Νέα

Γύφτοι-βΡομά: συμβάντα, απόψεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anton3566
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 455K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.054
Πόντοι
10.411

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
403
Πόντοι
20
συμφωνώ. Ας εξολοθρεύσουμε τα ναζίδια πρώτα και μετά βλέπουμε.
Τα ναζίδια εξολοθρεύτηκαν. Τα κουμουνια μείναν σαν τις κατσαρίδες. Πάρτε τους γύφτους σπίτια σας και να είστεε υπεύθυνοι αφου τους αγαπάτε, αλλιώς καλό είναι να σας γίνει κανένα Χολομοντόρ ή να σας σφάξουν με κονσερβοκούτια όπως κάνατε εσείς. Ξέρετε απο αυτά άλλωστε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ίσιως το πιο χρήσιμο πράγμα που έκαναν τα τελευταία 200 χρόνια. Μικρόφωνο στον Περισσό να μας πούν την άποψή τους για το συμβάν.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Τα ναζίδια εξολοθρεύτηκαν. Τα κουμουνια μείναν σαν τις κατσαρίδες. Πάρτε τους γύφτους σπίτια σας και να είστεε υπεύθυνοι αφου τους αγαπάτε, αλλιώς καλό είναι να σας γίνει κανένα Χολομοντόρ ή να σας σφάξουν με κονσερβοκούτια όπως κάνατε εσείς. Ξέρετε απο αυτά άλλωστε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ίσιως το πιο χρήσιμο πράγμα που έκαναν τα τελευταία 200 χρόνια. Μικρόφωνο στον Περισσό να μας πούν την άποψή τους για το συμβάν.
το ξέρουμε ότι σας τσούζει αλλά θα ξανάρθουμε. Με ανανεωμένα αποθέματα από τα κουτιά που αναφέρεις :wink:

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
403
Πόντοι
20
το ξέρουμε ότι σας τσούζει αλλά θα ξανάρθουμε. Με ανανεωμένα αποθέματα από τα κουτιά που αναφέρεις :wink:
Εμάς στο χωριό μου πάντως σας βρήκανε κρεμασμένους στον πλάτανο της κεντρική ς πλατείας. Και μάλιστα απο σακάτηδες του πολέμου και γυναίκες. Οπότε ελάτε και πηδήξτε μας με την όπισθεν, όπως πάντα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.320
Πόντοι
3.846

Έτσι να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο...
Το λογαριασμό όμως τον πληρώνει ο κάθε φορολογούμενος ενώ θα ήταν σωστότερο να πάει στους αλληλεγγύης αλληλέγγυους :cool2:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Εμάς στο χωριό μου πάντως σας βρήκανε κρεμασμένους στον πλάτανο της κεντρική ς πλατείας. Και μάλιστα απο σακάτηδες του πολέμου και γυναίκες. Οπότε ελάτε και πηδήξτε μας με την όπισθεν, όπως πάντα.
τζάμπα μάγκες. Οι γερμονοτσολιάδες και οι μαυραγορίτες στη συνέχεια έγλειφαν τα αρχίδια των αμερικάνων - αλλιώς ακόμα θα έτρεχαν - και είναι περήφανοι γι' αυτό.
Τι ωραίο πράμα, να είσαι γλίτσας και να γουστάρεις :cheesy:

Nikolakis211

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Δυστυχώς η πλειοψηφία των τσιγγάνων δεν έχουν και δεν τους ενδιαφέρει η παιδεία. Τους δίνουμε την δυνατότητα, και ειδικά προγράμματα για να ενταχθούν αλλά δεν ενδιαφέρονται λόγω του ότι πιο πολύ χρήμα θα βγάλουν με τις απάτες και τα ναρκωτικά που πουλάνε παρά με μια απλή δουλειά. Πάιρνουν ένα σωρό επιδόματα ενώ βγάζουν πολλά χιλιάρικα τον μήνα.. για να μην πω την μέρα. Κυκλοφορούν με BMW M4, Range Rover, Porche, Ferrari, Nissan GTR, Mercedes AMG... Να μην μιλήσω για τις πολυκατικίες που έχουν χτίσει... Παλατάκια είναι. Τι κάνει η δίωξη ναρκωτικών για αυτό;

Τους έχω φάει 40 χρόνια στη μούρη και μπορώ να πω, πως την περίοδο 2000-2010 ήταν πολύ επιθετικοί (έκλεβαν Έλληνας στην περιοχή τους, ενοχλούσαν κτλ.), βέβαια μετά ηρέμησαν. Τώρα τελευταία τα παιδιά τους έχουν ένα υφάκι... περνάνε από δίπλα σου χωρίς να τους δώσεις σημασία και φτύνουν στο πάτωμα για να δείξουν πόσο σε σιχαίνονται.

Επίσης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ΌΛΟΙ γνωρίζουν ότι η ελληνική αστυνομία έχει κάνει συμφωνία μαζί τους, να εμπορεύονται ναρκωτικά χωρίς να τους προκαλούν προβλήματα με αντίτιμο. Όποιον και να ρωτήσεις θα στο πει!

Ελπίζω να βάλει μυαλό η αστυνομία και να κάνει ολικό καθαρισμό... όχι μόνο στις εργατικές κατοικίες που ζουν οι micro-dealers καθώς το πρόβλημα θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Μπράβο στην ελληνική αστυνομία! (Σε όσουν δεν είναι διεφθαρμένους)

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
403
Πόντοι
20
τζάμπα μάγκες. Οι γερμονοτσολιάδες και οι μαυραγορίτες στη συνέχεια έγλειφαν τα αρχίδια των αμερικάνων - αλλιώς ακόμα θα έτρεχαν - και είναι περήφανοι γι' αυτό.
Τι ωραίο πράμα, να είσαι γλίτσας και να γουστάρεις :cheesy:
Ενώ να γλείφεις τα αρχίδια των σοβιετικών είναι καλύτερο. Και μάλιστα να έχεις τα αποτελέσματα του Ζαχαριάδη, ακόμα καλύτερα. Άσε μας κουκλίτσα μου. Έκλεισε το εργοστάσιο και ακόμα πουλάτε παπάτζα και κλάμα. Επι του θέματος, οι πιο πολλοί ειστε γύφτοι και οι ίδιοι, οπότε πες την άποψή σου για τοι γυφτοσόι σου.

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.798
Πόντοι
721
Όπου γάμος και τραπέζι και ότι έχει να κάνει με παρανομία οι Ρομά μέσα είναι χωρίς να τούς πειράζει κανείς βλέπεις είναι και αυτοί ψηφοφόροι

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
225
Πόντοι
21
Δυστυχώς η πλειοψηφία των τσιγγάνων δεν έχουν και δεν τους ενδιαφέρει η παιδεία. Τους δίνουμε την δυνατότητα, και ειδικά προγράμματα για να ενταχθούν αλλά δεν ενδιαφέρονται λόγω του ότι πιο πολύ χρήμα θα βγάλουν με τις απάτες και τα ναρκωτικά που πουλάνε παρά με μια απλή δουλειά. Πάιρνουν ένα σωρό επιδόματα ενώ βγάζουν πολλά χιλιάρικα τον μήνα.. για να μην πω την μέρα. Κυκλοφορούν με BMW M4, Range Rover, Porche, Ferrari, Nissan GTR, Mercedes AMG... Να μην μιλήσω για τις πολυκατικίες που έχουν χτίσει... Παλατάκια είναι. Τι κάνει η δίωξη ναρκωτικών για αυτό;

Τους έχω φάει 40 χρόνια στη μούρη και μπορώ να πω, πως την περίοδο 2000-2010 ήταν πολύ επιθετικοί (έκλεβαν Έλληνας στην περιοχή τους, ενοχλούσαν κτλ.), βέβαια μετά ηρέμησαν. Τώρα τελευταία τα παιδιά τους έχουν ένα υφάκι... περνάνε από δίπλα σου χωρίς να τους δώσεις σημασία και φτύνουν στο πάτωμα για να δείξουν πόσο σε σιχαίνονται.

Επίσης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ΌΛΟΙ γνωρίζουν ότι η ελληνική αστυνομία έχει κάνει συμφωνία μαζί τους, να εμπορεύονται ναρκωτικά χωρίς να τους προκαλούν προβλήματα με αντίτιμο. Όποιον και να ρωτήσεις θα στο πει!

Ελπίζω να βάλει μυαλό η αστυνομία και να κάνει ολικό καθαρισμό... όχι μόνο στις εργατικές κατοικίες που ζουν οι micro-dealers καθώς το πρόβλημα θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Μπράβο στην ελληνική αστυνομία! (Σε όσουν δεν είναι διεφθαρμένους)

Από μαρτυρίες ρομά που κατάφεραν να προχωρήσουν στην ζωή με μία τίμια εργασία, ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ οι ίδιοι να μορφωθούν. Δεν επιτρέπεται από την κοινωνία τους να προχωρήσουν.
Έδωσαν δάνεια οι τράπεζες σε ρομα για να αγοράσουν σπίτια και ΔΕΝ εγινε αποπληρωμή τους.
Δεν κοκκίνισαν αυτά τα δάνεια Δεν βγήκαν σε πλειστηριασμούς ... κλέβουν ρεύμα, νερό, παίρνουν επιδόματα (βλ περίπτωση λογιστή από την Λάρισα που τους έκλεψε πάνω από 1Μ σε επιδόματα)

Οι άνθρωποι στα Άνω Λιόσια έχουν σπίτια και έχουν αγανακτήσει. Σε πολλές περιοχές όπου οι ρομα έχουν σπίτια και καταυλισμό.

Μήπως έπρεπε να τους έχουν μαντρώσει σε camp όπως είναι στην Ιταλία και βγαίνουν έξω μόνο για δουλειά ?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.366
Πόντοι
206
εγω θελω πολυ να πηδαω γυφτισσες και τσιγγανες που εκδιδονται για κανα 5-10 ευρω αλλά απο την αλλη φοβαμαι μην κολλησει τιποτα το τσουτσουνι μου απο αυτές,αν και δεν ειναι ευκολο αλλα λεμε τωρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
εγω θελω πολυ να πηδαω γυφτισσες και τσιγγανες που εκδιδονται για κανα 5-10 ευρω αλλά απο την αλλη φοβαμαι μην κολλησει τιποτα το τσουτσουνι μου απο αυτές,αν και δεν ειναι ευκολο αλλα λεμε τωρα
όταν βρεις τις πιο πάνω, κάνε ανάρτηση να μας ειδοποιήσεις. Εγώ (κάποια άλλα μέλη) δεν φοβόμαστε ότι θα κολλήσουμε κάτι, αφού φοράμε προφυλακτικό

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
225
Πόντοι
21
όταν βρεις τις πιο πάνω, κάνε ανάρτηση να μας ειδοποιήσεις. Εγώ (κάποια άλλα μέλη) δεν φοβόμαστε ότι θα κολλήσουμε κάτι, αφού φοράμε προφυλακτικό

Στον Ρέντη στην συνοικία τους
Στο Ρουφ το βράδυ
Στις Αχαρνές (δημοκρατίας κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού)
Στην φυλής με Αττική οδό στον σταθμό
Στην νέα Φιλαδέλφεια στην Renault
Στην πετρουπολεως χαμηλά στο παρκακι (στάση πεταλούδα αν δεν κάνω λάθος)
Και fanta να εχεις )

Plenty amount of them... just walk

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Στον Ρέντη στην συνοικία τους
Στο Ρουφ το βράδυ
Στις Αχαρνές (δημοκρατίας κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού)
Στην φυλής με Αττική οδό στον σταθμό
Στην νέα Φιλαδέλφεια στην Renault
Στην πετρουπολεως χαμηλά στο παρκακι (στάση πεταλούδα αν δεν κάνω λάθος)
Και fanta να εχεις )

Plenty amount of them... just walk
ok, θα δοκιμάσω στο Ρουφ

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Επίσης κάτω από τις γέφυρες στον Κηφισό έχω δει κάποιους να παίζουν...
εκεί όμως σαν να έχω δει να στήνουν ολόκληρους καταυλισμούς. Είναι ασφαλές ή κινδυνεύει κανείς να του την πέσουν;

kammenos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
225
Πόντοι
21
εκεί όμως σαν να έχω δει να στήνουν ολόκληρους καταυλισμούς. Είναι ασφαλές ή κινδυνεύει κανείς να του την πέσουν;
Δεν ξέρω... δεν έχω πάει ποτέ εκεί... στανατημένος στο φανάρι, μόνο κάτι τηγανοκέφαλους έχω δει να πάνε και να πιάνουν κουβέντα... (δεν πάνε για καφέ 3_4 "αγοράκια" )

2 Γυφτοπούλες μόνο 1 φορά γαμισα όταν μάζευα ελιές στην Μεσσηνία... (κουνιαδα- νύφη)
Και πότε γαμούσα την μία και πότε την άλλη...
Δεν αγγίξαν η μία την άλλη άσχετα αν ήταν γυμνές μέσα στο σπίτι...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.320
Πόντοι
3.846
Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 80!!

Γυφτοπούλες μόνο 1 φορά γαμισα όταν μάζευα ελιές στην Μεσσηνία...
Πέριξ Μεσσήνης, Ασπροπουλιά (γυφτόκαμπος), Άρις και Αρφαρά έχει σωρό από δαύτες αλλά αν δεν έχετε άκρες καλό είναι να αποφεύγετε γιατί δεν είναι θέμα να σας γαμήσουν και βγείτε συκιές, αλλά να σας ψάχνουν σε κανένα χαντάκι :coffee:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.157
Πόντοι
37.562

Anemodoura

Ανώτερος