Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.818
- Πόντοι
- 3.446
Ευχαριστώ πολύ φιλε μ ....γιατί κάτι μου θυμίζει οπτικά η τύπισσα....τελικά το site αυτο είναι εγκυκλοπεδια.....
Ευχαριστώ πολύ φιλε μ ....γιατί κάτι μου θυμίζει οπτικά η τύπισσα....τελικά το site αυτο είναι εγκυκλοπεδια.....
Εγω τη σούβλισα πριν το Πάσχα. Οι υπολοιποι μπήχτες, ακονιστε τις σουβλες σαςΑννούλα μετά το Πάσχα. Θα είναι εκτός.
Υπαρχουν κριτικες στο Blooberg . Με 250 την ωρα ειναι ρε παιδι μου για λιγουρια
την εχει δοκιμασει κανεις; υπαρχει νημα με κριτικες;
Που τη βρίσκουμε μαν?
παίζει αγγελία ?
Εμπειρία κάποιος;![]()
Anna σήμερα
Ξανθιά,ότι βλέπεις στη φωτογραφία,φουλ πρόγραμμα... απαντώ η ίδια, έρχομαι η ίδια 6970.835.246. παρακαλώ μην ενοχλείτε από απόκρυψηkanesex.com
Γούστα είναι αυτά. Με άλλους που μίλησα και την έχουν πάρει είναι όντως 50κατι, κορμαρα, πρόσωπο υποκειμενικά άγριο. Τα καταπίνει. Στα 100 είναι φουλ μαζί με αναλ. Ποιο τίμιο θα ήταν 80+20 αναλ ( για όσους δεν είναι φαν)Εμπειρία κάποιος;
Αξίζει;
Σε ευχαριστώ. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρονΓούστα είναι αυτά. Με άλλους που μίλησα και την έχουν πάρει είναι όντως 50κατι, κορμαρα, πρόσωπο υποκειμενικά άγριο. Τα καταπίνει. Στα 100 είναι φουλ μαζί με αναλ. Ποιο τίμιο θα ήταν 80+20 αναλ ( για όσους δεν είναι φαν)
Όπως μου τα μετέφεραν στα μεταφέρω.
Συμφωνώ μαζί σου δλδ άμα κάποιος δνε θέλει αναλ να είναι αλλιώς το κόστος (απλά λιτά και απέριττα)Γούστα είναι αυτά. Με άλλους που μίλησα και την έχουν πάρει είναι όντως 50κατι, κορμαρα, πρόσωπο υποκειμενικά άγριο. Τα καταπίνει. Στα 100 είναι φουλ μαζί με αναλ. Ποιο τίμιο θα ήταν 80+20 αναλ ( για όσους δεν είναι φαν)
Όπως μου τα μετέφεραν στα μεταφέρω.
https://www.sexjobs.gr/en/alexandragreek-733597 ξέρει κανείς τίποτα;
![]()
Ερωτικό μασάζ και φετίχ Σαντορίνη Φηρά ραντεβού
Ραντεβού όμορφα ερωτικό μασάζ και φετίχ. Φηρά Σαντορίνη. Όμορφες κοπέλες. Τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ WhatsApp 6948461613kanesex.com
ναι, ιδιο τηλ με εδώ..
Είναι αυτή από τη φωτογραφία;![]()
Ερωτικό μασάζ και φετίχ Σαντορίνη Φηρά ραντεβού
Ραντεβού όμορφα ερωτικό μασάζ και φετίχ. Φηρά Σαντορίνη. Όμορφες κοπέλες. Τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ WhatsApp 6948461613kanesex.com
ναι, ιδιο τηλ με εδώ..
που να ξέρω βρε παίκτη;Είναι αυτή από τη φωτογραφία;
Για αυτήν είχαν γράψει 1-2 συνάδελφοι δύο λόγια(δεν θυμάμαι αν ήταν κανονικές κριτικές ή απλα σχόλια).Είχα ψάξει και έγω να δω που χαθήκαν οι πληροφορίες αλλά τζίφος.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η Αλεξάνδρα είναι πάντα με άλλη μία κοπέλα,είτε Αθήνα είτε απουδήποτε αλλού (εξού και διαφορετικές αγγελίες με διαφορετικές φωτογραφίες αλλά ίδιο τηλ.)https://www.sexjobs.gr/en/alexandragreek-733597 ξέρει κανείς τίποτα;
Υπάρχει το προφίλ instagram? Δεν απαντάει στο τηλέφωνοΚαλημέρα συναγωνιστή η Ελένη σιρινα είναι γυναικάρα,όταν λέμε γυναικάρα, γυναικάρα,με τις βυζάρες της την κωλαρα της και τα πιασίματα της, μόνο που δεν δίνει φιλιά, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί με την Ελένη σιρινα, καλή πίπα, καλό γαμησι σε όλες τις στάσεις,να βλέπεις την κωλαρα της και τις βυζάρες της και να γίνεσαι πύραυλος, είναι ο σωματότυπος των γυναικών που μου αρέσει, χυμώδης ζουμερη με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, μπαμπατσικη δηλαδή!! Εγώ την έχω πάρει δύο φορές και έχω περάσει μια χαρά!!
Στειλε μηνυμα να δουμε εαν θα σου απαντησει η θα το διαγραψει.Καλησπερα σας. Ξερουμε κατι για αυτην? Μηνυμα μεσω της σελιδας αποτι βλεπω. Εχει αναφερθει κατι?
![]()
Άννα το καλύτερο γαμησι
Είμαι η Αννα 38 καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις. Θα σε τρελανω με την ελευθερη πιπα μου και με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σου να σε κανω να χυσεις οπου...kanesex.com