erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.911
- Πόντοι
- 2.646
Και Γλυφαδα παει κι οπου θελεις παει. Με 150 και στην Λαμια παειok δεκτό
Και Γλυφαδα παει κι οπου θελεις παει. Με 150 και στην Λαμια παειok δεκτό
Και Γλυφαδα παει κι οπου θελεις παει. Με 150 και στην Λαμια παει
alfanick87@outlook.com , αν θέλεις στείλε μου στο mail. Ευχαριστώ!!!Ουτε εγώ μπορώ δεν μου δίνει επιλογή
Την εχω παρει στην Γλυφαδα με 150 αλλα ζηταγε αλλα 50 για κολο αλλα με ειπε μεγαλο. Αλλη απορια ?Την ξέρεις και το λες αυτό?
Δεν πας για ψαρεμα καλυτερα ?Καλημέρα, πως μπορούμε να βρούμε την κοπέλα?
Δηλαδή δεν?Την εχω παρει στην Γλυφαδα με 150 αλλα ζηταγε αλλα 50 για κολο αλλα με ειπε μεγαλο. Αλλη απορια ?
Αξίζει το κορίτσι?Την εχω παρει στην Γλυφαδα με 150 αλλα ζηταγε αλλα 50 για κολο αλλα με ειπε μεγαλο. Αλλη απορια ?
Κατ αρχην δεν ειναι κοριτσι. Εγω την εκανα 35αρα. Και για να ζητας 150 σ αυτην την ηλικια πρεπει να κανεις τριπλη πιρουετα και οχι μπουσουλιμαΑξίζει το κορίτσι?
32 λέει άρα κρύβει και κάτι. Από εμφάνιση τι λέει? Στο κρεβάτι τουλάχιστον αξίζει φίλε?Κατ αρχην δεν ειναι κοριτσι. Εγω την εκανα 35αρα. Και για να ζητας 150 σ αυτην την ηλικια πρεπει να κανεις τριπλη πιρουετα και οχι μπουσουλιμα
Για 70 αντε 80. οχι και 150. Τοτε οι πιτσιρικες τι πρεπει να ζητανε ? 1000 ?32 λέει άρα κρύβει και κάτι. Από εμφάνιση τι λέει? Στο κρεβάτι τουλάχιστον αξίζει φίλε?
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ενωμενο δυνατοΚαποιες νομιζουν οτι εχουμε ακομα ΠΑΣΟΚ
Στείλε και σε μένα πληροφορίες ευχαριστώΠριβε μόνο, σορι
Είναι πραγματικά ερασιτέχνης γι αυτο
Σου έστειλα μνμ και αναμένωΠριβε μόνο, σορι
Είναι πραγματικά ερασιτέχνης γι αυτο
Ε τότε πως θα μας στείλεις πριβέ ?Ουτε εγώ μπορώ δεν μου δίνει επιλογή
Αυτη ειναι! Ρωσιδα που εγινε πολωνεζαΠρέπει να είναι η πρώην Αλεξία, φίλη της εξαφανισμένης Σαμάνθας.
Ποτέ την πήρες αδερφέ? Πρόσφατα ή είναι καιρό στον χώρο?Την εχω παρει στην Γλυφαδα με 150 αλλα ζηταγε αλλα 50 για κολο αλλα με ειπε μεγαλο. Αλλη απορια ?
Τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια. Η κυρια ειναι χαλια ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ γαμω το κερατο μου μεσα . Κι ενας νταβατζακος που πουλαει φλεσουρα. Γραφτηκε προχτες για να μοστραρει την κυρια . για ερασιτεχνη κλπ. Ερασιτεχνης μονο στο ψεμμα. Ξυπνηστε ρεεεεεΠοτέ την πήρες αδερφέ? Πρόσφατα ή είναι καιρό στον χώρο?
Αυτό το καταλάβαμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και θέλω να δω είναι αν την συνάντησες τώρα που την έβγαλε στην φορά ο τύπος ή είναι από παλιά στο κουμπερτιΤι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια. Η κυρια ειναι χαλια ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ γαμω το κερατο μου μεσα . Κι ενας νταβατζακος που πουλαει φλεσουρα. Γραφτηκε προχτες για να μοστραρει την κυρια . για ερασιτεχνη κλπ. Ερασιτεχνης μονο στο ψεμμα. Ξυπνηστε ρεεεεε