις μας ο ένας στον άλλον για να αποφευχθεί η ξεπετα...η "μαλακια".... Γενικά να δίνουμε την ευκαιρία ο ένας στον άλλον να γνωρίζει και να μαθαίνει καινούργια πράγματα....αν τώρα έχεις κάνει έναν λογαριασμό από το 2017 πχ με 40 μηνύματα τα οποία στα 37 μόνο ρωτάς...Ε είσαι μέγας μλκς...γιατί πολλοί εδώ μέσα ξοδεύουν χρόνο,χρήμα ,κόπο και φαιά ουσία...οπότε είναι άδικο να το κάνεις αυτό τόσο αδίστακτα...
Ωραίο κομμάτι φαίνεται και δίνει και κουλούρι, αν κάνεις καταδρομική γράψε να ενημερώσεις για να μπει άμμεσα στην λίστα....![]()
ΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕ ΜΕ
Είμαι ανώμαλο πουτανακι και ήρθα να κάνουμε full προγραμματάκι στο χώρο μου. Μου αρέσουν τα παιχνιδάκια σου προσφέρω μία υπέροχη χαλάρωση με αξέχαστες στιγμές μπρος πίσω έλα και σκίσαμε από παντού τηλεφώνησέ μου Στεφάνια .. +306998228782 Σε περιμένω σε δικό μου χώροkanesex.com
Γνώμη ομάδα;;
Την έχει επισκεφτεί κάνεις;;
Μίλησα μαζί της 60€ το μισάωρο σε χώρο δικό της αλλιώς 130€ η ώρα κ σε hotel πάει
Να σου απαντήσω λοιπό για το δεύτερο σκέλος φίλε μου.... αν παρακολουθείς το φόρουμ σίγουρα δεν έχεις απορίες για τις γνωστές που το 80% των σελίδων αναφέρουν το όνομα τους.Sorry το πρωτο μερος πηγαινε αλλου, λαθος παραθεση, στο 2ο μερος ειναι η απαντηση
Εννοείται αύριο κιόλαςΩραίο κομμάτι φαίνεται και δίνει και κουλούρι, αν κάνεις καταδρομική γράψε να ενημερώσεις για να μπει άμμεσα στην λίστα....
Όταν λέει πορνοσταρ, σε ποια ταινία έχει παίξει;;;![]()
ΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕ ΜΕ
Είμαι ανώμαλο πουτανακι και ήρθα να κάνουμε full προγραμματάκι στο χώρο μου. Μου αρέσουν τα παιχνιδάκια σου προσφέρω μία υπέροχη χαλάρωση με αξέχαστες στιγμές μπρος πίσω έλα και σκίσαμε από παντού τηλεφώνησέ μου Στεφάνια .. +306998228782 Σε περιμένω σε δικό μου χώροkanesex.com
Γνώμη ομάδα;;
Την έχει επισκεφτεί κάνεις;;
Μίλησα μαζί της 60€ το μισάωρο σε χώρο δικό της αλλιώς 130€ η ώρα κ σε hotel πάει
Όχι . Βλέπεις σωστά . Δεν δείχνει την κοπέλα ούτε και το τηλ της αγγελίας αυτής https://www.car.gr/jobs/view/40968838-19-etwn-ellinida-masezΆλλα είναι τα τηλέφωνα στις φωτό.. Βλέπω κάτι λάθος ρε μάγκες μου?
Ωραίος.. Οπότε γιατί ανέβηκε αυτό το ποστ?Όχι . Βλέπεις σωστά . Δεν δείχνει την κοπέλα ούτε και το τηλ της αγγελίας αυτής https://www.car.gr/jobs/view/40968838-19-etwn-ellinida-masez
Νομίζω ότι έδειχνε φωτογραφίες τώρα τα έβγαλαν…Ωραίος.. Οπότε γιατί ανέβηκε αυτό το ποστ?
Δεν ξέρω . Ρώτα τον αδερφό που το ανέβασε πιο πάνω .Ωραίος.. Οπότε γιατί ανέβηκε αυτό το ποστ?
Γραφείο απαντάει. Το 150€ είναι για μία εκτόνωση. Τα συμπεράσματα δικά σας…Όχι . Βλέπεις σωστά . Δεν δείχνει την κοπέλα ούτε και το τηλ της αγγελίας αυτής https://www.car.gr/jobs/view/40968838-19-etwn-ellinida-masez
Γιατί στα άλλα γραφεία πόσες είναι ?Γραφείο απαντάει. Το 150€ είναι για μία εκτόνωση. Τα συμπεράσματα δικά σας…