Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.667
- Πόντοι
- 46.423
Νταξει ρε φιλε ειμαι μπουνταλας δε στο ζητησα το τηλ.κουβεντα κανουμε
Αστειεύομαι.
Νταξει ρε φιλε ειμαι μπουνταλας δε στο ζητησα το τηλ.κουβεντα κανουμε
σωστοςΦίλε έχω συναντηθεί με τις δύο από τις τρείς.
Άννα-Μαρία και Βανέσα όταν ήταν στο Magic.
H Άννα-Μαρία ανεβάζει ως ανεξάρτητη πλέον.
Έχει πολύ ωραίο σώμα.
Η Βανέσα είναι απίστευτα μικροκαμωμένη.
Πιο μικροκαμωμένη και από την Ζήνα.
Υπάρχει αγγελία ή τηλέφωνο για επαφή με την Βανέσα;Η Βανέσα είναι απίστευτα μικροκαμωμένη.
Πιο μικροκαμωμένη και από την Ζήνα.
είναι Ελληνίδα με φοβερα βυζιά μεγάλα μέσα στο γέλιο και την καλη διαθεση. μονο για αυτους που θελουν υπερβαρη γυναικα. εγω δεν γουσταρα το σωμα αλλα μονο τα βυζια![]()
με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ Σε δικό μου χώρο - Love List
Ήρα Ελληνίδα 30χρονη κουκλίτσα με πιασίματα και ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΤΗΘΟΣ Ερωτικό μασάζ, σεξ, κίνκυ, αυταρχικά ☎ 6970315240 Σε ξενοδοχεία της Αθήνας και του […]www.lovelist.com.gr
Καλησπερα εχει κανεις εμπιρια ;
Καλησπέρα συναγωνιστή δηλαδή αν επιτρέπεται είναι bbw?είναι Ελληνίδα με φοβερα βυζιά μεγάλα μέσα στο γέλιο και την καλη διαθεση. μονο για αυτους που θελουν υπερβαρη γυναικα. εγω δεν γουσταρα το σωμα αλλα μονο τα βυζια
Ψηνομαι και εγω τρελα για το Ναταλακι . . . προσπαθησα μεσω ινστα να μιλησω αλλα τζιφος . . .Μάγκες ξέρεις κανείς πληροφορίες για την Ναταλια ;;
Σου είπε όχι ή δεν απάντησε καν ;;Ψηνομαι και εγω τρελα για το Ναταλακι . . . προσπαθησα μεσω ινστα να μιλησω αλλα τζιφος . . .
Τελικά για αυτό το κορίτσι ξέρει κανείς τπτ?????Μάγκες ξέρεις κανείς πληροφορίες για την Ναταλια ;;
Άμα κοζαρει το προφίλ σου κ δει ότι μπορεί να φάειΨηνομαι και εγω τρελα για το Ναταλακι . . . προσπαθησα μεσω ινστα να μιλησω αλλα τζιφος . . .
Και οι δυο καρτέλες ειναι απ το ίδιο προφίλ αν προσέξεις όποτε για φόλα παεικαλησπερα παιδια,
,ξερει καποιος να βοηθησει?ψαχνω 2 κοπελες για duo.αλλα οχι απο γραφειο και ξεφυγει η τιμη..ειδα κανα 2 αγγελιες σε ενα site που ειναι κατι φιλες λεει.. αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθινες... ξερετε να προτεινετε καποια αγγελια για 2 κοπελες μαζι?
εχει κανεις εμπειρια απο αυτες τις 2 αγγελιες?
![]()
ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΟΛ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ 6992759018
Νικολ Όμορφη, χορταστική, με καυτά χείλη, με λαχταριστό κορμί με τέλειες καμπύλες και στήθος Προσφέρω πλήρη ευχαρίστηση στους Ερωτικούς μου Παρτενέρ αρκεί να είναι ευγενικοί και διακριτικοί. Μου αρέσει το σεξ με όλους τους τρόπους και τις στάσεις όπως και τα kinky παιχνίδια με τολμηρούς άντρες...kanesex.com
![]()
Είμαι η μόνη κοπέλα στην Αθήνα που θα έφερνα από μόνη μου μία φίλη μου για τρίο.
Είμαι σεξυ–ευγενική–παιχνιδιάρα!!! Γλυκιά τρυφερή όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Είμαι η Αλεξάνδρα με καύλα κωλομέρια και πολύ όμορφο πρόσωπο το τηλέφωνό μου είναι 6994034147 και το σηκώνω πάντα εγώ-προσωπική αγγελία για το χώρο σουkanesex.com
'Η για καποια κοπελα μικρη σε ηλικια εκτος καποιου γραφειου;
Κάνει όντως ραντεβού;η θα φάμε πόρτα;Μάγκες ξέρεις κανείς πληροφορίες για την Ναταλια ;;
Από πρόσωπο πως είναι φίλε;είναι Ελληνίδα με φοβερα βυζιά μεγάλα μέσα στο γέλιο και την καλη διαθεση. μονο για αυτους που θελουν υπερβαρη γυναικα. εγω δεν γουσταρα το σωμα αλλα μονο τα βυζια
....τελικως εχουμε λινκ, αγγελια κτλ απο Βανεσα?!???Αυτή η Βανέσα που εργαζόταν παλιά στο Magic είναι απίστευτα μικροκαμωμένη.
Δεν εννοώ την Taylor Magic που και αυτή παλαιότερα είχε το ίδιο όνομα.
Στειλε ινστα σε pm αδερφε να δοκιμασουμε κ εμεις για την ομαδααααΔε ξερω εχω στειλει μηνυματα σε φαση κοπλιμεντων.ευθεια προσεγγιση δεν εχω κανει.δεν απαντησε ποτε.
Κάνει διακοπές στην ΚρήτηΚάνει όντως ραντεβού;η θα φάμε πόρτα;
Ε θα επιστρέψειΚάνει διακοπές στην Κρήτη