pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.473
- Πόντοι
- 3.556
ειναι μεγαλη δασκαλα η αδερφη αφου ... πως να μην το σηκωσει η αρμενισσα
Πως την λενε να την τιμησουμε???Η περουβιανη νικητρια του ΝΤΜ 2017 :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως την λενε να την τιμησουμε???
αφου νομιζω ειχε βγει και trailer, live της πουτσας ηταν....οποια ηθελε η παραγωγη εβγαλαν νικητριααν αυτό ήταν live :S
εγώ είμαι str8 και αυτή τη στιγμή γαμάω μουνάκι και με το ένα χέρι γράφω εδώ ενώ το άλλο της το έχω βάλει στον κώλο :S
Εγω πιστευα οτι θα την εβγαζαν σιγουρα αφου απο την αρχη παντα θετικα της ελεγαν !!
Και την Καζαριαν δεν τη λες και πολυ ομορφη :S
Για μενα Ευη-Γαρυφαλλια-Χριστιαννα-Μικαελα ειναι οι top-4
Σκληρο ..μπουκι φαινεται η αδελφη μπαροβια. Με προτιμησεις στους αφρικαν. Μιμειται την γκαρντασα της στο αμερικα. Για αυτο δινει και στο αβαταρ οδηγιες- κατευθυνσεις. Προβλεπεται να γινει και αυτη λαμπρο αστερι στον κοσμο του ντιλιβερι, εεππ.. σορρυ του μοντελινγκ.ειναι μεγαλη δασκαλα η αδερφη αφου ... πως να μην το σηκωσει η αρμενισσα
Ακουυυυυυύω πείτε ονόματα που πιστεύετε ότι είναι πίσω απ' αυτό, εκτός αν έχει μαθευτεί... Η ηλικία με μπερδεύει
... στη Λάρισατα κοριτσια του gntm ειναι σοβαρα και σκεφτονται μονο την πορεια τους στο μοντελινγκδεν κανουν εξτραδακια :S
Δικαιοτατο αποτελεσμα, πολυ καλυτερη σε ολες τις δοκιμασιες του τελικου η αρμενισα
Tρεμω στη σκεψη τι θα γινει αν παρει κανενα καναλι ο Μελισσανιδης
Ειχε το χειρότερο προσώπο απο τις αλλες δυο
Ναι και η Ιωαννα ηταν απ'τις ωραιεςΤην Ιωάννα τη Σαρρή ξέχασες ;)
η μις αλβανια καιη ευη ναι, οι αλλες δυο δεν ειχαν ωραιο προσωποΑπό άποψης καθαρής, κλασσικής ομορφιάς η Σαρρή και η Μις Αλβανία ήταν οι καλύτερες, με Ευάρα και Έλενα να ακολουθούν.
Από άποψης καθαρής, κλασσικής ομορφιάς η Σαρρή και η Μις Αλβανία ήταν οι καλύτερες, με Ευάρα και Έλενα να ακολουθούν.