Milf alkis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.147
- Πόντοι
- 990
Πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας κάνανε μπάνιο στο συντριβάνι...
Τους έβγαλε η Δημοτική
Τους έβγαλε η Δημοτική
Πάλι καλά που έκαναν μπάνιο, πόσο καιρό είχαν να κάνουνΠριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας κάνανε μπάνιο στο συντριβάνι...
Τους έβγαλε η Δημοτική
Έλα ντεΠάλι καλά που έκαναν μπάνιο, πόσο καιρό είχαν να κάνουν
![]()
Καρέ καρέ η έφοδος του Ελληνικού FBI σε σπίτια μελών σπείρας που παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και είχαν βγάλει πάνω από 3 εκατ. ευρώ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί επτά άτομα και έχουν εξιχνιάσει τουλάχιστον 117 περιπτώσειςwww.protothema.gr
Να και ο έξυπνος ζαίος, μόλις βγήκε από το τσοντάδικο που τον βίδωναν μαύροι και πάκια, βάλε την πάνα σου για την ακράτεια και πέσε μπρούμυτα για ότι ήθελε προκύψει, έτσι καλέ μου άνθρωπε? και μην ξεχνάς τον ύμνο σου..........βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, μου κάρφωσαν τον κώλο μου πακιστανοί και μαύροι............Photo op για να ψαρώνουν οι Αυνανοδούρες...
Μόνο και μόνο από τον τίτλο ''ελληνικό FBI'' καταλαβαίνει κανείς ότι απευθύνεται σε ηλίθιους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Η φωτογραφία είναι από τα Σπάτα.![]()
Για άλλη μία φορά οι γνωστοί άγνωστοι Ρομά, τσιγγάνοι, γύφτοι ή όπως αλλιώς λέγονται άνοιξαν τις θυρίδες και πήραν τα δέματα.

Να και ο έξυπνος ζαίος, μόλις βγήκε από το τσοντάδικο που τον βίδωναν μαύροι και πάκια, βάλε την πάνα σου για την ακράτεια και πέσε μπρούμυτα για ότι ήθελε προκύψει, έτσι καλέ μου άνθρωπε? και μην ξεχνάς τον ύμνο σου..........βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, μου κάρφωσαν τον κώλο μου πακιστανοί και μαύροι............
Photo op για να ψαρώνουν οι Αυνανοδούρες...
Μόνο και μόνο από τον τίτλο ''ελληνικό FBI'' καταλαβαίνει κανείς ότι απευθύνεται σε ηλίθιους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Κύριε καθηγητά της πίσω τρύπας κανείς δεν αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία σου............ψεκ ψεκ ψεκΒρε κουλίθιε την ειδικότητα για τα πάκια την έχει η ΝΔ...
Τικ-τοκ , τικ τοκ....
Σήμερα το πρωί στην Κρήτη, οι ΝΔτες έφεραν 83 αντικαταστάτες μας.
Είναι θανάσιμοι εχθροί του Ελληνισμού, πολιτικοί και ψηφοφόροι.
Θυμάστε όμως πριν 11 χρόνια τον σύριζας;
Το να αποκαλείς ψηφοφόρο της νου-ΔΟΥΛΑΣ ηλίθιο είναι πλεονασμός.
Να και ο έξυπνος ζαίος, μόλις βγήκε από το τσοντάδικο που τον βίδωναν μαύροι και πάκια, βάλε την πάνα σου για την ακράτεια και πέσε μπρούμυτα για ότι ήθελε προκύψει, έτσι καλέ μου άνθρωπε? και μην ξεχνάς τον ύμνο σου..........βουντού βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, μου κάρφωσαν τον κώλο μου πακιστανοί και μαύροι............