Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τρέλανε μας και εσύ τώραΤελικά μια άξιζε κ την λέγανε Μαγκί.
Είδες κάποια από αυτές χωρίς να τις δοκιμάσεις? Πως δουλεύει αυτό ακριβώς? Νομίζω δεν μπορείς απλώς να πας χωρίς να κλείσεις ραντεβού...Δοκίμασε κανεις βαλερια; στο αλλο φέρανε πολύ ωραίες κοπελες θα πάω να δοκιμάσω την Νατάσα
Είχα κλείσει ραντεβού με Νεφέλη που την ήξερα και είδα και τις άλλεςΕίδες κάποια από αυτές χωρίς να τις δοκιμάσεις? Πως δουλεύει αυτό ακριβώς? Νομίζω δεν μπορείς απλώς να πας χωρίς να κλείσεις ραντεβού...
Έχουμε καμία δοκιμή γενικά από τις κοπέλες του Lux? Κι άλλος έχει πει πως είναι ωραίες, αλλά να δούμε στο δωμάτιο πως είναι.Μαγκες στο lux εχουν ερθει ωραίες κοπέλες. Είδα μια Μαρίνα όταν πήγα και ήταν τούμπανο. Επίσης επιστρέφει και η γνωστή ...
Όλοι λένε για ωραίες κοπέλες αλλά με την Νεφέλη μόνο περνάνε. Ε ρε δούλεμα που πέφτειΈχουμε καμία δοκιμή γενικά από τις κοπέλες του Lux? Κι άλλος έχει πει πως είναι ωραίες, αλλά να δούμε στο δωμάτιο πως είναι.
Ποια γνωστή επιστρέφει?
Περασμα με Δανάη. Μασαζ τίποτα, κατά τα άλλα δυνατή και κορμάρα αλλά δεν είναι στο στυλ μου.
Είδα και μια Νατασα. Μικροκαμωμενο μωρακι αλλα φανηκε να εχει ταπεραμεντο. Θα γινει αυντομα δοκιμη.