Νέα

Γνωριμία & σχέση με Κινέζα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Μηνύματα
492
Κριτικές
7
Like
599
Πόντοι
21
Η κινεζούλα από Γουχάν ήταν τύπε;
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.793
Like
1.245
Πόντοι
216
Αμερικη την γνωρισε. Μεγαλωμενη εκει.

Φανταζου δηλαδη, να γνωριζε και Κινεζα αυθεντικη απο την Κινα.
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.629
Κριτικές
34
Like
4.307
Πόντοι
7.195
Λοιπον δεν ξερω τι παιζει στη Ελλαδα αλλα εγω ζω και δουλευω 1.5 χρονια σανγκαη.. Κινεζες εξαρταται απο που ειναι.. Αν ειναι απο μεγαλες πολις ξεχαστε τες τις μουναρες εκτος και αν ειστε θεοι στην εμφανιση η το πατε για γαμο κτλπ και εχετε το τριπτυχο αμαξι,ακινητο κ περιουσια.. Γενικα βλεπεις κατι λελους που ειναι παιδια απο πλουσιες οικογενειες κ κυκλοφορουν κατι διαστημικα μουνια..

Τωρα εχει να λεει απο που εισαι σαν δυτικος Ελληνας ειναι κατι σαν αλβανο 2.0 για αυτους.. οτι αρνητικο στερεοτυπο μας κοτσαρανε μετα την κριση αυτο εχει ο μεσος κινεζος γενικα οταν ακουν ελληνας το πρωτο που σκεφτονται ειναι φτωχια. οι υπηκοοτητες που τραβανε σαν μελι ειναι γερμανος κ Αμερικανος η Γαλλος.. τους μεσογιακους τους θεορουν γλυτσες και γενικα οι ιταλοι που γαμανε κ κερατονουνε δεν αφηνουν την καλυτερη φημη..

Η αληθεια ειναι σαν λαος δεν ειναι ιδιαιτερα εμφανισιμος με ταιβανες κανουμε καλο χωριο γιατι ειναι δυτικοποιημενες αρκετα αλλα ειναι διαφορετικες αρκετα επισης.. η κινεζα εχει να λεει αν εχει κανει σπουδες εξω κ αν ειναι ανθρωπος με περιεργια.. εχω σκασει σε ραντεβου που μονο ε9 δεν μου ζητησανε.. σε ρωτανε ποσα βγαζεις στην μουρι σου ξερωγω..

Εχω απομυθοποιησει το σεξ εδω γιατι ειναι τρομερα ευκολο σαν δυτικος (και ειμαι καραφλος που για αυτες ειναι μεγαλο στιγμα) βεβαια το τι ποιοτητα θα σμπροξεις εχει να λεει .. εχω μπαζοσει αβερτα αλλα εχω χωσει κατι διαστημικα ..

Τα περι υποτακτικοτητας κ γκεισες κ αρχιδιες ξεχαστε τα.. η κινεζα ειναι αρκετα ανεξαρτητη για ασιατισσα, θα βρεις κ αυτες που ειναι το στερεοτυπο αλλα πχ σανγκαη που ειναι τυγκα μητριαρχικη κοινωνια αν σου τυχει μαλακισμενη θα σου γαμησει το ειναι..

Εμενα η δικια μου (Ταιβανη ) μου εκανε τρομερο καυγα γιατι εδωσα γαριδα ακαθαριστη στην φιλη της σε φιλικο γευμα..θα πουνε πυρφορος μερικοι.. αν την δειτε θα πουλαγατε το πρωτοκο σας για να πατε ραντεβου μαζι της αλλα για να σας δωσω να καταλαβετε τι παιζει..
Γενικα η κουλτουρα κ τι ειναι ευγενια κτλπ ειναι αλλη φαση κ αλλο επιπεδο..

Τωρα περι ψωλων.. ισχυει σε μεγαλο βαθμο οτι ειναι μικροψωλιδες αλλα θα βρεις και γιγαντες .. εγω εχω θεμα γιατι 20 εκατοστα γαρ με εχει τραυματισει γκομενα απο το ποσο στενο ηταν το μουνι της και με χωρισε γιατι ενας απο τους λογους ηταν οτι στο σεξ την ποναγα (οσοι την εχετε μεγαλη ξερετε οτι δεν ειναι παντα ευλογια ειδικα αν εχεις λιγο ψυχη κ θες η γκομενα να το ευχαριστιεται κ να μην νιωθεις οτι κανεις αφαιρεση νεφρου σε μπανιερα ξενοδοχειου..) Γενικα το στενο μουνι δεν ειναι οτι καλυτερο.. βεβαια εχω γαμησει 2 που πρωτη φορα το μουνι τους οντος ειχε τρομερη αισθηση αλλα τα περι στενοτητας κ αν δεν εχεις γαμησει αστιατισα δεν ξερεις τα ακουω βερεσε.. κατι μαλακες τα λενε που γαμησανε καμια σαπια σε κανα νησι και το παιζουν ιστορια..

εδω ο κωλος δεν μετραει κ το βυζι ειναι θεος.. γενικα κωλος ειναι σαπιος συνηθως για εμας τους μεσογιακους κ ειχα σκασει ελλαδα καλοκαιρι κ εβλεπα κατι χοντροκολες που μοιαζανε με ειδωλεια θεας γονιμοτιτας της νεολιθηκης περιοδου και ειχα αρωστισσει που αν ημουν ελλαδα θα ξερναγα με το θεαμα..

Και το βυζι παει συνηθος στα λεφτα... το καλο ειναι οτι οταν παιζει βυζι σχεδον παντα θα εχει καλη πυκνοτητα κ δεν θα ειναι αυτο το νερουλο το αισχος που ειναι σαν να γεμησες καλαμποκισια οικολογικη σακουλα απο το μαρινοπουλο με νερο..

Τα περι σεξ οτι νιωθουνε ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΘΟΣ εγω εχω παει με 15 γκομενες κ ημουν σε σχεση η αποκλιστικος για 13 μηνες.. και δεν συμπεριφερθηκα μαλακας και δεν εβγαινα τσαρκες για καμακι (τινερ κ αρχιδιες μονο ειμαι φλωρος ντροπαλος δεν το εχω με τα καταδρομικα πεισματα) Γενικα εδω επειδη διαβαζουν μεχρι να τελειωσουν την σχολη τους πολλες χανουνε την παρθενια στα 26 τους κ παιζει πολυ γυναικα αστεριας...

μονο μια γαμησα πθ ηταν τουμπανη και αυτη ηταν παντρεμενη με ελληνα που ηταν στα χωρισματα (μπραβο στο παιδι αν την εκπαιδευσαι κ την εδωσε του κουτιου)

κοινος γυναικες ειναι κ αυτες.. υλιστριες οσο δεν παει γιατι βγηκανε απο ακραια σκηνικα (κατι σαν τους αραβες στο ντουμπαι με συνδρομο στερισις η τους αγροτες του πασοκ το 90..)

Αν εισαι καθαρμα κ δεν σε νοιαζει να πουλας ερωτες κ να προσποιησε  κ να τις ξεγελασεις οτι εχεις λεφτα κτλπ τοτε γαμας αβερτα.. παιζουν τραπεζια που οσα περισοτερρα σκας στο κλαμπ εχει υδραυλικο συστημα κ ανεβαινει να φαινεσαι ακραια σκηνικα.. εγω προσωπικα δεν ειμαι καθαρμα και δεν γουσταρω να ξυγιεμε μαλακας γιατι εκπροσωπω πιστα τον εθνικογαμησμο κ θελω να αφηνω γονιμο εδαφος για τα συντροφια.. αν ημουν μουνοπανο θα ειχα κωλησει ειντζ απο τοσο μουνι που θα ειχα σμπροξει Ε Υ Κ Ο Λ Α..

Αυτα τα λιγα κ ζητω συγνωμμη για τα ορθογραφικα..

μπράβο φίλε εξαιρετική ενημέρωση
 

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Μηνύματα
321
Like
231
Πόντοι
21
Ακουει η κινεζα Έλληνας και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι "φτώχεια"; τι λες τωρα
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.793
Like
1.245
Πόντοι
216
φιλος μου καλος είναι παντρεμένος με κινεζα, για την ακριβεια μιση κινεζα-μιση ινδη. οντως καμμια σχεση με ελληνιδα σε συμπεριφορά. οι περισσοτερες όμως είναι χειρότερες σε εμφανιση από ελληνιδες, ναι μεν δεν εχουν κυτταριτιδα αλλα είναι κοντυτερες, χωρις καμπυλες και σπανια θα βρεις ομορφη στο προσωπο, ομορφες συνηθως είναι οι μιγάδες με λευκους γατισια ματακια αλλα και υψος και καμπύλες.
γνησια κινεζα πχ ειχα σε ένα σεμιναριο του οαεδ που παρακουλουθουσα, κοντη, σωμα σαν αγορι και μαπα ΜΑΠΑ.
άλλη περιπτωση κινεζα που εμενε στις φοιτητικες εστιες θεσσαλονικης ειχε ΒΙΑΣΕΙ αιθιοπα καθολικο, του ανεβηκε από πανω δεν τον αφηνε να κουνηθεί ωσπου από την τριβη καυλωσε και τοτς το εβαλε μεσα της... παρθενος, φανταμενταλιστης χριστιανος αυτος λιγα κιλα, τον ειχε του χεριου της. υστερα δεν της ξανανοιξε την πορτα του δωματιου του μην τον ξαναβιασει χαχαχα

Τοσο αγριεμενη η κινεζα;;;;
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.793
Like
1.245
Πόντοι
216
Τυπε δεν υπαρχουν πολλοι γαμπροι στην Κινα και ολες ψαχνονται..εκει τα κοριτσια ειναι "βαρος" στην οικογενεια,ειναι μπελας. Επειδη στην Κινα υπαρχει ελεγχος γεννησεων και κανουν μονο ενα παιδι τοτε αν γεννηθει κοριτσι το πνιγουν και λενε οτι πεθανε στην γεννα, μπας και βγει αγορι το επομενο...
Επειδη ειχα παρε-δωσε με Ταυλανδεζα μασεζ εδω στην Σαλονικα, μπορω να σου πω οτι η φιλοσοφια τους ειναι τελειως διαφορετικη απο τις δικες μας τις μαλακισμενες εδω, που νομιζουν οτι ειναι πριγκιπισσες... και να σου πω την αληθεια, θα το σκεφτομουν και πιο σοβαρα το θεμα αν δεν ηταν χωρισμενη με παιδι. Ενα παραδειγμα... ειχα ρωτησει την παρεα της γτ κανουν στους αντρες ολα τα χατηρια και τους θελουν ευτυχισμενους..και μου ειπαν...Στην χωρα μας αν δουν εναν αντρα δυστυχισμενο,τοτε ο κοσμος θα πει.."Αυτος ο αντρας δεν εχει άξια γυναικα,γι αυτο ειναι δυστυχισμενος" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! απο Ελληνιδα δεν προκειται να το ακουσεις αυτο παντως... και επειδη οι αντρες τις εχουν και λιγο χεσμενες τις γυναικες εκει(οχι σαν εμας τους μουνοδουλους)...οταν κανεις κατι γι αυτες το εκτιμουν παρα πολυ...

Ποσο φιλοσοφημενη σταση ζωης απο τις ασιατισσες!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.648
Κριτικές
15
Like
11.205
Πόντοι
3.846
Ποσο φιλοσοφημενη σταση ζωης απο τις ασιατισσες!
Ωραίος!
1.5 χρόνο μετά από την τελευταία απάντηση του θέματος! ?

Έλα ψάξε λίγο ακόμα να βρεις να ποστάρεις και σε κανένα ακόμα πιο παλιό!
 
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Μηνύματα
856
Κριτικές
17
Like
2.872
Πόντοι
1.436
Ποσο φιλοσοφημενη σταση ζωης απο τις ασιατισσες!
το οτι δεν υπαρχουν γαμπροι δεν ισχυει...για την ακριβεια εχουν προβλημα υπαρχουν πολλοι περισσότεροι ανδρες απο γυναικες και το κρατος οργανωνει συνοικέσια
 
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Νίο

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.265
Κριτικές
6
Like
10.245
Πόντοι
2.736
Αυτο και αν ειναι ωραιο εθιμο γαμου.:wink: Οχι σαν τα δικα μας τα ξενερωτα.:confused:
 

Συνημμένα

  • video-4578e594ce9ac4d4bff46d21cfef0cc4-V.mp4
    11,5 MB · Εμφανίσεις: 0

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
11.947
Like
15.542
Πόντοι
3.656
Cool κοίτα τί χάνεις
:2funny:
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.793
Like
1.245
Πόντοι
216
Αυτο και αν ειναι ωραιο εθιμο γαμου.:wink: Οχι σαν τα δικα μας τα ξενερωτα.:confused:

Δηλαδη σοβαρα τωρα, ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο εθιμο;
Στημενο πρεπει να ειναι. Ντυσανε μια για νυφη κλπ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom