Καμια ανεξαρτητη ρε παιδες στη Θεσνικη παιζει?
γιατί το γράφεις 2 φορές??
Μπορεις να γίνεις ποιό συγκεκριμένος στο κουνελάκια? Δηλ. όσες φορές αντέχεις?
Μηπως την πηρες αργα το βραδυ;Γιατι αυτη ξυπναει το πρωι και παει σε αλλη δουλειαμπορεί να έτυχε σε μένα ή όντως να ήταν ένα κλικ πριν την περίοδο ή οτιδήποτε .. αλλά ότι η πρώτη συνάντηση με τη δεύτερη δεν είχαν καμμία σχέση και την δεύτερη φορά προσπαθούσε εμφανώς να πάρει τα λεφτά και να φύγει (φεύγοντας και νωρίτερα λέγοντάς μου ότι είχαμε κλείσει ακριβώς μια ώρα) είναι αλήθεια... αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν η νοοτροπία γιατί άλλο να μη μπορεί και άλλο να μη θέλει
Μηπως την πηρες αργα το βραδυ;Γιατι αυτη ξυπναει το πρωι και παει σε αλλη δουλεια
παιδια με εχετε μουρλανει με τις κριτικες της εστελλας και το βραδυ θα την ξετρυπησω μου φαινεται
Και ειναι και Μπαζο !!!
Μην ντρεπεσαι να το γραψεις !!
Οκ!!!
Ατυχες παραδειγμα η Καγια !!!!
Βαλε Μαρω Κοντου !!
μαρω κοντου ηταν καυλα στα 35 -40.ευχαριστως την .αμα της φερνει εστω και λιγο μια χαρα!Οκ!!!
Ατυχες παραδειγμα η Καγια !!!!
Βαλε Μαρω Κοντου !!
Δεκτον !!!προφανώς τα γούστα είναι υποκειμενικά ... σεβαστές όλες οι απόψεις .. για να το κλείσουμε πάντως να σου πω ότι η stella ή alina (citytours)(που για μένα ήταν όχι απλά πανέμορφη αλλά άγγελος) και έκανε και sex ικανοποιητικά δεν είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί στο χώρο ... οι καλύτερες περιπτώσεις ήταν πολύ πιο κάτω εμφανισιακά από αυτήν... οπότε από κάποιο επίπδο και πάνω έχει πάψει να με νοιάζει η εμφάνιση
Δεκτον !!!
Οταν ομως μπορεις να τα συνδιασεις ολα για πιο λογο !!! ;)
Ετσι για να παρουμε και αλλη μια να την βαλουμε στο βιβλιο !!!
Οκ μια φορα για την εμπειρια αλλα οχι και δευτερη ρε kanenas80 !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10835275445357847218.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεκτον !!!
Οταν ομως μπορεις να τα συνδιασεις ολα για πιο λογο !!! ;)
Ετσι για να παρουμε και αλλη μια να την βαλουμε στο βιβλιο !!!
Οκ μια φορα για την εμπειρια αλλα οχι και δευτερη ρε kanenas80 !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10835275445357847218.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αρχηγέ αυτά που θέλω από μια κοπέλα του χώρου δεν τα έχω βρει όλα σε μια ... αν τα βρω ποτέ θα σταματήσω να βλέπω αρκετές μεγαλοκοπέλες