astra85
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 70
- Like
- 1.729
- Πόντοι
- 4.537
Να σου στείλω ένα pm για να μην απασχολώ το νήμα?στείλε μαιλ.το γράφει πάνω στις φωτός της
Να σου στείλω ένα pm για να μην απασχολώ το νήμα?στείλε μαιλ.το γράφει πάνω στις φωτός της
αν θες τηλ Ιόλης,μόνο μέσω Μάιλ.στο αναφέρω για να σε προλάβω...Να σου στείλω ένα pm για να μην απασχολώ το νήμα?
καμία σχέση.. Σου στέλνω.αν θες τηλ Ιόλης,μόνο μέσω Μάιλ.στο αναφέρω για να σε προλάβω...
εχει δοκιμασει κανεις?
φαινεται καλο...
28χρονη ελληνιδα για ερωτικη συναντηση εχεμυθα χωρις προβληματα .Μην ενοχλουν οσοι ζητανε βιζιτες .ειναι ερωτικη γνωριμια
Ρε τύπε γαμπρο ψαχνει αυτη
με τετοιες φωτο και νουμερο λες...?
κατι δεν κολλαει καλα παντος...
αυτο παλι...?!
[/quote
Καλησπερα, μιλησα χτες με την κοπελα στο viber και μου ειπε 150 σε χοτελ στα βορεια προαστια και 170 στο κεντρο, και μαλιστα χωρις πρωκτικο! Οποτε μακριααααα μαγκες!! :thubsdown:![]()
και μαλλον εχει και τσουτσουνακι...28χρονη ελληνιδα για ερωτικη συναντηση εχεμυθα χωρις προβληματα .Μην ενοχλουν οσοι ζητανε βιζιτες .ειναι ερωτικη γνωριμια
Ρε τύπε γαμπρο ψαχνει αυτη
Η συγκεκριμένη κοπέλα markmazz έχει αναφερθεί ξανά στην σελίδα με τις γυμνασμενες κοπέλες .Εγω έχω κακή εμπειρία γιατί με είχε στήσει στο ραντεβού .Παντως διάβασε σχόλια στην σελίδα που σου ανέφερα .Να είσαι καλά .
Σε ευχαριστω πολυ.Εδω σφακιοτ.Να είσαι καλά .Καλημερα .
αυτο παλι...?!
[/quote
Καλησπερα, μιλησα χτες με την κοπελα στο viber και μου ειπε 150 σε χοτελ στα βορεια προαστια και 170 στο κεντρο, και μαλιστα χωρις πρωκτικο! Οποτε μακριααααα μαγκες!! :thubsdown:![]()
Τελικά υπάρχει εμεπιρία απο την κοπέλα ?