Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
βοηθεια ωρε παιδια σας λεωωωωωωωωω
λοιπον μεταξυ Ινας και Ναταλι ποια να προτιμησω ????
μπορει βεβαιως να ειμαι και εκτος θεματος γιατι η Ινα δεν ξερω καν αν ειναι ακομα στο Μισελακο αλλα βαριεμαι τωρα τετοια ωρα να παρω το Μισελ τηλεφωνο χαχαχαχαχα
την αλλη φορα που τον ειχα παρει τηλ αφου χτυπησε 10 φορες το σηκωσε και πρεπει να κοιμοταν - παντως πρεπει να ειναι ωραιος ο τυπος ο Μισελακος χεχεχεχε
για πουτε ρε παιδια ?????

Ρε παιδιά η Ιζαμπέλα δουλεύει ακόμα; Τι έλεγε ο μισελάκος ότι σταματάει 12-3-09; για διαφήμιση; να σπεύσουμε να την γαμήσουμε;
Μπα φίλε, δυστηχώς έχει φύγει.
Στο μειλ που στέλνει αν κάνεις κλικ στην εικονα γράφει τιμές, 200€για μια ωρα, 350 για δύοΗ Crystal φαίνεται πολύ καλή (την είδα στο site του Μισέλ). Γνωρίζει κανείς αν είναι και αυτή με 150 Ευρώ όπως και οι άλλες κοπέλες του Μισέλ?
Στο μειλ που στέλνει αν κάνεις κλικ στην εικονα γράφει τιμές, 200€για μια ωρα, 350 για δύο
Κι εγώ έτσι το ψάχνω αλλά τζίφος. Περιμένω απάντηση σε μήνυμα που έστειλα σε άλλο συναγωνιστή να βοηθήσει.Υπαρχει site? Γιατι ο googlis δεν μου βγαζει τιποτα. Η ειναι μονο τηλεφωνο? Πειτε αν ειναι πως να το ψαξω.
Thanks
[URL unfurl="true"]http://carmen2alina.slide.com/[/url]Κι εγώ έτσι το ψάχνω αλλά τζίφος. Περιμένω απάντηση σε μήνυμα που έστειλα σε άλλο συναγωνιστή να βοηθήσει.