Καλημέρα. Μπορεί pls κάποιος να μου δώσει σε pm το τηλέφωνο της Ioanna34. Μήπως...
Να παρω και εγώ χαρτάκι σειράς
Πόσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις;
Καλημέρα. Μπορεί pls κάποιος να μου δώσει σε pm το τηλέφωνο της Ioanna34. Μήπως...
Εγώ της στέλνω αραιά και που από Φεβρουάριο 2022 δε έχει καν απαντήσει ακόμα πουθενάΠόσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις;
Μέχρι τέλους χαχαχαχαΠόσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις;
Only fans είναι melinaaki - Find @melinaaki Onlyfans - LinktreeΞέρουμε τίποτα για melina.stavrak στο instagram;
ioanna34 θα περιμενεις αρκετα αλλα αξιζει η αναμονη μετα δεν θα την αλλαζεις με καμια...ειναι 100+20 το πρωκτικο που εκει ειναι το δυνατο της σημειο....χυνει και ποταμια....καλη πιπα και 1 λιτρο σπερμα χυσεις θα τα καταπιει ολα....!!!!Θέλω μια ανεξάρτητη μέχρι 100 που να συναντιέται και στα νότια … υπάρχει κάποια πρόταση ; Δεν με ενδιαφέρει άμα έχει έξτρα
Έχουμε link?μου κανει εντυπωση και αναρωτιεμαι για διαφορα εδω μεσα,που δεν εχει αναφερθει τιποτα για μια κυρια ανεξαρτητη,ενω για ολες τις ακυρες υπαρκτες η μη, γραφονται χιλια δυο!!!!!!!!!!!! και αναφερομαι στην ΒΑΝΑ,που δουλευε παλιοτερα σε μασαζ.τι στο καλο,κανενα καλοπαιδο δεν την εχει συναντησει,να μας πει δυο λογια? η που θα ειναι μπομπα και την κρατανε για τους ιδιους,ετσι πιστευουν μερικοι,η που θα ειναι φολα.παντως οπως και να εχει,θα την δω εγω συντομα που θα ειμαι αθηνα,και θα γραψω εδω,μιας και δεν υπαρχει νημα δικο της.
Φιλε υποθετω γαμας τπτ στο μεσοδιαστημα, ετσιΕγώ της στέλνω αραιά και που από Φεβρουάριο 2022 δε έχει καν απαντήσει ακόμα πουθενά
τυπε στειλε πμ εδω να στο δωσει. εχει ''τα μεσα'' που λεμε με την Ιωαννα και θα πηδηξεις συντομα.Καλημέρα. Μπορεί pls κάποιος να μου δώσει σε pm το τηλέφωνο της Ioanna34. Μήπως...
δωσε ρε το τηλεφωνο στο παιδι.
Κάθε βδομάδα τουλάχιστο δυο διαφορετικές μη ανησυχείς άμα περίμενα τη Ιωάννα να απαντήσει θα χε πιάσει αράχνες ….Φιλε υποθετω γαμας τπτ στο μεσοδιαστημα, ετσι![]()
Ξέρω επειδή τη ψάχνω πάνω από χρόνο πως νέους πελάτες δύσκολα τους συναντά έχει ήδη αρκετό κύκλο μόνιμων που παρακαλάνε και τη βλέπουν συνέχεια . Όποτε πρακτικά καταλαβαίνω πως δε θα έχει χρόνο πλέον ελπίζω μόνο κανείς συναγωνιστής αν της μιλήσει να με δεχτεί μόνο έτσι ελπίζω να τη γνωρίσω αλλιώς δε το πιστεύω ειλικρινά πια ότι θα συμβείΚαλημέρα. Μπορεί pls κάποιος να μου δώσει σε pm το τηλέφωνο της Ioanna34. Μήπως...
Σωστος ο παικτηςΚάθε βδομάδα τουλάχιστο δυο διαφορετικές μη ανησυχείς άμα περίμενα τη Ιωάννα να απαντήσει θα χε πιάσει αράχνες ….
...μαγκα μου, νοτια (απο Καλλιθεα κ κατω) ξερω οτι πηγαινει ενα μιλφακι η @Αφροδίτη 38 , δες το προφιλ της εδω
![]()
Αφροδίτη 38
www.bourdela.com
Απο υπηρεσιες δεν εχω δοκιμασει ακομη για να σου πω! Διαβασε καμμια κριτικη, δες στο νημα της κ αποφασισε αν σου κανει.
![]()
Αδελφέ πολύ σάλιο από Αγαπουλιδες και από υπηρεσίες και εμφάνιση δεν για 100.......μαγκα μου, νοτια (απο Καλλιθεα κ κατω) ξερω οτι πηγαινει ενα μιλφακι η @Αφροδίτη 38 , δες το προφιλ της εδω
![]()
Αφροδίτη 38
www.bourdela.com
Απο υπηρεσιες δεν εχω δοκιμασει ακομη για να σου πω! Διαβασε καμμια κριτικη, δες στο νημα της κ αποφασισε αν σου κανει.
![]()
...δεν ξερω μαγκα μου, δεν εχω παρει γτ ειμαι σε αλλη "κατηγορια"Αδελφέ πολύ σάλιο από Αγαπουλιδες και από υπηρεσίες και εμφάνιση δεν για 100....
Στα 60 και με δικό της χώρο αν ήταν ίσως και....
Πάω παντού αλλά στα Νότια κανονίζουμε πολύ γρήγορα![]()
....γεια σου ρε Ρεγγα! Κομματαρα!!!!
Ανταλλαγή με τηλέφωνο θείας Ελένηςτυπε στειλε πμ εδω να στο δωσει. εχει ''τα μεσα'' που λεμε με την Ιωαννα και θα πηδηξεις συντομα.
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δωσε ρε το τηλεφωνο στο παιδι.
πες και μια καλη κουβεντα στο κοριτσι.
Εμπυρία που να βγαίνει από μπύρα;Έχει κάποιος κάποιαν εμπυρια με αυτην
Γκουγκλαρε τα τηλέφωνα που βλέπεις κ θα πάρεις την απάντηση σου μύστη μου..![]()
Με λένε Εφη
Με λένε Εφη και είμαι μια μικρη όμορφη μουνάρα, 23χρονη μεχλαχρινή συνοδός και απο τις πιο ερωτικές πουτάνες με απίστευτο καλλίγραμο κορμί) Σου προσφέρω στο κρεβάτι μας κατι αφάνταστο - το σεξ που θα κάνουμε απόψε θα είναι απίστευτο και θα φτάσουμε στα ουράνια απο την ηδονή. θα σου προσφερω αυτά...kanesex.com
![]()
Alexia για άμεσο ραντεβού
Πάρε με απόψε! Είμαι μια ερωτική Ελληνίδα συνοδός και το όνομά μου είναι Αλεξία. Εχω απολαυστικό φυσικό στήθος και υπέροχες καμπύλες που μπορείς να θαυμάσεις απόψε. Θα περάσουμε υπέροχα με τις πλούσιες κινήσεις μου. Είμαι ανεξάρτητη και απλά λατρεύω το σεξ. Είμαι χαλαρή και παθιάρα, μια από τις...kanesex.com
![]()
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ JUICE ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΑΚΙ
Τζουλιαννα 22 χρονη ανεξάρτητο καυλακι με juice κορμάκι σκέτη κόλαση,περιμένω καυλωμενη το τηλέφωνο σου για να έρθεις να με πάρεις δυνατά. Μου αρέσει να είσαι από πίσω μου γιαυτο πάρε με αμέσως .Σε περιμένω μέχρι αργά το βράδυ.Πάρε με και θα σε ικανοποιήσω.Σε δικο μου χώρο +30 699 8310965kanesex.com
Έχει κάποιος κάποιαν εμπυρια με αυτην