Μην το ξεκινατε παλι ρε θα ερθουν και θα ρωτανε παλιτσεκ πμ.
σου εστειλα και το καινουργιο της Αννουλας![]()

Μην το ξεκινατε παλι ρε θα ερθουν και θα ρωτανε παλιτσεκ πμ.
Αυτό που τελειώνει σε 269; για αννουλα π. Φάληρο μιλάμε έτσι;τσεκ πμ.
Άσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...Ωραία μία χαράθα μου στείλει καί ό dimi τής 25χρονης Ρωσίδας που τά κάνει όλα με 100 καί θά είμαι άρχοντας
![]()
για ποιο ρωσιδι λες συναγωνιστη?Άσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...
Άλογο λέμε , Φούλ πακέτο υπηρεσιών , κλασική ρώσικη τσιμπουκάρα με κατάποση , κωλαρακι ποίημα , δεν κοιτάζει ρολόι .
100 ευρουλάκια και κάθησε σχεδόν δύο ώρες .
Αματουρι κανονικό .
Περίπτωση .
Την ρώτησα αν είναι να δώσω τηλέφωνο εδώ στο σαη , δεν έχει problem .
Ελπίζω να μην την κάψουν στοοι συναγωνιστές ...
ερωτιάρες και οι πέτρες μαζί σου λέμε..."Με ξέρουν κι οι πέτρες "αγαπη χαχαχαχα!!
Φιλάκια!
συνάδελφε petergsp αν μπορείς στε΄λε pmτσεκ πμ.
Η Αννα24;το καινουργιο της Αννουλας![]()
....εχει μαγκα μου, πηρα εγω πριν 4-5 μερες, 25+ (που φαινεται για 25αρα) με 100/h (χωρις anal), αλλα ειναι δυσκολη η επικοινωνιαρε γαμωτο ένα όμορφο μωράκι κατω των 25 για να βγάλουμε τα γούστα μας στα 120€ δεν έχει ;;
Μαλακα όλες 150,170 κ αυτά χωρίς κωλο , ώπα ρε πούστη μου ….
Σε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...Ωραία μία χαράθα μου στείλει καί ό dimi τής 25χρονης Ρωσίδας που τά κάνει όλα με 100 καί θά είμαι άρχοντας
![]()
Ποια είναι Αννουλα, συνάδελφοι; Παλιά καραβάνα, απρόσιτο μωρό που επιλέγει με προσοχή; Έτσι για να ξέρουμεΣε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...
Παιδιά ανταλλαγή με Αννούλας όποιος έχει![]()
μακαρι να ειναι η αννα110Ποια είναι Αννουλα, συνάδελφοι; Παλιά καραβάνα, απρόσιτο μωρό που επιλέγει με προσοχή; Έτσι για να ξέρουμε
Και στο site θα γίνει τουΆσε φίλε με ξετίναξε το Ρωσίδι ...
Άλογο λέμε , Φούλ πακέτο υπηρεσιών , κλασική ρώσικη τσιμπουκάρα με κατάποση , κωλαρακι ποίημα , δεν κοιτάζει ρολόι .
100 ευρουλάκια και κάθησε σχεδόν δύο ώρες .
Αματουρι κανονικό .
Περίπτωση .
Την ρώτησα αν είναι να δώσω τηλέφωνο εδώ στο σαη , δεν έχει problem .
Ελπίζω να μην την κάψουν στοοι συναγωνιστές ...
Σε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...
Αννουλας έχω εγώ....Σε μία ώρα μόνο 6 το έχουν ζητήσει ...
Από παλαιό Φάληρο λέμε ...Ποια είναι Αννουλα, συνάδελφοι; Παλιά καραβάνα, απρόσιτο μωρό που επιλέγει με προσοχή; Έτσι για να ξέρουμε
Καλησπερα η πεγκυ ειναι αυτη που δουλευε τελευταιο στο your angel;;;που πηγαινε στα στρεαμ του χαγιατε με την κωνσταντινα και τσακωνοτανε με τον τζανετο;;;