b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Υπαρχει και η περιπτωση να μην ειναι εγκυος και να ειναι καμια χοντρη χοντρη

Υπαρχει και η περιπτωση να μην ειναι εγκυος και να ειναι καμια χοντρη χοντρη
μπορει να ειναι, αυτό που ειναι σιγουρο ειναι οτι ειναι πολύ όμορφη και πάρα πολύ καύλαΓύφτοφερνει ή μου φαίνεται ?στην 3η φωτό ειδικά δείχνει σαν οπαδός της Ρόμα
Αυτο δεν συζητειται !!!Ας έχει καλή γέννα η κοπέλα
Κ όλα τα άλλα στην ανακύκλωση
Ρε ‘σύ ψήνομε για Angela White με 2500€ την ώρα απλά δεν εχω τρόπο επικοινωνίαςΚαλησπέρα παιδιά ….μιας και δεν κάνω ραντεβού εγώ πλέον να ενημερώσω … υπάρχει επισης ακρη για celebrities κοπέλες … μόνο σε προσωπικό μήνυμα πληροφορίες και τιμή … να ενημερώσω είναι για ακριβά πορτοφόλια …
ΡΕ ΤΗΝ "κοπέλα"![]()
![]()
Επίσης παραθέτω και τις δύο φωτογραφίες που μου έστειλε.... Αν βρείτε καμία ομοιότητα πείτε μου.... Η <<κοπέλα >> κάνει μπαμ ότι είναι μουφα.... Οπότε μακριά!
ΜνμΣτειλε μνμ να τα πουμε
Ίδιες είναι....![]()
![]()
Επίσης παραθέτω και τις δύο φωτογραφίες που μου έστειλε.... Αν βρείτε καμία ομοιότητα πείτε μου.... Η <<κοπέλα >> κάνει μπαμ ότι είναι μουφα.... Οπότε μακριά!
Συναγωνιστή…δεν κάνει!Ρε ‘σύ ψήνομε για Angela White με 2500€ την ώρα απλά δεν εχω τρόπο επικοινωνίας
Καλησπέρα σου έστειλα κ δεν μου απαντησες επειδή μιλάς για παπατζες....ο αγαπητός el greco επειδή δεν του έκανα το χατίρι να του κάτσω για ψίχουλα και επειδή δεν του βρηκα κάποια να γαμισει επισης για ψιχουλα θεώρησε σωστο τις φωτο μου τα προσωπικά δεδομένα μου να τα δημοσιεύσει .. να πω ότι κάπου εδώ θα έρθει αντιμέτωπος με τον νομο εννοείται και επισης τα τρία μέλη που ήρθαν σε συνάντηση μαζί μου και σχολίασαν τον διαψεύδουν … καλό Πάσχα σε όλους και μακριά από παπατζες
Μπέμπα έγινε αναβάθμιση σε τσατσά;Καλησπέρα παιδιά ….μιας και δεν κάνω ραντεβού εγώ πλέον να ενημερώσω … υπάρχει επισης ακρη για celebrities κοπέλες … μόνο σε προσωπικό μήνυμα πληροφορίες και τιμή … να ενημερώσω είναι για ακριβά πορτοφόλια …
Και εγώ ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω. Ήταν τελευταία στο magic με το όνομα πεγκυΤο αλβανακι το μελαγχρινο π ήταν στον αρχηγό έχει κόψει τις βυζιτες;
Και ινστα έχει...Με όνομα ανιε κάπως έτσιΚαι εγώ ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω. Ήταν τελευταία στο magic με το όνομα πεγκυ
Moυ έστειλε ένα όνομα τραγουδιστρια.. 800ΚΜπέμπα έγινε αναβάθμιση σε τσατσά;
![]()
Moυ έστειλε ένα όνομα τραγουδιστρια.. 8ΚΜπέμπα έγινε αναβάθμιση σε τσατσά;
![]()
Που τραγουδαει?Moυ έστειλε ένα όνομα τραγουδιστρια.. 800Κ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Moυ έστειλε ένα όνομα τραγουδιστρια.. 8Κ
στο μπανιο....Που τραγουδαει?