Νέα

Γραφείο συνοικεσίων Ρωσσίδες (κλπ) στην Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε παιδια γιατι το παιδευετε τοσο πολυ το θεμα ?

Ολα ειναι τυχη.... και στο θεμα τυχη δεν χωραει "στησιμο" γιαυτο και λεγεται ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ παθος και ερωτας

Το "στησιμο" εχει πολλα στην μεση που πρεπει να ανεχτεις και που πολλες φορες δεν μπορεις να χαλιναγωγησεις η να καθοδηγησεις σε πολλες περιπτωσεις......

Τα εχω πει χιλιαδες φορες.....

Η θα τα βρειτε με καμια απο τα σχολικα σας χρονια η με καποια μεσω κοινων γνωριμιων η μεσα απο εργασιακο περιββαλον που θα σας μαθει καλυτερα και φυσικα δεν ειναι αναγκη να ειναι μελος της οποιαδηποτε παρεας.... γιατι εκει μπερδευονται και αλλοι παραγοντες......

Βασικα οι καλες γνωριμιες γινονται μεχρι τα 30 βια 35 ο ανδρας ωστε να "ζησουν" και την ολη φαση να την χαρουν και οι δυο
Απο εκει και περα μπαινουν αλλα πολυ σοβαρα θεμματα στην μεση σε μια πολυ ωμη και σκληρη πραγματικοτητα και καπου χαλαει η μαγεια του ερωτα

Αρα μετα τα 30-35 αστα να πανε στον γεροδιαολο να εχεις την ησυχια σου και το κεφαλακι σου ηρεμο μεχρι το τελος των ημερων σου (για να μην εχεις και πολλα ντραβαλα την στιγμη που τα κουραγια και οι δυναμεις φθινουν)

Εξαλλου σε αυτες τις ηλικιες δεν υπαρχουν πολλες ελευθερες .... και θα πρεπει να ριξεις παρα πολυ τα στανταρ σου η να επωμιστεις ευθυνες που μπορει να μην θες ανεχομενος καταστασεις για να μην μεινεις μονος.
 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
1.578
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
axaxouxa  συμφωνω απολυτα μαζι σου ολα ειναι θεμα τυχης...αν δε σου κατσει με σπασμωδικες κινισεις τυπου συνοικεσια γραφεια κτλ τα κανεις χειροτερα...αν η μοιρα ειναι γραμμενη να μεινεις μπακουρι..καλυτερα ετσι παρα δυστυχισμενος με ενα γαμο που εγινε μονο για να γινει...
 

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Αν και νέος στο φόρουμ νιώθω την αναγκη να υποστηρίξω την αποψη του axaxouxa. Μάλιστα πιστεύω πως αν δεν την έχεις απο τη σχολική περίοδο είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει η σχέση και ειδικα ο καθένας μέχρι τα 30 έχει κλειδώσει στις δικιές του αποψεις. Ασε που δεν μπορείς να ξέρεις και το παρελθόν της αλλης και οι ψυχικές σου δυναμεις για να το ψάξεις είναι εξασθενημενες((ειδικά μετά απο περίοδο εκλογών, φορογικων δηλώσεων, λήξης δόσεων δανείου κτλ  >:(). Εγώ πήγα σε γραφειο συνοικεσίων μήπως βρω κάποια γιατι θέλω να κάνω παιδάκια  :idiot:, αλλα συνεχώς αναρωτιεμαι γιατι κάποια φυσιολογική κοπέλα θα πήγαινε σε τέτοιο γραφειο. Εδώ και ασχημη να είναι στατιστικά σε κάποιον θα αρεσει για να της την πέσει. Ελπίζω να με λυπηθεί ο καλός θεούλης  :'( και να βαλει κανα χεράκι γιατι απο αυτα που είδα ως τώρα ο axaxouxaς τείνει να επιβεβαιωθεί στο 100%.

Υ.Γ. Μέχρι τώρα πάντως νιώθω ότι περνάω απο συνεντεύξεις :tickedoff:, τουλάχιστον να ήταν για δουλεια  :helpplea:  θα έβγαζα τα προς το ζην, αλλα εδώ είναι για να δωσω ο μαλακας  :uglystupid:
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.793
Like
1.245
Πόντοι
216
Πηγες σε γραφειο συνοικεσιων ειδικα για ρωσιδες;
 

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκίνησα για τέτοιο αλλά δεν είχα τα απαραίτητα χρήματα οπότε κατέληξα σε ελληνικό.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=161885.msg4803029#msg4803029 date=1378399695]
Ξεκίνησα για τέτοιο αλλά δεν είχα τα απαραίτητα χρήματα οπότε κατέληξα σε ελληνικό.
[/quote]και τι ψωνισες τελικα τυπε? :think:
 

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Τρία άκυρα μετά το δευτερο ή τριτο ραντεβού ως τώρα. Σημειωτεον ότι όλες δώσαν άριστο feedback για εμένα, αλλα απλα δεν είδαν να μπορεί να προχωρήσει το πράγμα.
 

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Μηνύματα
196
Like
0
αλλα συνεχώς αναρωτιεμαι γιατι κάποια φυσιολογική κοπέλα θα πήγαινε σε τέτοιο γραφειο. Εδώ και ασχημη να είναι στατιστικά σε κάποιον θα αρεσει για να της την πέσει.
εσύ γιατί πας? Δεν είσαι φυσιολογικός? Δεν μπορείς να τη πέσεις κι'συ σε κάποια κοπέλα έξω?
βασικά μπορούσες να κοιτάξεις στο ινετ σε κάποια σα'ι'τ γνωριμίων, θα'βρισκες και ρωσίδες. Και τσάμπα.
 

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς για να πήγα σε γραφειο δεν μπορώ να βρω έξω. Ειμαι εσωστρεφής και δεν έχω το λέγειν γιαυτο και αναγκάζομαι να παίρνω call-girls, και να χαλαω τόσα χρήματα. Θέλω να νιώσω ανετα, να πάω για ένα καφέ, να μιλήσω λίγο κτλ. Με 700 το μήνα εισόδημα δεν δινεις εύκολα 200ευρα. Γιαυτο είπα να δοκιμάσω και κάποιο γραφειο.

Η απορια μου για τις γυναικες έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να γνωρίσουν αντρες (χωρίς να λέω ότι θα ειναι ιδανικοί, ή καλοί) και ο ρόλος ενος τέτοιου γραφείου είναι να διευκολύνει την πρώτη επαφή για γνωριμια.
 

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Μηνύματα
196
Like
0
Η απορια μου για τις γυναικες έχει να κάνει με το ότι δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να γνωρίσουν αντρες
Ναι.  Αλλά ειναι αρκετές που δεν κάνουν γνωριμίες στο δρόμο, δεν είναι πολύ κοινωνικές και δεν πάνε σε μπαράκια κ.α., αλλά και άμα πάνε, δεν κάνουν εκει γνωριμίες. Στον κύκλο τους μπορεί να μην βρίσκουν αυτόν που αναζιτουν.  Μιλάω για ηλικίες λίγο μεγαλύτερες, για μία 20-25 χρονών σαφώς και είναι πιο έυκολο.
ΔΕν είπες, γιατί έριξες ακυρο σε αυτες που είδες μέχρι τώρα?
P.S..στο π.μ. σου δεν μπορώ να απαντήσω, δεν με αφήνε το σύστημα.
 

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις το ακυρο το έδωσαν εκείνες. Η απαντηση: είσαι πολύ καλό παιδί αλλα δε βλεπω να προχωράει το πράγμα. Και τις δυο φορές στο τρίτο ραντεβού.

Με την πρώτη κοπέλα δεν το προχώρησα γιατι ήταν παρα πολύ όμορφη και της άρεσαν τα ελληναδικα.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.793
Like
1.245
Πόντοι
216
Τελικα υπαρχουν γραφεια συνοικεσιων με Ρωσιδες στην Ελλαδα;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom