Εδώ ο άλλος πάει και γράφει τίμια συνάντηση αλλά δεν φιλάει με γλώσσα ήταν λίγο μηχανικές οι κινήσεις θέλει λίγο χρόνο μέχρι να λυθεί αλλά νομίζω ότι στα 120 που ζητάει είναι μια καλή πρόταση γιατί έχει μεγάλα βυζιά και πολύ καλή συμετοχή στα 4.... δηλαδή για ένα ζευγάρι μεγάλα βυζιά και ένα καλό doggy να δώσουμε 120 ευρώ ενώ μπορώ να τα βρω με 20 σε ένα μπουρδέλο;;;;;; λοιπόν παιδιά καλά κάνουν και ζητάνε 150 .... 180..... 200 αφού έτσι τις μάθατε η μάλλον τις κακομαθατε φτάσανε τα γραφεία να είναι πιο οικονομικά από τις ανεξάρτητες και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες....έχω δοκιμάσει παρά πολλές και έχω άποψη....έφτασαν οι αγαπουληδες ακόμα και μερικά καλά μιλφακια ανεξάρτητες που περνούσαμε πάρα πολύ καλά με 60....70 ευρώ να ζητάνε 100...120... Σταμάτησα να γράφω και κριτικές γιατί με αυτά που διαβάζω σε λίγο οι γαμπροί οι προμωτορες και αγαπουληδες θα φτάσουν τα κορίτσια να ζητάνε 100 για να τις περνούμε μάτι.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ....!!! σε λίγο και 200 με μια πιστόλια και +50+50+50+50................. υπάρχουν θύματα μην μασάτε πουθενά ΕΎΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!