Σε ευχαριστω πολυ Νικ .Το γραφειο δεν ειναι το μονο που φερνει παλτα και καλα κομματια.Ολα τα γραφεια φερνουν και απο τα δυο. Εγω κλαιω 700 ευρω ,που ειναι μηνιατικο στο Ελλαδισταν.Αν ηταν σωστο το γραφειο , αντι να υποσχεθει εκπτωση ,θα επρεπε να μου δωσουν πισω τα χρηματα απο τη FOXY (30 sex toys+ 40 anal rimming συν καποια χρηματα επειδη εφυγε πιο μπροστα , συν καποιο ποσο για το μισαωρο που εφυγε πιο μπροστα η Lari ). Eπισης θα επρεπε να διορθωσουν αμεσως οτι η Foxy ΔΕ ΚΑΝΕΙ κατι απο τα δυο που προανεφερα ,συν οτι δε φιλα με γλωσσα και το οτι η Lari ειναι Βραζιλιανα , δε φιλα με γλωσσα και εχει πλαστικα βυζια .Δεν εκαναν τιποτα απο τα δυο και προσπαθουν να ριξουν την ευθυνη σε εμενα .Επισης η κοπελα αν δεν με γουσταρει η δεν εχει χημεια μαζι μου μπορει απο την αρχη να φυγει .Εγω αν και ο σωματοτυπος της Lari , ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ , προσπαθησα να της δωσω δευτερη ευκαιρια στο προγραμμα της ,η οποια δυστυχως απετυχε. Το παιζω και μονος μου και δε χρειαζεται να σκασω 480 οπως εσκασα στη Foxy.Oπως ανεφερα και παραπανω τα χρηματα που ζητανε 150-160-170 κλπ ειναι παρα πολλα για τους μισθους του Ελλαδισταν.Θα επρεπε να ειναι 50 τη μιση ωρα ,οπως εδω στην Ισπανια , που εχουν και καλυτερους μισθους .Βαρεθηκα να διαβαζω αρνητικες κριτικες για τις τριτης κλασης 'μοντελα' τα οποια ερχονται στην Ελλαδα .