tatagliamario(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μήπως ξέρεις κανείς τίποτα για αυτήν ;
ο χωρος της ειναι γαλατσι.. κοντα στα σχολεια της Γκραβας...
Απο τις αγγελίες χρήστη πάντως φαίνεται γραφείο.ο χωρος της ειναι γαλατσι.. κοντα στα σχολεια της Γκραβας...
καλο κορμι.. αλλα λιγο σαικο... δεν κανει πολλα πραγματα... απλα κ αποστειρωμενα... κ δεν θελει αγριο κ βαθυ γαμησι....!!! γιατι εχει ''μικρο κολπο-μουνι''????!!!!κατι τετοιες παπαριες μ ελεγε!!!!
Α! κ οποιος παει... να ειναι φιλοζωος...και να μην το πειραζει να γαμησει σε ενα κρεβατι που πριν καθοτουσαν 2-3 γατες..
εγω ειπα για το κοριτσι στις φωτογραφιες....Απο τις αγγελίες χρήστη πάντως φαίνεται γραφείο.
Έχει αγγελίες με άλλες φωτογραφίες σαν Λίζα, Γιώτα, Μελίσσα, Κλάρα και Άννα.
Οι τύποι είναι γύρω μας..Ηθελα να ηξερα ποιοι μαλακες λενε στις κοπελες να ανεβασουν τις τιμες φουσκωνοντας τους τα μυαλα....![]()
εγώ πάντως θα πω κάτι...
οι τιμές διαμορφώνονται από τα γραφεία. και ανάλογα ζητάνε οι ανεξάρτητες.
και τα γραφεία εδω και κάτι μήνες κινούνται στα 140-150 (με εξαιρέσεις στα 120 και στα 160)
οι ανεξάρτητες απλά ακολούθησαν στο -20 έως - 40 ως είθισται και παίζουν πλέον από 100-140
Tην αγορα την καθοριζει η ζητηση κ ο πελατης (προσφορα)εγώ πάντως θα πω κάτι...
και τα γραφεία εδω και κάτι μήνες κινούνται στα 140-150 (με εξαιρέσεις στα 120 και στα 160)
οι ανεξάρτητες απλά ακολούθησαν στο -20 έως - 40 ως είθισται και παίζουν πλέον από 100-140
το αθενς ρε τζων,τις εχει 120 τις περισσοτερες.και το ντριμ.η αγορά (γραφεία) αυξήθηκε - παγιώθηκε εδώ και αρκετό καιρό στα 140-150 (λίγες), και τους τελευταίους μήνες το μάτζικ το ώθησε και στα 150-160 (πολλές).
αυτά
εγώ πάντως θα πω κάτι...
Γραφειοκρατηηηηη
Ετσι. Και για να ειμαι ποιο ολοκληρωμενος η αναφορα μου γινεται για την ΧριστιναΧΧΧ. Το εχω αναφερει και στο νημα της.Γραφειοκρατηηηηη
προτιμω να ειμαι γραφειοκρατης οπως λες,παρα να τα δινω στις "ανεξαρτητες εξαρτημενες" .
για μενα δε νοειται ανεξαρτητη ανω των 100 ευρω για φουλ προγραμμα με κωλο και μεχρι 30 ετων.
απο 30 και πανω πεφτει η τιμη.
Ετσι. Και για να ειμαι ποιο ολοκληρωμενος η αναφορα μου γινεται για την ΧριστιναΧΧΧ. Το εχω αναφερει και στο νημα της.Γραφειοκρατηηηηη
προτιμω να ειμαι γραφειοκρατης οπως λες,παρα να τα δινω στις "ανεξαρτητες εξαρτημενες" .
για μενα δε νοειται ανεξαρτητη ανω των 100 ευρω για φουλ προγραμμα με κωλο και μεχρι 30 ετων.
Κατερινάκι φίλε είναι σταθερή αξία σε όλα της.Ετσι. Και για να ειμαι ποιο ολοκληρωμενος η αναφορα μου γινεται για την ΧριστιναΧΧΧ. Το εχω αναφερει και στο νημα της.Γραφειοκρατηηηηη
δεν θα πω ονοματα αλλα 9/10 εδω στο μπου ολες ειναι υπερτιμημενες.
η πιο τιμια για μενα ειναι το Κατερινακι.
70 ευρω με ολα εκτος κωλου. 25-26 ετων μπουμπουκι.
και μου ζηταει 70 ευρω και η μπουχεσα η Στελλα που εχει τα διπλα της χρονια.
μπορω να πω κι αλλα παραδειγματα,απλα ειπα το πιο ενδεικτικο για μενα.
Απο τις αγγελίες χρήστη πάντως φαίνεται γραφείο.ο χωρος της ειναι γαλατσι.. κοντα στα σχολεια της Γκραβας...
καλο κορμι.. αλλα λιγο σαικο... δεν κανει πολλα πραγματα... απλα κ αποστειρωμενα... κ δεν θελει αγριο κ βαθυ γαμησι....!!! γιατι εχει ''μικρο κολπο-μουνι''????!!!!κατι τετοιες παπαριες μ ελεγε!!!!
Α! κ οποιος παει... να ειναι φιλοζωος...και να μην το πειραζει να γαμησει σε ενα κρεβατι που πριν καθοτουσαν 2-3 γατες..
Έχει αγγελίες με άλλες φωτογραφίες σαν Λίζα, Γιώτα, Μελίσσα, Κλάρα και Άννα.