Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μιαμιση λεει φιλε...τελικα για ποσες ωρες τις πηρες?
οκ εχεις δικιο, δεν ειδα την επισημανση στην αρχη του ποστ, μονο στο τελος...κοιτα πανω πανω εκει που γραφει για το κοστος και τον χωρο...

φιλε μου εχεις δοκιμασει τριο με τα κοριτσια να μας πεις εντυπωσεις γτ με ενδιαφερει πολυ το τριο... κανουν λεσβιακο?Μιαμιση ώρα είναι παίδες, ο Μισελούκος, όταν παίρνεις δυο κοπέλες σου δίνει έξτρα μισή ωρίτσα, έτσι για να το χαρείς παραπάνω. Είναι φιλάνθρωπος.
Προοπτική "καριέρας" δεν έχει ούτε αυτή ούτε και η φίλη της η Σιμόνα "κατά δήλωσίν τους" Η Μανταλίνα κάτι σπουδάζει και η συγκεκριμένη δουλειά απλά την βοηθάει να συνεχίσει τις σπουδές της.
Η Σιμόνα μάλλον βαριέται τα πάντα.
"Στη Ρουμανία σπουδάζεις" τη ρώταγα. "Όχι!"
"Αθλητισμό κάνεις;" (με τέτοια σωματικά προσόντα!) "Όχι!"
"Και τί κάνεις; Πως περνάς τον καιρό σου;" "Τίποτα!"...
Για την σιμόνα επιβεβαιώνω και εγώ
Δεν κάνει τίποτα στη ζωή της
Αν και είναι ενυπωσιακή γυναίκα, αυτή την παθητικότητα την βγάζει και στο σεξ για υτό και την έχω συναντήσει μόνο 2 φορές
Δεν λέει σχεδόν πουθενά όχι, αλλά δεν έιναι καθόλου "ζωντανή"
Ρε παιδιά Μισέλ ακούω και μισέλ δε βλέπω!!Εχει κάποιο συγκεκριμένο σάιτ ΄μόνο με τηλέφωνο έρχεσαι σε επαφή μαζί του?Αν ναι υπάρχει πρίπτωση να μου το ποστάερετε και μένα?Για την σιμόνα επιβεβαιώνω και εγώ
Δεν κάνει τίποτα στη ζωή της
Αν και είναι ενυπωσιακή γυναίκα, αυτή την παθητικότητα την βγάζει και στο σεξ για υτό και την έχω συναντήσει μόνο 2 φορές
Δεν λέει σχεδόν πουθενά όχι, αλλά δεν έιναι καθόλου "ζωντανή"
Ρε παιδιά Μισέλ ακούω και μισέλ δε βλέπω!!Εχει κάποιο συγκεκριμένο σάιτ ΄μόνο με τηλέφωνο έρχεσαι σε επαφή μαζί του?Αν ναι υπάρχει πρίπτωση να μου το ποστάερετε και μένα?

150 για οσα αντεχει ο καθενας
κοιτα πανω απο 2 δεν σε παιρνει κ η ωρα να ριξεις αλλα ναι μπορεις και 3η να τελειωσεις αν αντεχεις!Είσαι σίγουρος για το 'όσα' ?
Σε ρωτάω γιατί έχω 'τιμήσει' αρκετές φορές τα κορίτσια του Μιχαλάκη και το 'service manual' που δίνει τηλεφωνικά ο Μιχάλης λέει για 2!!!
Λες να με ρίχνει τόσο καιρό?Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά αλλά θα εκτιμούσα αν ενημέρωνε κάποιος συναγωνιστής που έχει τύχει καλύτερης διαχείρισης(όσα πιτσιλίσματα αντέχει)!!!
προκαταρκτικα τυπε και θα την φας σιγουρα ολη την ωρα στις 2 φορες

Τη δικια μου τη θεια ξεχαστε την... δεν ειναι καθολου fuckable >πρεπει επειγοντως να παρει θεση ο gent. δημιουργειται μεγα θεμα και πρεπει να διευκρινιστει στη γέννησή του. να ξερουμε επιτελους ποιά θεια να γαμησουμε..![]()
![]()
![]()
![]()
ρε Μισελ!!! θα τις παντρευτουμε αυτες?? στειλε αδερφε μου τιποτα καινουριο... Αντε παλι 3ημερο στο Βουκουρεστι ο Gentleman...
Λετε να (μην) μας διαβαζει ο Μισελ??...

Πότε θα ξαναφέρει την Αρριάνα![]()
![]()
![]()
Με το νέο έτος είχε πει η κοντή το Δεκέμβριο και ακόμα στο περίμενε είμαστε![]()