Πριν κάτι μέρες, κατά την επιστροφή μου στην Αθήνα, διερχόμενος την εθνική Θεσ/νικη- Αθήνα, στο ύψος της Λάρισα έκανα μια στάση... Κάτι είχε πάρει το μάτι μου για ένα μασατζιδικο μιας και είχε αναφερθεί πρόσφατα στο φορουμ... Ήμουν πολύ περίεργος για τις πουτανιάρικες υπηρεσίες της επαρχίας! Επίσης, με τόσες ώρες οδήγηση το βρήκα καλή ευκαιρία για μια στάση.
Στα βασικά τώρα... Το μαγαζί βρίσκεται σε αρκετά κεντρικό σημείο καθώς έχει μπόλικα μαγαζιά γύρω γύρω. Για τους ντόπιους αυτό ίσως να είναι λίγο θέμα. Βέβαια δεν φαίνεται κάτι περίεργο, μιας και το μαγαζί βρίσκεται σε κλασική πολυκατοικία με γραφεία μάλιστα. Πήγα χωρίς ραντεβού, μου άνοιξαν αλλά υπήρξε ένας δισταγμός. Τελικά μου είπαν πως υπάρχει άδειο δωμάτιο και με έβαλαν. Μου τόνισαν όμως πως δουλεύουν με ραντεβού. Επίσης, κατάλαβα πως κρύβουν τους πελάτες με την έννοια να μην πέσουν δύο πελάτες face to face. Εε αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει!
Η φάση είναι η εξής: μπαίνεις, κάθεσαι σαλόνι και οι διαθέσιμες κοπέλες έρχονται εκεί (αν δεν είναι ήδη εκεί). Δεν έχει αυτό το σαλοναρισμα που θα συναντήσεις στα σπιτάκια/μασατζιδικα της Αθήνας! Μου άρεσε αυτό ;-) Απλά κάθονται στον καναπέ στο μικρό σαλόνι με τα τριτοδεύτερα ρούχα που φοράνε, που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν αγοραστεί από Καλλιθέα (Αθήνας) όπως περιγράφει και ο Καρβέλας σε κάτι στίχους του
Οι κοπέλες που είδα εκεί ήταν 4. Οι 2 μου έκαναν το κλικ! Η Μάγκυ και η Νεφέλη! Πολύ ωραία μωράκια. Η Μάγκυ καλύτερο σώμα, η Νεφέλη καλύτερο πρόσωπο. Και οι 2 τους όμως φαίνονταν περπατημένες κοπέλες και να κατέχουν το άθλημα! Από ότι μου είπαν, είναι από Θεσσαλονίκη... Οι άλλες 2 εντελώς αδιάφορες και δεν έμαθα ονόματα μιας και δεν μου συστήθηκαν.
Πέρασα με την Νεφέλη τελικά... Ααα ρε να έμενα Λάρισα, θα τους είχα ακουμπήσει πολλά φράγκα! Η κοπέλα φουλ άνετη και μέσα βγάζει πολύ κάβλα! Μου έβγαλε με τη μία την πετσέτα και από το πρώτο λεπτό κιόλας, δεν έχασε ευκαιρία για πονηρά περάσματα! Ο τρόπος ομιλίας της πολύ θηλυκός και καβλιάρικος! Δεν κρατήθηκα για πολλή ώρα και γύρισα για να μπορώ να τη βλέπω και να τη χαζεύω αλλά και να βλέπω τα όμορφα περιποιημένα χέρια της να μου πιάνουν κ να παίζουν το εργαλείο μου. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, έβγαλε και το τοπάκι της και μου κόλλησε στη μούρη τα υπέροχα βυζάκια της! Χουφτώματα φουλ άνετα σε κωλαράκι και κάτω από τη φούστα αλλά και στα βυζιά της. Από τις λίγες φορές που τελείωσα με μαλακία τόσο γρήγορα! Πίπα δεν έπαιξε αλλά δεν έκανα και νύξη.
Ντουζάκι πριν και μετά και 50 ευρώ η ώρα. Τιπ δεν ζητάνε, εσύ ό,τι/αν αφήσεις στην κοπέλα εντός δωματίου αφού πέσουν τα πυροτεχνήματα.
Πολύ καλή εμπειρία! Πολύ θερμή κοπέλα που αν και τα 50 είναι κάπως πολλά, τα αξίζει! Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά και κρίμα που δεν θα μπορέσω να δοκιμάσω και τη Μάγκυ διότι και αυτή φάνηκε πολύ δυνατό και από όσο τα είπαμε φάνηκε δυνατό μωράκι ;-)