Και αφου καναμε την περατζαδα μας απο το εν λογω καταστημα παραθετω μια παρτιζανικη κριτικη για τις κοπελες που δοκιμασαμε.
Αρια
Μετριο πρωτο μερος με νευρικες κινησεις που δεν τις ευχαριστιεσαι. Φλυαρία φουλ σε σημειο που κουραζε. Γενικα το παιζε οτι εχει πελατεια στανταρ κ οτι αν δεν ησουν σταθερος πελατης δεν καιγοταν κι ολας. Δευτερο μερος μετριο και αυτο παρολο που προσπαθησε να το παιξει αισθησιακα και εμεινε με το κατω εσωρουχο. Γενικη εικονα θα ξανα πηγαινα μονο αν δεν ειχε αλλη διαθεσιμη.
Θεωνη
Καλο πρωτο μερος. Εχει εμπειρια και το καταλαβαινεις. Δευτερο μερος ικανοποιητική. Πεταει βυζαρες εξω. Απο υπηρεσιες ειναι αρκετα καλη αλλα δεν μου αρεσει σε εμφανιση. Συστήνεται για δοκιμη δε κλαις το 50ρικο.
Ζωη
Μακρια. Πρωτο και δευτερο μερος κοροιδια. Πεταμενο 50ρικο.
Σοφια.
Εμφανιση μετρια. Αλλα για τα δεδομενα του μαγαζιου οκ. Κακο πρωτο μερος με χαιδεμα και ιδιες κινησεις. Δευτερο μερος μετριο. Εκανε τη χαζη και με ξενερωσε. Δε ξερω αν της ειπε κανεις οτι ειναι καυλωτικη ετσι. Βυζι ανυπαρκτο. Σωμα καλο. Δεν θα ξανα εκανα.
Βικη μιλφ
Τοπ τυπακι. Πολυ καλο πρωτο μερος πολυ καλο δευτερο μερος. Για την ηλικια της εχει καλο σωμα. Το τιμαει με το παραπανω το 50ρικο. Συστήνετε ανεπιφύλακτα.
Νεφελη
Απο εμφανιση η καλυτερη εκει μεσα. Φιλοτιμο πολυ πρωτο μερος. Δευτερο μερος μενει με κατω εσωρουχο. Μετα τη βικη που ειναι τοπ πιστευω οτι στο δευτερο μερος παει η νεφελη. Εχει ωραιο σωμα και προσωπο. Για μενα το στανταρακι μου. Εχω περασει αρκετες φορες.
Αυτα προς το παρον συναγωνιστες. Σορι αν κουρασα. Απλα οι παραπανω κριτικες ειναι μετα απο 1-3 φορες επισκεψεων στην καθε μια. Παιζει ρολο σε τι φαση ειναι η καθεμια , ποσο κουρασμενη αλλα και ποσο καλα μπορουμε να το παιξουμε κ εμεις. Λιγες ειναι οι επαγγελματιες που οι υπηρεσιες παντα ειναι στην ιδια ποιοτητα.