nonameman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Το ερώτημα είναι εάν είναι αυτή χαχαχαχαχαχαΚαλό φαίνεται , το ΕλληνοΙταλίδα μ'άρεσε![]()
Μα κανείς δε την έχει πάρει;;;
Το ερώτημα είναι εάν είναι αυτή χαχαχαχαχαχαΚαλό φαίνεται , το ΕλληνοΙταλίδα μ'άρεσε![]()
Έχουμε τηλ έστω σε πμ. Ευχαριστώ
Της έστειλα μήνυμα ινστα με έχει γράψει.. τόσο επιλεκτική είναιΑνεβαίνει 130€ μάλλον πέσανε πολλά μηνύματα τελευταία!!!?
Σου εχω στειλει πμ, αλλα το ερωτημα μου ειναι κυρίως τι να προσεξω οταν παρω μια cgirl.Φίλε σαγανη πες μου ποιες θέλεις να πάρεις και αν έχω πάει μαζί τους να σε βοηθήσω.Καλή χρόνια να έχεις (σου εύχομαι το καλύτερο .Στείλε πμ ).
Τυπε δεν χρειάζεται να έχεις άγχος, άλλωστε για να ευχαριστηθείς πας με cgirl.... Τα πράγματα είναι απλά, παίρνεις τηλ κανονίζεις, αφού μάθεις πρόγραμμα, εκτονωσεις, διάρκεια και κόστος. Ύστερα οδεύεις προς ξενοδοχείο κι είτε περιμένεις στο λόμπι κι ανεβαίνετε μαζί, είτε ανεβαίνεις δωμάτιο αφού έχεις πρώτα επιβεβαιώσει με την κοπέλα πως είναι κι αυτή καθ'οδον!!! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.... ???Καλό βόλι και Καλή Χρονιά με υγεία!!!Παιδιά, δεν εχω ιδεα πως που ποτε γιατι κτλ. Μπορει καποιος να με διαφωτισει για την διαδικασια? Πως καλω, τι λεω, τι να προσεχω(βασικο ςυτο), πως (και αν) μπορει να εκτεθω? Θελω να παρω καποιες που εχω δει, αλλα φοβαμαι μην εχω προβλημα (πχ καποια λεπτομέρεια διαδικαστικη που δε ξερω), πχ μην με καλει στο τηλ μετα κτλ. Οποιος εχει ορεξη αςε συμβουλεψεικαι ας πει περιπτωσεις που του τυχαν η ακουσε, προς αποφυγη.ευχαριστω!
Σε λαθος σαιτ ρωτας φιλε μου...μακρια απο εμας αυτα...αυτα ειναι του διαβολου ?Γεια σας ψάχνω ένα μιλφακι για σεξ ξέρετε καμιά που να κάνει
Milfακι δεν ξέρω. Άμα θες μιλφαρα μπορώ να σου συστήσω την Μαντόνα!Γεια σας ψάχνω ένα μιλφακι για σεξ ξέρετε καμιά που να κάνει
Φίλε τζονυ 87 καλή χρόνια και χρόνια πολλά δες πμ σου εστειλα που δουλεύει τώρα η κοπέλα που θέλεις (να είσαι καλά ).Όσον αναφορά φίλε akg 31 για την νεράιδα δεν έχω πάει μαζί της και δεν ξέρω αν είναι εγχειρισμενη .Πιστεύω ότι είναι κανονικη κοπέλα (τώρα αν μπορεί κάποιο παιδί που έχει πάει να σε βοηθήσει ).Να είσαι καλά .(σου εύχομαι το καλύτερο ).Φ
Φίλε Φαραώ μπορείς να μου στείλεις πμ και εμένα για την Λίλα.. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΓια την συγκεκριμένη κοπελα
που λέει ο φίλος σονικ1212 διαβάστε και κριτικές τις ανέφερε ο αλπουλαστην προηγούμενη σελίδα https://www.bourdela.com/call-girls/sexy-anna/.Να είστε όλοι καλά .
Παιδιά ούτε ένας;;;Παιδιά καλησπέρα.
Ξέρουμε για την παρακάτω εάν είναι αυτή στις φωτό;
![]()
Άντζελα 25χρονη Indipended Callgirl. Κάνω και αυταρχικά για άνδρες που τολμούν!!! - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Νατια, Άννα 590, Ελένη 100, Αλίκη 40, Μαρίνα 60 και άμα ψάξεις θα βρεις και άλλες!!!Γεια σας ψάχνω ένα μιλφακι για σεξ ξέρετε καμιά που να κάνει
Είναι όλες διαθέσιμες το σκ;Κάποιες νομίζω δεν ειναιΝατια, Άννα 590, Ελένη 100, Αλίκη 40, Μαρίνα 60 και άμα ψάξεις θα βρεις και άλλες!!!
Ρε φίλε όλα έτοιμα τα θέλετε;;;Είναι όλες διαθέσιμες το σκ;Κάποιες νομίζω δεν ειναι
Ναι οκ έχεις δίκιοΡε φίλε όλα έτοιμα τα θέλετε;;;
Παρτε τηλέφωνο να μάθετε, αν και νομίζω μόνο μια δεν θα είναι διαθέσιμη το σκ και αυτό λόγω μπόλικες δουλειάς!!!
Αδερφέ την ελληνιδα νταρντανοτουμπανο με βυζαρες στο 1.70 περιπου που δουλευε σε στουντιο λες?Milfακι δεν ξέρω. Άμα θες μιλφαρα μπορώ να σου συστήσω την Μαντόνα!
Παιδιά καλησπέρα.
Ξέρουμε για την παρακάτω εάν είναι αυτή στις φωτό;
![]()
Άντζελα 25χρονη Indipended Callgirl. Κάνω και αυταρχικά για άνδρες που τολμούν!!! - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr