PanthersG3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2024
- Like
- 2.035
- Πόντοι
- 441
Ότι και να λέτε η Αφροδιταρα είναι σκέτη καυλα για σκίσιμο @Afroditara
Ρε ποντικοφατσα ουτε που ξερεις ποιος ειμαι. Τι μαλακιες θα πεις ακομα.Σαφώς ,πως να την ξεχάσεις, την αγκωνιά στα μούτρα σου , όταν προσπάθησες να εισέλθεις βίαια απροειδοποιητα , στη πίσω πορτα μου..
Link?Δεν ξερω αν υπαρχει νημα για την κλαουντια
Εψαχνα και την βρηκα κατα τυχη στο ιντερνετ.
καλη περιπτωση. ειναι λιγο γεματουλα. ωραιο σχετικα προσωπο, χαμογελαστη, με φυσικες μεγαλες βυζαρες ελαφρως πεσμενες. πρεπει να ειναι καπου 42-44 χρονων. καλο σοσιαλ. καλη πιπα. καλο σεξ κυριως στα 4 που εχει μεγαλη κωλαρα..με προκαλουσε για πιο σκληρο. με εσπρωχνε να μπω πιο βαθεια..
δεν δινει κωλο. τελειωμα στο στομα. 80 ευρω.
λογο των παραπανω κιλων και ηλικιας αν ηταν στα 60-70 θα μπορουσε να γινει και στανταρακι
μου ειπε οτι εχει και φιλη για duo
Σαφώς ,πως να την ξεχάσεις, την αγκωνιά στα μούτρα σου , όταν προσπάθησες να εισέλθεις βίαια απροειδοποιητα , στη πίσω πορτα μου..
Λινκ η τηλέφωνο plsΔουλεύει ακόμη αυτή??δε την βρίσκω αυτό το καιρό δε το σηκώνει.την έχω πάρει 5-6 φορές καύλα μεγάλη
Θα σου έλεγα άστο καλύτερα και μεις που την βρήκαμε, πολύ μάπα το καρπούζι.Συντροφε την φιλη σκετη που μπορουμε να την βρουμε ? Και με ποσα ?
Θενκς μπόι!! Στη διάθεσή σου οπότε θελήσεις πάλι!!Ότι και να λέτε η Αφροδιταρα είναι σκέτη καυλα για σκίσιμο @Afroditara
και εγω αυτο λεω ξερω οτι το 99,999% τον μελων εχει φαει ατελειωτα χρονια στο κατηχητικο![]()
Σοβαρά τώρα ?
Γίνονται τέτοια ?![]()
Σαφώς ,πως να την ξεχάσεις, την αγκωνιά στα μούτρα σου , όταν προσπάθησες να εισέλθεις βίαια απροειδοποιητα , στη πίσω πορτα μου..
να σε βοηθήσω εγώ (δωρεάν ..κράτα το αυτό) για να μην σπαταλάς πολλές ωρες ανάλυσης για το πως λειτουργούμε.Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε! Περναω ωρες στο να το αναλυω ειναι αρκετα απλος νομιζω ο τροπος σκεψης σας αλλα και παλι εχω πολλα ερωτηματα!
Και εμένα αν μπορείς το λινκ αδερφέ
Μακρια! Τεραστια μαλακω !!!
Παιδιά μια ανδριάννα ναθαναηλ έχει κανείς το τηλ της η θυμάται που θα βρω την αγγελία της;
Άμα το στείλει κάποιος...Και εμένα αν μπορείς το λινκ αδερφέ
Κάποιος;το σκεφτομαι...ξερει καποιος?
![]()
Συνοδεία Evelina greek (25) Υπηρεσίες Συνοδών Αθήνα | Πραγματικές Αξιολογήσεις Συνοδών
Εδώ θα βρεις τον μεγαλύτερο κατάλογο συνοδών με συνοδούς Αθήνα και άλλους συνοδούς όπως Evelina greek που παρέχουν υπηρεσίες συνοδών • Γυναίκες συνοδοί Evelina greek (25)www.sexjobs.gr
Μπορείς να στείλεις τηλ η λινκ σε παρακαλώ;Δεν ξερω αν υπαρχει νημα για την κλαουντια
Εψαχνα και την βρηκα κατα τυχη στο ιντερνετ.
καλη περιπτωση. ειναι λιγο γεματουλα. ωραιο σχετικα προσωπο, χαμογελαστη, με φυσικες μεγαλες βυζαρες ελαφρως πεσμενες. πρεπει να ειναι καπου 42-44 χρονων. καλο σοσιαλ. καλη πιπα. καλο σεξ κυριως στα 4 που εχει μεγαλη κωλαρα..με προκαλουσε για πιο σκληρο. με εσπρωχνε να μπω πιο βαθεια..
δεν δινει κωλο. τελειωμα στο στομα. 80 ευρω.
λογο των παραπανω κιλων και ηλικιας αν ηταν στα 60-70 θα μπορουσε να γινει και στανταρακι
μου ειπε οτι εχει και φιλη για duo