tsontopoulos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 89
- Like
- 16.755
- Πόντοι
- 26.250
Επειδή πολλές φορές όταν δείχνεις τα άστρα σε ανόητους αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο αντί τα άστρα , θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο κατανοητός γίνεται , άμα έχεις απορίες , θα σου απαντήσω .Ναι κιοφτέ.
Συνέχισε εσύ άφοβα τα γλειφιτζούρια και ταυτόχρονα γκρίνιαζε γιατί σε χρεώνουν έξτρα το γλειφιτζούρι.
![]()
Το θέμα μας δεν είναι το γλυφομουνι , αλλά το γεγονός ότι μια βασική υπηρεσία που θεωρείται σχεδόν αυτονόητο σε όλα τα γραφεία , πλέον γίνεται εξτρα .
Αυτό με βάση την απλή λογική , είναι μια υποβάθμιση των υπηρεσιών άσχετα αν εσύ τις λάμβανες ή όχι .
Πχ αν στο ξενοδοχείο που μένω , εγώ φέρνω δικές μου πετσέτες , και δεν χρησιμοποιώ το ις πετσέτες , αλλά δεν στο παρέχουν σαν υπηρεσία το ξενοδοχείο στην τελική υποβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει .
Γι αυτό γράφουν οι περισσότεροι από εδώ μέσα αν κατάλαβες .
Τώρα το ο ότι εσύ λαμβάνεις ή όχι αυτήν την υπηρεσία, και να μας πεις τον λόγο κιολας με συγχωρείτε αν γίνομαι λαικος αλλά στον πουτσο μας .
Είναι κάτι που εκτροχιάζει την πορεία της θα συζήτηση μας , και μας δείχνει μια εγωκεντρική αντίληψη και συμπεριφορά που δεν νομίζω ότι αρμόζει σε ένα ώριμο νοητικά άτομο .
Τέλος δεν είμαστε εδώ για να γκρινιάζουμε , αλλά να μιλήσουμε με το γραφείο σαν πελάτες , και στην τελική αυτό το feed back , μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει και για τις 2 πλευρές .
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Για να μην κουράζω περαιτέρω , και σπαμαρω .
Εδώ εγω να πω ότι βλέπω το γραφείο ανεβαίνει συνέχεια σε επίπεδο εμφάνισης των κοριτσιών , και σε υπηρεσίες που λαμβάνω , ενώ δυστυχώς βλέπεις άλλα γραφεία φανερά πεσμένα .
Εχω εμπιστοσύνη στο γραφείο ότι θα υπάρχει μια σωστή διαχείρηση και εδώ ώστε να μπορούμε να απο-λαμβάνουμε την υπηρεσία σε λογικά πλαίσια .
Τελευταία τροποποίηση: