Να μην το βάλω σε ηθική βάση διότι μάλλον το προφίλ μου (50άρης, παντρεμένος, με μόνιμη σχέση με επίσης παντρεμένη και με 1-2 φορές τη βδομάδα επισκέψεις σε κορίτσια) μάλλον δεν μου επιτρέπει ηθικολογίες. Να το βάλω λοιπόν σε πρακτική.
Δικαίωμα να συνευρεθούν με ένα 19χρονο κορίτσι εφ' όσον η ιδία επέλεξε αυτή την ενασχόληση εκουσίως έχουν και οι 70χρονοι, άμα και όσο τα καταφέρνουν! Όμως μετά να μην ακούγονται γκρίνιες για περιορισμένη συμμετοχή, έλλειψη εμπειρίας κλπ. Αυτά, πλην ελαχίστων για την ηλικία αυτή εξαιρέσεων (Αρριάνα!) είναι αναπόφευκτα. Αν κάποια είναι αγενής ή βρωμιάρα ή τελείως αδιάφορη, τότε να την κράξουμε. Αλλά όταν μεσήλικες συνευρίσκονται με 19χρονες να μην περιμένουν να τους αρέσει κι όλας! (Των 19χρονων) Ενώ με την 30άρα που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου οι πιθανότητα να της αρέσει ή έστω να έχει την ικανότητα να προσποιηθεί πως της αρέσει είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερη! Κάτι πρέπει να πουλάνε και αυτές (οι μεγάλες), οι άλλες πουλάνε τα νιάτα τους.
Δεν είναι και παράξενο εξ άλλου πως σχεδόν όλες οι τοπ έσκορτς είναι άνω των 30, (άσχετα που όλες έχουν κολλήσει στα 27

)
Καρολίνα, Έμιλυ, Μόργκαν, Ενριέτ, κλπ
Παιδια εγινα μελος αφου εχω διαβασει αρκετα εδω απο φιλο που ειναι μελος πολυ καιρο.Γιατι θελω να πω μερικα πραγματα που και που.Εμεις κανουμε μια δουλεια.Λενε μερικοιεδω οτι εχουμε και οργασμους .Τι παραμυθιασμα ειναι αυτο?Για μενα και καπιες φιλες μου στον ιδιο χωρο,εχω να πω οτι λεμε καλο γωλγκερλ αυτην που ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ καλα οτι της αρεσει το σεξ με αυτον που ειναι καθε φορα.Τα υπολοιπα με συχωρειται ειναι βλακειες.Ο φιλος εδω αποπανω καλα τα λεει.Η δουλεια ναι μας αρεσει για οικονομικους λογους.αλλα οχι κιοτι ειναι με οποιονδηποτε σαν ναμαι με τον φιλο μου.Αυτα αν θελετε αληθειες.