Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Εντωμεταξυ ο φακος της ληψης του star για τα κοντινα εχει πολυ μικρο aperture για να δινει πολυ bokeh απο πισω και βγαινει συνεχεια out of focus ακομα και στο ιδιο το σωμα της υποψηφιας. Πχ μπορει να εστιαζει κωλο και να βγαινει με bokeh το κεφαλι ή αντιστροφα. Το ψιλογαμησαν και ψοφησε, δε βοηθαει να κανεις καλα screengrabs απο τα frames... εχουμε το motion blur, εχουμε και το μικρο aperture, εχουμε και το interlacing στη μεταδοση που ουσιαστικα κοβει τα fps στο μισο, εχουμε και το mpeg να συμπιεζει, δε βοηθαει καθολου για ποιοτητα![]()
Εντωμεταξυ η μαλακια του "diverse", ντε και καλα να βαλουν μια χοντρη, μια μαυρη, μια γυφτισσα, και γω δε ξερω τι αλλο, τρωνε θεσεις σε αλλες που αξιζουν. Μιλαμε για ρατσισμο απ'την αναποδη.
Το ιδιο θα κανουν τωρα και με τον αλλο το μαυρο πιστευω. Θα μπει μεσα για να υπαρχει ενας μαυρος (+1 ο mixed με τα μπλε ματια και τη ρωσιδα μανα) ενω απεκλεισαν απ'τη 5αδα που περασε ο "ναυαρχος" εναν που ηταν πολυ δυνατος.
Καλοι αποκλειονται επειδη ειναι ασπροι για να μπουν "diverse" ατομα (μαυροι, χοντροι, μπουστηδες, κτλ)
Υπερδιαγαλαξιακο μουνι, το πουλεν μου. Θυμαται κανεις ονομα τυποι ?![]()
πανέμορφη κι εγώ είχα μείνει με αυτήν... μπράβο της, κουκλάρα!!!
Της γαμουσες το μουνοτρυπιδι τυπε![]()
κι εγώ ήθελα και τον εύζωνα...
Τυπε λογικό ήταν. Δε θέλουν playmate μέσα. Το έχουν δηλώσει.. Φυσικά εμείς τα γνήσια μέλη του μπου, χάσαμε αρκετελα shots με camel toe, Βυζαρες, κωλαρα κλπ..αν βγαλανε εξω ΤΗΝ γυναικα Στελλα Πιεριδη (αυτη που ειχε παει με τον δικο της - προτελευταια στις παραπανω φωτογραγιες ) κακο του κεφαλιου τους.....![]()
Ευτυχως εχουμε και ναυαγοπνιχτη αλλιως θα θρηνουσαμε ηδη 2 μουνια...![]()