GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
η πιο πανω και η πιο πανω.. ιδια είναι..και τελικά ποιά είναι η αγγελία της???
η πιο πανω και η πιο πανω.. ιδια είναι..και τελικά ποιά είναι η αγγελία της???
μαλλον πηγε να σε δαγκωσει μαν.ειναι παρθενα(ετσι σου ειπε)αλλα θελει και +100????...αχαχαχχααχχααχ...ωραια!Μάγκες βοήθεια ψάχνω μια ανεξάρτητη να είναι παρθένα από τον κωλο βρήκα μια αλλά είναι στενουλα πολλοί κ μου είπε +100ε αν ξέρει κανείς καμία ποιό οικονομικοί μου λέτε..
Σε αυτη την ΙΟΛΗ αναφερεσαι?η μόνη αμφιβολία είναι ότι μιλάνε για ξανθιά, ενω η Ιολη είναι μελαχρινη.
δεν ξέρω αλλα μολις ειδα τις φωτογραφιες αμεσως μου εκανε για την Ιολη που την εχω συναντησει.
εγω βρηχα κατι απο αρχειο ;) παρθενο δεν ειναι μαλλον ;) αλλα ειναι γνωστο καπου το ξερωΜάγκες βοήθεια ψάχνω μια ανεξάρτητη να είναι παρθένα από τον κωλο βρήκα μια αλλά είναι στενουλα πολλοί κ μου είπε +100ε αν ξέρει κανείς καμία ποιό οικονομικοί μου λέτε..
ανδριαννα,φορ εβερ!...εγω βρηχα κατι απο αρχειο ;) παρθενο δεν ειναι μαλλον ;) αλλα ειναι γνωστο καπου το ξερω![]()
δεν το εχεις ;) οχι και ανδριαννα αρχηγε :-ανδριαννα,φορ εβερ!...![]()
με μπερδεψε το διχτυ,και το νυχι!...λαθοοοος!!!!!!δεν το εχεις ;) οχι και ανδριαννα αρχηγε :-![]()
![]()
Την γνωστη απο το bill?δεν το εχεις ;) οχι και ανδριαννα αρχηγε :-![]()
![]()
ο πρωτος ειναι κωλος αντριαννας ο δευτερος ειναι ανεξαρτητης που λεει οτι ειναι παρθενα σαν το τουνελ των τεμπων μαλλον οποιος την βρη κερναω ;) ;) ;)με μπερδεψε το διχτυ,και το νυχι!...λαθοοοος!!!!!!
το bill ολο γνωστες εχει και πολλες μαλισταΤην γνωστη απο το bill?
Σωστο και αυτο εχεις δικιο..!!!! Τελικα ποιος πηρε την μαρια μολδαβη προχθες στο bill?το bill ολο γνωστες εχει και πολλες μαλιστα![]()
![]()
![]()
πο πο ρε φίλε αυτό είναι κωλαρα ποιός είναι ο τυχερός που τον χώνει εκεί μέσα τοσσο εσύ είσαι αν κ κάπου τον ξέρω εγώ αυτό τον κωλοεγω βρηχα κατι απο αρχειο ;) παρθενο δεν ειναι μαλλον ;) αλλα ειναι γνωστο καπου το ξερω![]()
ολοι οι κωλοι μιαζουνπο πο ρε φίλε αυτό είναι κωλαρα ποιός είναι ο τυχερός που τον χώνει εκεί μέσα τοσσο εσύ είσαι αν κ κάπου τον ξέρω εγώ αυτό τον κωλο
ολοι οι κωλοι μιαζουν![]()
εγω δεν ειμαι παντως ο τυχερουλης ;)
αμα τον βρης εισαι πρωτος
![]()
παιχτη καλα το πας αλλα ειπαμε παρθενα λεειΤζεναρα Λατινα...κερνας Τασο!!!
ο πρωτος ειναι κωλος αντριαννας ο δευτερος ειναι ανεξαρτητης που λεει οτι ειναι παρθενα σαν το τουνελ των τεμπων μαλλον οποιος την βρη κερναω ;) ;) ;)
παιχτη παρθενα λεει ;) σωματικα κοντα εισαι παντως ειναι ανεξαρτητη και κυκλοφορει δεν ειναι αγνωστη ;)Xριστινα καθηγήτρια?![]()
Στειλε μου pm το ονομα της και το κινητο της να δω μηπως ειναι αυτη που νομιζω οτι ειναι..!παιχτη παρθενα λεει ;) σωματικα κοντα εισαι παντως ειναι ανεξαρτητη και κυκλοφορει δεν ειναι αγνωστη ;)
η ξανθια κατσαρομαλλα,που κανει και τουρ ανα την ελλαδα?...παιχτη παρθενα λεει ;) σωματικα κοντα εισαι παντως ειναι ανεξαρτητη και κυκλοφορει δεν ειναι αγνωστη ;)
αθηνα αρχηγε η κοπελια ;) πια ειναι ομως η τουριστρια που λες καλη????η ξανθια κατσαρομαλλα,που κανει και τουρ ανα την ελλαδα?...