Είσαι ωραίος!Πολλοί ζητούν χωρίς να δίνουν.Θα σου δείξω λοιπόν μερικές που έχουν δικές τους φωτό ή τουλάχιστον κοντά στην πραγματικότητα:
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..
kanesex.com
Η Ελένη είναι όπως τη βλέπεις.Δε θα αντικρύσεις καμία δίμετρη,αλλά όσο ύψος της λείπει,τόσο όρεξη και διάθεση έχει.Θέλει επιμονή για να την πετύχεις στο τηλέφωνο
Μικρούλα 21χρονη Μαρκέλα παρέχω ερωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες άνω των 35 ετών και νεαρές κοπέλες και ζευγάρια στη Θεσσαλονίκη
www.markela.info
Η Μαρκέλλα δεν έχει δικές της φωτό,αλλά είναι κοντά σε αυτό που θα αντικρύσεις,αδύνατη petit.Εξαρτάται από το πόσο θα της αρέσεις,για να περάσεις καλά στον αγώνα,για αυτό υπάρχουν μικτές κριτικές.Έχει πάντως ωραία εμφάνιση,όπως και η Ελένη
Είμαι η Βαλεντίνα 23 χρονών αν θες να περάσεις όμορφες αισθησιακές στιγμές μαζί μου σε χώρο μου... δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο... 6944119895 ή και μνμ στο viber... Δευτέρα - Τετάρτη..!!! Όχι απόκρυψη...!!!!!!! Οι φώτο 100% δικές μου!!!!
kanesex.com
Και επειδή έβαλες 3,οφείλω να βάλω και εγώ μια 3η,παρόλο που αυτήν δεν την έχω δοκιμάσει.Η Βαλεντίνα είναι στο ίδιο διαμέρισμα με την Ελένη,σε άλλο δωμάτιο βέβαια.Δικές της οι φωτό,την έχω δει από κοντά,έστω ντυμένη.Μικτές κριτικές,κάποιοι έχουν περάσει καλά,ενώ κάποιοι όχι τόσο.Προσπαθεί πάντως