Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ασε που καιγοταν για αγορα νεας μασελαςΔεν ξέρω ποια ένιωσε πιο άσχημα, η Κεισι που ήταν η μόνη απ της 3 που δεν πήρε φράγκο ή οι άλλες 2 που από αντί για 50000 θα πάρουν τα μισά; :S :S :S
Ακούγεται και αυτό αλλά δεν ξέρω τι ισχύει... Αλλα ρε μαγκες δεν θα ήταν δίκαιο οι νικήτριες αντί για 25000 η κάθε μία να πάρουν από 50000? Το show με τα μεγαλύτερα νούμερα έλεγε και ξανά λεγε η καγια ότι είναι....Στο μεταξύ η Κεισι αν θέλει δεν μπορεί να κάνει ένσταση που δεν μέτρησαν τα τηλέφωνα? Τόση ώρα μας λέγανε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και όλα είναι ρευστά... :- :-
Τα κέρδη υποβάλλονται σε φόρο με συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%) μετά την αφαίρεση αφορολόγητου ποσού χιλίων (1.000) ευρώ ανά αντικείμενο. Κανα 20αρικο στην τζεπαΑκούγεται και αυτό αλλά δεν ξέρω τι ισχύει... Αλλα ρε μαγκες δεν θα ήταν δίκαιο οι νικήτριες αντί για 25000 η κάθε μία να πάρουν από 50000? Το show με τα μεγαλύτερα νούμερα έλεγε και ξανά λεγε η καγια ότι είναι....
Τα κέρδη υποβάλλονται σε φόρο με συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%) μετά την αφαίρεση αφορολόγητου ποσού χιλίων (1.000) ευρώ ανά αντικείμενο. Κανα 20αρικο στην τζεπα
φορολογείται δλδ οπως το στοιχημα ??γιατι δεν παει στο εισοδημα ??
![]()
φορολογείται δλδ οπως το στοιχημα ??γιατι δεν παει στο εισοδημα ??
![]()
Αν το 50ρικο του επαθλου φορολογηθει ως εισοδημα θα εχει μεγαλυτερο συντελεστη![]()

τωρα ποιος την πιανει την χαχλουσκα.... 500+ θα παει η ταριφαμπορει η Κατια να ειχε ΙΚΕ και να εδειχνε εξοδα τυπε![]()
Θα προσφύγει στο CAS τύπε.
Προσφέρομαι να της δώσω εγώεπρεπε να δωσουν και στην κεισι κατι
κριμα ειναι
![]()

μαζεψου ρεΠροσφέρομαι να της δώσω εγώ![]()
Ξεχνας οτι οπως ολα τα δημοσιοας ιδιοκτησιας εργα γιναν για τον πουτσο κ για τις μιζες.Σιγα, εδω το taxis (με budget εκατομμυριων για τη λειτουργια του) δε μπορει να διαχειριστει μερικες 10αδες χιλιαδες ατομα να υποβαλλουν δηλωσεις ή να μπαινουν να δουν ποσο τους βγηκε το ΕΝΦΙΑ ή αν κερδισαν στη κληρωτιδα της φορολοταριας![]()
Γιατι λετε μπαρουφες? Ειπε ξεκαθαρα χθες η Καγια οτι θα παρουν και οι 2 το επαθλο. Δηλαδη 50000 η κατυα, 50000 και η αννα μαρια. Οχι 25000 η καθε μια.