Νέα

GNTM5: girls only!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Ετικέτες
    gntm reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θα προτιμούσατε για παρουσιάστρια του επερχόμενου GNTM5 ;;;;;

• Βίκυ Καγιά

• Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
6248a3d266def.jpg

Η φθινοπωρινή συνήθεια που έγινε λατρεία (λέμε τώρα) !
Δόξα Σοι.. μπουχτίσαμε στους δροσερούς και τους ψωλαρέους τα τελευταία χρόνια...
Επιτέλους έφτασε η στιγμή που ΟΛΟΙ περιμέναμε!
Ένα GNTM από τα παλιά.. αμιγώς με καινούργιες υποψήφιες βίζιτες, κωλαράκια, μουνάκια, πατουσάκια και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη του κάθε ανωμαλιάρη.... :tn21:
Με την επιστροφή της Καγιά στο θρόνο της όπως είναι φυσικό να δεσπόζει... :zombie:

Η μουνίλα απ'το πλατό του STAR σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας...
Όσοι πιστοί προσέλθετε !

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.392
Πόντοι
2.586
Ποιός ψήφισε το ξυλάγγουρο την Καγιά και είναι 1 προς 1 με την ψήφο μου για την Ισμηνάρα;

• Like
Αντιδράσεις: msakis
OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
Ευελπιστώ να ΜΗΝ έχετε παράπονο μούνηδες.. μάζευα υλικό εδώ και μήνες.. ΔΕΝ ανοίγουμε άρπα κόλλα ένα νήμα γενικά στο σάι και ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό ριάλιτι !

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
* Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αλβανός ταρίφας ετών 58 ποίο μέλος του σάι είναι;;;;; :think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.948
Πόντοι
3.556
* Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αλβανός ταρίφας ετών 58 ποίο μέλος του σάι είναι;;;;; :think:
@vladimirosA λυσε μου την απορια: Εχει δικαιωμα ενας ταξιτζης να αρνηθει υπηρεσια; Πχ σου λεει καποιος στη μεση της διαδρομης "αμαν ξεχασα την τσαντα σπιτι, γυρνα να την παρουμ εκαι μετα παμε απο το σχολειο της κορης μου να..., κλπ κλπ" εχει δικαιωμα απο το νομο ο ταριφας να αρνηθει, η ειναι υποχρεωμενος να εξυπηρετησει απο τη στιγμη που το ταξιμετρο τρεχει εις βαρος του πελατη; Απορια

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.388
Πόντοι
2.306
Ετοιμάζονται νέες μεταγραφές για τα γραφεία και για τους κλειστούς κύκλους

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.779
Πόντοι
8.585
σαν κλασικός του bou θα υποστηρίξω την πιο ακριβή βίζιτα όλων των εποχών στην χώρα (η τζούλια είχε κάνει 2-3 αρπαχτές σε μεγαλύτερη τιμή αλλά και δεν ήταν σταθερή ταρίφα και ήταν η τεράστια αλυσίδα από μεσάζοντες που τα έφαγε όλα αφήνοντας της, ψίχουλα)

• Like
Αντιδράσεις: msakis

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.755
Πόντοι
40.703
ε ρε δακρυ που εχει να ριξει ο πιξοπουστας @px75 , που δε θα εχει αγορακια φετος :undecided:
ολο στη ζητιανια και στο κωλοτριψιμο θα ειναι συνεχως :alivedick::assshake:

ισμηναρα εννοειται #13

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.939
Πόντοι
216
σαν κλασικός του bou θα υποστηρίξω την πιο ακριβή βίζιτα όλων των εποχών στην χώρα (η τζούλια είχε κάνει 2-3 αρπαχτές σε μεγαλύτερη τιμή αλλά και δεν ήταν σταθερή ταρίφα και ήταν η τεράστια αλυσίδα από μεσάζοντες που τα έφαγε όλα αφήνοντας της, ψίχουλα)
για ποια λες φίλε;

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.755
Πόντοι
40.703
Πάλι σε γαργαλάει το ροδαλό σουφρίδι σου ρε δροσερούλη να βρω τα μυνήματα που ζαχάρωνες τα αντρικά κωλαράκια στο περσινό GNTM. :gay:
:2funny:
ειδες ψωλη να παλλεται και εκτος απο τις συσπασεις της κωλοτρουπιδας σου, σε επιασε και τρεμουλο στα δαχτυλα μωρη γαλαζοπρασινη πορδορουφηχτρα της αχαρνων ?
βρες τα ΜΥΝΗΜΑΤΑ μωρη αγραμματη λωξαντρα να δουμε... αλλα μεχρι τοτε ρουφα το γαλατακι σου:cum:

Kvel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
1.054
Πόντοι
201
Περιμένουμε να δούμε ποιος σκληρός χυστης θα ανοίξει νήμα για το μονοφρυδο γκρεμλιν που πήρε την θέση της μουναρας της Ισμήνης.:rockon::rockon::rockon:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.939
Πόντοι
216
Περιμένουμε να δούμε ποιος σκληρός χυστης θα ανοίξει νήμα για το μονοφρυδο γκρεμλιν που πήρε την θέση της μουναρας της Ισμήνης.:rockon::rockon::rockon:

Θα άνοιγα εγώ αλλά δεν θυμάμαι πως το κάνουν

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.623
Πόντοι
486
αντι να βλεπετε καμενο ελληνικο ρεαλιτι δεν πατε να γαμησετε καμια πουτανα να ξελαμπικαρετε ?

Και εγω οταν ειχα σχεση εβλεπα gntm (γιατι της αρεσε) και καβλωνα με τα "μοντελα" και μετα εσκιζα τη γκομενα μου και υπνος. οτι καλυτερο παιδια ενταξει, βεβαια μερικες φορες πριν απο αυτα εφτιαγνε φακες και με πηγαινε αιμα , εβαζε κατι σαλτσες μεσα πικαντικα δεν ξερω πρεπει να την ειχα χεσει στο πυροκλανι κατω απο τα σεντονια...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.685
Πόντοι
3.936
Ανοίξανε τύπε και το έσβησε η διοίκηση...:cussing::cussing::cussing:

• Θυμός
Αντιδράσεις: Kvel

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
943
Πόντοι
96
με ρωτησε περσι ο γιος μου αν βλεπωκαι του απάντησα "κοιτα τα κοριτσακια μου πεφτουν πολύ μικρα , μονο για την Παπαβλασσοπουλου το βλέπω καμια φορά" (του αρεσε η απαντηση μου οποτε προς στιγμην φοβηθηκα μην καποιος του ειπε οτι ειμαι αδελφη αφου ειμαι χρονια χωρισμενος χωρις γκόμενα)
Παρολο το σεβασμο για τη Ισμηνη ψηφισα Καγια γιατι ειναι θεσμος .

Κατα τα αλλα αντε να δουμε καμια 30αρα-40αρα στο Gntm να γουσταρουμε και λίγο .

Μας εχουνε πρηξει με την χοντροφοβια αλλα για το ageism δεν μιλαει κανεις . Σε λενε καραφλα ή μπαρμπα ή θειτσα και δεν κουνιεται φυλλο , αν σε πουν χοντρο ή χοντρη γινεται επανασταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom