Διαγραμμένο μέλος 235982
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Φαίνεται ο χαρακτήρας σου από αυτά που γράφεις.Έχεις πληροφορίες εκ των έσω?
Ή κρίνεις εξ ιδίων?
Φαίνεται ο χαρακτήρας σου από αυτά που γράφεις.Έχεις πληροφορίες εκ των έσω?
Ή κρίνεις εξ ιδίων?
Είναι όπως στην φωτό;Παληκάρια, καλησπέρα. Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι?
![]()
6993443200 Θέλεις μια ιδιαίτερη εμπειρία με ένα πραγματικό callgirl ? - Vrisko Sex
Έχω ένα τέλειο μεταξένιο δέρμα. Μπορώ να είμαι το μικρό σας αγγελούδι ή το άτακτο κορίτσι σας. Θέλεις μια ιδιαίτερη εμπειρία με ένα πραγματικό callgirl […]vriskosex.gr
Ζητάει 80 για 69, ακαποτη πίπα, σεξ 2 φορές κι extra πρωκτικό, ανάλογα το μέγεθος. Ρωσιδουλα.
Μπορώ και εγώκαλησπερα μπορω να εχω τηλεφωνα απο τις κυριες?
Σιγα μην βαλουμε και μεσον ρε αδερφε για να γαμησουμε την καθε ιωαννα τι ειναι ο εοπυ να σου κλεινει ραντεβου 2 μήνες μετα?Για την ιωαννα34 ανέβασα πριν λίγες μέρες εδώ το προφίλ του ινστα . Από εκεί γίνεται το κονε . Απλά θέλει τύχη .
Εγώ εστειλα αρχές του μηνα εκεί αλλά διαβάζοντας έδω τους μύστες κτλβ πως δεν παιζει να συναντηθούμε . Εν τελεί προ ολίγων ημερών μου έστειλε εκείνη , μου πρότεινε τέλος του επόμενου μηνα ραντεβού αλλά λόγω και δικών μου υποχρεώσεων κανονίσαμε για Δεκέμβρη . Και εδώ μπαίνει η τύχη, μου έστειλε πως είχε ακυρώσει κάποιος κ αν με ενδιαφέρει για άμεσο το οποίο κ έκλεισα ! Αναμένεται και αξιόλογηση με τη πρώτη ευκαιρία !
Φαίνεται ο χαρακτήρας σου από αυτά που γράφεις.
...τι σου φταιν' οι Βαλκυριες μουΟχι μονο περιμενουν, είμαι σίγουρος ότι έχουν ανοιγμενο το Bou συνέχεια στο κινητο τους και περιμενουν να είναι πρωτοι πρωτοι όταν ανακοινώσει το τηλέφωνο η Βαλκυρία. Να παρουν σειρά.
Καλημέρα. Δεν βρέθηκα μαζί της. Ισχυρίζεται ότι είναι η ίδια.Είναι όπως στην φωτό;
Με ενδιαφέρει.στειλε μου σε παρακαλώ σε πμ.φικιακαλησπέρα σας είμαι η NinaKinky είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 21 ετών είμαι 1,77 και 90 κιλά φοιτήτρια στην Αθήνα από Αγρίνιο λυσσασμένη για σεχ γουστάρω να τα καταπίνω στείλε μου μηνύματακι
Με ενδιαφέρει.στειλε μου σε παρακαλώ σε πμ.φικια
Αυτή, αυτός? Το τρολ έκανε την πλάκα του και απλά μετράει αντιδράσειςΑυτή μπήκε και εξαφανίστηκε
Τρολ; Κατσε να παρω τον συντροφο Σκουρλετη ενα τηλεφωνοΑυτή, αυτός? Το τρολ έκανε την πλάκα του και απλά μετράει αντιδράσεις
Όπως το πες φίλε φικια και μεταξωτές κορδέλεςΜε ενδιαφέρει.στειλε μου σε παρακαλώ σε πμ.φικια
ΑΥΤΉ.Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποια ανεξαρτητη με καλές κριτικές;
ξεκινα το διαβασμα για να βρεις καποια να ταιριαζει στα γουστα σου.Καλησπέρα έχετε να μου προτείνετε κάποια ανεξαρτητη με καλές κριτικές;
Όχι απλά περίμενα την βεβαίωση απο το σάιτΑυτή μπήκε και εξαφανίστηκε
Αγάπη μου είμαι κοπέλα επειδή είμαι τζουσι πάει να πει ότι είμαι τραβεστί; Νταξη δεν αρέσω σε όλους αλλά σε αυτούς που αρέσω τι σε πειράζει εσέναΑυτή, αυτός? Το τρολ έκανε την πλάκα του και απλά μετράει αντιδράσεις
Γνώμη για τζινα22 τι λέτε αξίζει;
Καλησπέρα αγάπηΑγάπη μου είμαι κοπέλα επειδή είμαι τζουσι πάει να πει ότι είμαι τραβεστί; Νταξη δεν αρέσω σε όλους αλλά σε αυτούς που αρέσω τι σε πειράζει εσένα